Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    05. Prosinac 2020. 15:15

Emmi

Bok cure ovako jucer sam pisala
    Sutra trebam dobit M
    A jucer mi je pocelo u jutro da izlazi roze Pa posle Bajgi smedje i navecer nije bilo nista niti sad ujutro, jutros sam ponovo radila test ali ne za rano otkrivanje i bio je negativan sad malo prije opet sam bila u WC i vidjela sam da je opet pocelo izlazit Ali nesto izmedju roze i smedje i sad me zanima ako je u pitanji implatacija Moze li biti da tako jucer bude i da nestane na i da opet dode ovako i Moze li se to pojacavat malo i smnjivat kolicina ili?
    Molim na odgovor 🤯🤲🏻🤯

Kad je bila ovulacija? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    05. Prosinac 2020. 15:16

Ja nikad nisam imala implantacijsko krvarenje tako da ne znam 

Sanjarka88
    05. Prosinac 2020. 15:17

Emmi

I Jos nesto jucer sam radila isto testove koji su bili negativni i posle 2-3h su se pojavile crte skorz svjetle ne znam vise Sta da mislim 😭😭😭ako mi neko moze stvarno pomoc neka odgovori

Ajde slikaj nam te testove 

• Emmi
    05. Prosinac 2020. 15:26

Ne Znas kad sam imala O Ali mi M bude na 33 dan a ovo do sad nisam imala nikad prije bol Imam u stomaku Al manju neko kada je M i vise nemam nikakv simptom ovo blago krivarenje mi bude malo Pa nestane i sve tako, 
    Sanjarka sliku sam probala stavit, ali ne ide 
    Nista cure Hvala na ogovrima ja cu cekad i u pon idem svejdno kod dr ovo bas nije obicna M, ako nisam trudna 😞

👩23
    👨24

Sanjarka88
    05. Prosinac 2020. 15:29

Emmi

Ne Znas kad sam imala O Ali mi M bude na 33 dan a ovo do sad nisam imala nikad prije bol Imam u stomaku Al manju neko kada je M i vise nemam nikakv simptom ovo blago krivarenje mi bude malo Pa nestane i sve tako,
    Nista cure Hvala na ogovrima ja cu cekad i u pon idem svejdno kod dr ovo bas nije obicna M, ako nisam trudna 😞

Ovdje uplodaj sliku pa nam kopiraj link 

Sanjarka88
    05. Prosinac 2020. 15:29

Sanjarka88 🦋

Emmi

Ovdje uplodaj sliku pa nam kopiraj link

https://imgbb.com/

• Emmi
    05. Prosinac 2020. 15:36

https://ibb.co/FKNfPTz

👩23
    👨24

• Emmi
    05. Prosinac 2020. 15:37

Na slici se bas ne Vidi crta za + Ali uzivo malo bolje se moze primjetiti

👩23
    👨24

• Emmi
    05. Prosinac 2020. 15:57

Sanjarka postvit cu sliku i od krvi samo da mi kazes dali je ovo previse za implataciju ponekad bude ovako a neka Jos svejtlije i manje a ponekad smedje Ali nije mi nikako izaslo vise od ovog i samo na papiru bude kad obrisem i to samo posle piskenja i to je to Hvala 👏🏻

👩23
    👨24

• Emmi
    05. Prosinac 2020. 15:58

https://ibb.co/QdtLqqs

👩23
    👨24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.