Dvaput sam bila u jesenskim,ne bi mi smetalo još jednom 😆
Mozda ti je tako sudeno opet
U klubu sam onih što ostanu trudne u božićno i novogodišnje vrijeme,ako sad ne uspijemo tek idući Božić imam šansu 🤔
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Dvaput sam bila u jesenskim,ne bi mi smetalo još jednom 😆
Mozda ti je tako sudeno opet
U klubu sam onih što ostanu trudne u božićno i novogodišnje vrijeme,ako sad ne uspijemo tek idući Božić imam šansu 🤔
Hahhaha nemoj tako crno 😂
Jesenske bebe ce bit hit na forumu 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure pričam sada sa kumom i pitam kaka joj je temp Jel mjeri..kaze mjeri svaki dan jer radi u restoranu i temp joj je ista kao i uvijek oko 36.5...nije imala nikakvih skokova, a trudna je 6tjedana
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Šok i vjeverica! Svi bili ljubazni, čak sam na par pitanja dobila odgovor 😁 na većinu ne, ali pomalo.
Ugl sve ok, ima ih dovoljno, jedna će preći u cistu ali i to će aspirirati.. Idem ponovo u pon ps ćemo znati više ali moguća punkcija srijedu, čet 🤞
P. S čak mi i uputnicu za Covid dao!
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Šok i vjeverica! Svi bili ljubazni, čak sam na par pitanja dobila odgovor 😁 na većinu ne, ali pomalo.
Ugl sve ok, ima ih dovoljno, jedna će preći u cistu ali i to će aspirirati.. Idem ponovo u pon ps ćemo znati više ali moguća punkcija srijedu, čet 🤞
P. S čak mi i uputnicu za Covid dao!
Ajde super! Drzim fige da u pon prode jos bolje i da docekas punkciju
Ja drage moje sam uuzasno napuhnuta danas, ko balon, ne mogu cak ni uvuc trbuh da se ne primjeti 😂 imam osjecaj da cu se raspuknut 😂 bas me u maternici strasno probada i pritisak je opasan…sva sreca brzo mi prolazi vrijeme, vec je 5dpo 🥳
Predobrooo zvuči! 🥰 Jedva čekam 12. 🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja drage moje sam uuzasno napuhnuta danas, ko balon, ne mogu cak ni uvuc trbuh da se ne primjeti 😂 imam osjecaj da cu se raspuknut 😂 bas me u maternici strasno probada i pritisak je opasan…sva sreca brzo mi prolazi vrijeme, vec je 5dpo 🥳
Sad ce to za cas 😂 mislit cu pozitivno pa sta bude, pozitivna vibra donosi pozitivne ishode 🤞🏻🤞🏻 ma moram vam se pozalit jer mi je lakse kad nekom kazem da mi je tesko u trbuhu 😂😂
Kamo sriće da od težine u trbuhu za 9 miseci ne moš ustat sa stolice 😊🤞
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sad ce to za cas 😂 mislit cu pozitivno pa sta bude, pozitivna vibra donosi pozitivne ishode 🤞🏻🤞🏻 ma moram vam se pozalit jer mi je lakse kad nekom kazem da mi je tesko u trbuhu 😂😂
Kamo sriće da od težine u trbuhu za 9 miseci ne moš ustat sa stolice 😊🤞
Daaa 🤞🤞 Navijamo!
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ja sve vise mislim da ipak nisam trudna, grčevi su cijeli dan prisutni...iscjedak onako bijelo mliječni kao pred M...samo mi je još rano da dobijem, trebala bi tek za 4 dana
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
🤞🤞🤞🤞🎉🎉🎉🎉😍❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji