Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    danchy1990
    04. Prosinac 2020. 08:48

Ancy_23

danchy1990

Dvaput sam bila u jesenskim,ne bi mi smetalo još jednom 😆

Mozda ti je tako sudeno opet

U klubu sam onih što ostanu trudne u božićno i novogodišnje vrijeme,ako sad ne uspijemo tek idući Božić imam šansu 🤔

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sanjarka88
    04. Prosinac 2020. 09:53

danchy1990

Ancy_23

danchy1990

Dvaput sam bila u jesenskim,ne bi mi smetalo još jednom 😆

Mozda ti je tako sudeno opet

U klubu sam onih što ostanu trudne u božićno i novogodišnje vrijeme,ako sad ne uspijemo tek idući Božić imam šansu 🤔

Hahhaha nemoj tako crno 😂
    Jesenske bebe ce bit hit na forumu 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

tina25
    04. Prosinac 2020. 11:15

Cure pričam sada sa kumom i pitam kaka joj je temp Jel mjeri..kaze mjeri svaki dan jer radi u restoranu i temp joj je ista kao i uvijek oko 36.5...nije imala nikakvih skokova, a trudna je 6tjedana

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Matkiša 😎
    04. Prosinac 2020. 12:16

Šok i vjeverica! Svi bili ljubazni, čak sam na par pitanja dobila odgovor 😁 na većinu ne, ali pomalo. 
    Ugl sve ok, ima ih dovoljno, jedna će preći u cistu ali i to će aspirirati.. Idem ponovo u pon ps ćemo znati više ali moguća punkcija srijedu, čet 🤞
    P. S čak mi i uputnicu za Covid dao! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Anchy_23 🌈 🌸
    04. Prosinac 2020. 12:24

Mattan

Šok i vjeverica! Svi bili ljubazni, čak sam na par pitanja dobila odgovor 😁 na većinu ne, ali pomalo.
    Ugl sve ok, ima ih dovoljno, jedna će preći u cistu ali i to će aspirirati.. Idem ponovo u pon ps ćemo znati više ali moguća punkcija srijedu, čet 🤞
    P. S čak mi i uputnicu za Covid dao!

Ajde super! Drzim fige da u pon prode jos bolje i da docekas punkciju 

Sara 🌸
    04. Prosinac 2020. 13:18

Lucky🍀

Ja drage moje sam uuzasno napuhnuta danas, ko balon, ne mogu cak ni uvuc trbuh da se ne primjeti 😂 imam osjecaj da cu se raspuknut 😂 bas me u maternici strasno probada i pritisak je opasan…sva sreca brzo mi prolazi vrijeme, vec je 5dpo 🥳

Predobrooo zvuči! 🥰 Jedva čekam 12. 🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    04. Prosinac 2020. 13:28

Lucky🍀

Sara🌻

Lucky🍀

Ja drage moje sam uuzasno napuhnuta danas, ko balon, ne mogu cak ni uvuc trbuh da se ne primjeti 😂 imam osjecaj da cu se raspuknut 😂 bas me u maternici strasno probada i pritisak je opasan…sva sreca brzo mi prolazi vrijeme, vec je 5dpo 🥳

Sad ce to za cas 😂 mislit cu pozitivno pa sta bude, pozitivna vibra donosi pozitivne ishode 🤞🏻🤞🏻 ma moram vam se pozalit jer mi je lakse kad nekom kazem da mi je tesko u trbuhu 😂😂

Kamo sriće da od težine u trbuhu za 9 miseci ne moš ustat sa stolice 😊🤞

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    04. Prosinac 2020. 13:29

Sara🌻

Lucky🍀

Sara🌻

Lucky🍀

Sad ce to za cas 😂 mislit cu pozitivno pa sta bude, pozitivna vibra donosi pozitivne ishode 🤞🏻🤞🏻 ma moram vam se pozalit jer mi je lakse kad nekom kazem da mi je tesko u trbuhu 😂😂

Kamo sriće da od težine u trbuhu za 9 miseci ne moš ustat sa stolice 😊🤞

Daaa 🤞🤞 Navijamo! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

tina25
    04. Prosinac 2020. 13:55

Ja sve vise mislim da ipak nisam trudna, grčevi su cijeli dan prisutni...iscjedak onako bijelo mliječni kao pred M...samo mi je još rano da dobijem, trebala bi tek za 4 dana 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sanjarka88
    04. Prosinac 2020. 14:13

Lucky🍀

🤞🤞🤞🤞🎉🎉🎉🎉😍❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.