Bok cure ovako jucer sam pisala
Sutra trebam dobit M
A jucer mi je pocelo u jutro da izlazi roze Pa posle Bajgi smedje i navecer nije bilo nista niti sad ujutro, jutros sam ponovo radila test ali ne za rano otkrivanje i bio je negativan sad malo prije opet sam bila u WC i vidjela sam da je opet pocelo izlazit Ali nesto izmedju roze i smedje i sad me zanima ako je u pitanji implatacija Moze li biti da tako jucer bude i da nestane na i da opet dode ovako i Moze li se to pojacavat malo i smnjivat kolicina ili?
Molim na odgovor 🤯🤲🏻🤯
Kad je bila ovulacija?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja nikad nisam imala implantacijsko krvarenje tako da ne znam
I Jos nesto jucer sam radila isto testove koji su bili negativni i posle 2-3h su se pojavile crte skorz svjetle ne znam vise Sta da mislim 😭😭😭ako mi neko moze stvarno pomoc neka odgovori
Ajde slikaj nam te testove
Ne Znas kad sam imala O Ali mi M bude na 33 dan a ovo do sad nisam imala nikad prije bol Imam u stomaku Al manju neko kada je M i vise nemam nikakv simptom ovo blago krivarenje mi bude malo Pa nestane i sve tako,
Sanjarka sliku sam probala stavit, ali ne ide
Nista cure Hvala na ogovrima ja cu cekad i u pon idem svejdno kod dr ovo bas nije obicna M, ako nisam trudna 😞
👩23
👨24
Ne Znas kad sam imala O Ali mi M bude na 33 dan a ovo do sad nisam imala nikad prije bol Imam u stomaku Al manju neko kada je M i vise nemam nikakv simptom ovo blago krivarenje mi bude malo Pa nestane i sve tako,
Nista cure Hvala na ogovrima ja cu cekad i u pon idem svejdno kod dr ovo bas nije obicna M, ako nisam trudna 😞
Ovdje uplodaj sliku pa nam kopiraj link
Ovdje uplodaj sliku pa nam kopiraj link
https://imgbb.com/
Na slici se bas ne Vidi crta za + Ali uzivo malo bolje se moze primjetiti
👩23
👨24
Sanjarka postvit cu sliku i od krvi samo da mi kazes dali je ovo previse za implataciju ponekad bude ovako a neka Jos svejtlije i manje a ponekad smedje Ali nije mi nikako izaslo vise od ovog i samo na papiru bude kad obrisem i to samo posle piskenja i to je to Hvala 👏🏻
👩23
👨24
Sortiraj odgovore
Najstariji