Ja ako sam trudna sada termin bi isto bio u 8mj…od M je rodendan u 7, a moj u 9…tako da bi nam obadvojima bio prekrasan poklon 🤗🤗 ali nekako mi se cini da ipak nisam trudna…imam malo jače grceve negi jučer, slabije nego kada trebam dobiti ali opet ih osjetim…i na imam osjećaj da ce doći, iako je još rano, ima još 4 dana..
Mozda se mrvica gnjezdi...navijam da ne dode M i da bude plusic!
Dvaput sam bila u jesenskim,ne bi mi smetalo još jednom 😆
Mozda ti je tako sudeno opet
U klubu sam onih što ostanu trudne u božićno i novogodišnje vrijeme,ako sad ne uspijemo tek idući Božić imam šansu 🤔

👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Dvaput sam bila u jesenskim,ne bi mi smetalo još jednom 😆
Mozda ti je tako sudeno opet
U klubu sam onih što ostanu trudne u božićno i novogodišnje vrijeme,ako sad ne uspijemo tek idući Božić imam šansu 🤔
Hahhaha nemoj tako crno 😂
Jesenske bebe ce bit hit na forumu 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure pričam sada sa kumom i pitam kaka joj je temp Jel mjeri..kaze mjeri svaki dan jer radi u restoranu i temp joj je ista kao i uvijek oko 36.5...nije imala nikakvih skokova, a trudna je 6tjedana

👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Šok i vjeverica! Svi bili ljubazni, čak sam na par pitanja dobila odgovor 😁 na većinu ne, ali pomalo.
Ugl sve ok, ima ih dovoljno, jedna će preći u cistu ali i to će aspirirati.. Idem ponovo u pon ps ćemo znati više ali moguća punkcija srijedu, čet 🤞
P. S čak mi i uputnicu za Covid dao!

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Šok i vjeverica! Svi bili ljubazni, čak sam na par pitanja dobila odgovor 😁 na većinu ne, ali pomalo.
Ugl sve ok, ima ih dovoljno, jedna će preći u cistu ali i to će aspirirati.. Idem ponovo u pon ps ćemo znati više ali moguća punkcija srijedu, čet 🤞
P. S čak mi i uputnicu za Covid dao!
Ajde super! Drzim fige da u pon prode jos bolje i da docekas punkciju
Ja drage moje sam uuzasno napuhnuta danas, ko balon, ne mogu cak ni uvuc trbuh da se ne primjeti 😂 imam osjecaj da cu se raspuknut 😂 bas me u maternici strasno probada i pritisak je opasan…sva sreca brzo mi prolazi vrijeme, vec je 5dpo 🥳
Predobrooo zvuči! 🥰 Jedva čekam 12. 🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja drage moje sam uuzasno napuhnuta danas, ko balon, ne mogu cak ni uvuc trbuh da se ne primjeti 😂 imam osjecaj da cu se raspuknut 😂 bas me u maternici strasno probada i pritisak je opasan…sva sreca brzo mi prolazi vrijeme, vec je 5dpo 🥳
Sad ce to za cas 😂 mislit cu pozitivno pa sta bude, pozitivna vibra donosi pozitivne ishode 🤞🏻🤞🏻 ma moram vam se pozalit jer mi je lakse kad nekom kazem da mi je tesko u trbuhu 😂😂
Kamo sriće da od težine u trbuhu za 9 miseci ne moš ustat sa stolice 😊🤞
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sad ce to za cas 😂 mislit cu pozitivno pa sta bude, pozitivna vibra donosi pozitivne ishode 🤞🏻🤞🏻 ma moram vam se pozalit jer mi je lakse kad nekom kazem da mi je tesko u trbuhu 😂😂
Kamo sriće da od težine u trbuhu za 9 miseci ne moš ustat sa stolice 😊🤞
Daaa 🤞🤞 Navijamo!

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ja sve vise mislim da ipak nisam trudna, grčevi su cijeli dan prisutni...iscjedak onako bijelo mliječni kao pred M...samo mi je još rano da dobijem, trebala bi tek za 4 dana

👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji