Emmi S obzirom da ne znas kada ti je bila O (i da li je uopce bila) ne mozes sa sigurnoscu reci ni kada trebas dobiti M, mozda ti se ciklus produzio i ovo zaista je implantacija, ali ne bih znala kako izgleda tocno, pa moze biti i da je pocetak M 🤷🏻♀️ na testu se vidi slabasna sjenica, e sad jel evaporacijska ili ne to ne znamo…dobro je da ides doktoru pa ces znati na cemu si. U svakom slucaju sretno 🍀
Hvala ti na odgovori ❤️ da idem kod dr svakako
Samo sta je to evaporacijska izvini Ali ne znam Pa ako mi mozes reci?
👩23
👨24
https://ibb.co/8NGFB48
Evo nova,mislim da je ista kao i ona prije 🤷♀️
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Emmi S obzirom da ne znas kada ti je bila O (i da li je uopce bila) ne mozes sa sigurnoscu reci ni kada trebas dobiti M, mozda ti se ciklus produzio i ovo zaista je implantacija, ali ne bih znala kako izgleda tocno, pa moze biti i da je pocetak M 🤷🏻♀️ na testu se vidi slabasna sjenica, e sad jel evaporacijska ili ne to ne znamo…dobro je da ides doktoru pa ces znati na cemu si. U svakom slucaju sretno 🍀
Hvala ti na odgovori ❤️ da idem kod dr svakako
Samo sta je to evaporacijska izvini Ali ne znam Pa ako mi mozes reci?
Obicno testovi s plavim crtama znaju pokazovati te evaporacijske, pa jedino da nades neki s rozim i pokusas s njim. Uglavnom ta ti se crta pojavi nakon nekog vremena pa zna zbunjivati i pomislis da je test pozitivan. E sad ti uzivo bolje vidis da li ti je ta druga crta plavkasta onda je ok, ili nije, i jel bar priblizno jednake debljine kao kontrolna, jer ako je tanja i nije plava onda ti je to evaporacijska.
Okej Hvala ti puno
Sad vidim da je pocela malo jaca boja crvene krvi i to je to M
👩23
👨24
https://ibb.co/8NGFB48
Evo nova,mislim da je ista kao i ona prije 🤷♀️
Ili je mozda i mrvu jaca…mozes ti ponovit i jos jednu danas da budes sigurna, ali ja bi na tvom mjestu nabacila keksic svakako danas 😁
Bit će keksic bar iduća 3 dana,zbog malog nemamo tu mogućnost više od 1 na dan. Ako nam je suđeno bit će 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
TinaMoj mob pronasao sjenu 🙈🙈🙈
https://ibb.co/NN4RxFr
Samo sam čekala da se javis sa svojim sjenama hehehe...ma ja ju ni na toj slici ne vidim...pomirila sam se sa tim da ni ovaj ciklus nista...kad krene M idem vaditi hormone i sve dalje sto je potrebno
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
I ja vidim, ali s obzirom da je i kod mene bila a isti dan Beta 0 ne vjerujem više ni u jedan test 🤪🤪
Kod mene na svakom sjena 💩
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Bok cure, nova sam ovdje. Ugl svi nalazi super uredni i njemu i meni. Ali moguće da sam dosta mjeseci fulala “ovulacijske prozore” misleći da su polovinom ciklusa (ciklus je 28dana). Ovaj put sam koristila LH trakice počevši ranije, od 7.dana, kroz jutro u 11h mjerenja. 7.dan ništa, 8.dan vidljiva blaga crtica, 9.dan jaka crtica kao i kontrolna. Sto bi značilo da je LH pik krenuo nekad ili 8.dan popodne/večer ili nekad u noci s 8. na 9.dan ili 9.dan ujutro kad sam i uočila na trakici pik (jer sam tek tad test opet radila). Tek 9. dan navečer odnos. 10.dan crtica još bila vidljiva ali blijedila,11.dan još blijedja skoro nevidljiva. Sad razmišljam je li bilo kasno 9.dan uvečer, jer moguće da je LH PIK krenuo i 8.dan popodne/večer.. kakvo je vaše mišljenje?
Sortiraj odgovore
Najstariji