Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    03. Prosinac 2020. 20:25

A jbg bas sranje...ocekivala sam plus pod borom a sad cu frisku figu dobiti...
    Sad kad sam se isplakala imam 100 pitanja koja nisam pitala gin. Moram to u ponedjeljak...npr ja pijem samo 1 tabl klomifena hoce li mi sad pojacati dozu..?
    Sta sad sa bazalnom jel da mjerim ja to dalje 🤦🏼‍♀️
    Sva sam pogubljena...cisto sumnjam da ce se do ponedjeljka stvoriti folikul...hijooj 
    E a za vik moram i ja u slavoniju...pa hrpa ljudi pa sto pitanja prvo od svekrve ona u zadnje vrijeme stalno okolo naokolo spominje trudnocu a nece direkt pitati kad planiramo ponovo...svi iscekuju da cu ih iznenanaditi  pa me skicaju jel imam ili nemam trbuh a meni muka od toga 🙈 pogotovo sad nakon ovog loseg uzva.

Anchy_23 🌈 🌸
    03. Prosinac 2020. 20:30

Mattan ne znam sta da mislim za klomi. Kako sam odreagirala 1 put a sad ne...u cemu je problem? Isto se dogodilo Lucky...cula sam i za Letrozol...on je isto kao klomi. Navodno bolji od njega...bas moram sve pitati u pon gin.

ana0310
    03. Prosinac 2020. 20:35

Ancy_23

A jbg bas sranje…ocekivala sam plus pod borom a sad cu frisku figu dobiti…
    Sad kad sam se isplakala imam 100 pitanja koja nisam pitala gin. Moram to u ponedjeljak…npr ja pijem samo 1 tabl klomifena hoce li mi sad pojacati dozu..?
    Sta sad sa bazalnom jel da mjerim ja to dalje 🤦🏼‍♀️
    Sva sam pogubljena…cisto sumnjam da ce se do ponedjeljka stvoriti folikul…hijooj
    E a za vik moram i ja u slavoniju…pa hrpa ljudi pa sto pitanja prvo od svekrve ona u zadnje vrijeme stalno okolo naokolo spominje trudnocu a nece direkt pitati kad planiramo ponovo…svi iscekuju da cu ih iznenanaditi pa me skicaju jel imam ili nemam trbuh a meni muka od toga 🙈 pogotovo sad nakon ovog loseg uzva.

Ancica, znam da je tesko i puno, daj si vremena, ohladi glavu i dalje u pobjede ❤ stres i panika su ti najveci neprijatelji, znam da to zvuci odvratno i meni je zvucalo i samo bi se ljutila kad bi mi neko to rekao, ali je stvarno tako. Beba ce doci, al ne ide nista silom, pricaj sa gin i pitaj sve sta te zanima. 😊 i nemoj da ti sve to postane tlaka i problem, nego gledaj da je sve to proces kojim ces doci do onoga sto najvise zelis - mini anchy 😄

2021. M 💗

Anchy_23 🌈 🌸
    03. Prosinac 2020. 20:49

Lucky ja cu pokusati sa vecom dozom sljed mj inzistirati cu a ako ne upali ni tad onda trazim da mi da neke dr tabl koje rade isto ali nisu klomi. Necu se trovati s tim a onda da na kraju ovako opet ispadne.
    A ove seoske babe nek pricaju i gledaju...oguglala sam na njih... samo da cujem nesto, srezat cu u korijenu da me nikad nista vise nece pitati. 
    Ana imenjakinjo...divna si ❤ Hvala ti na lijepim rijecima. Evo iskreno da nema sad tu vas ne znam dal bi se smirila. Ovako sa vama popricam ispusem se i shvatim da moram dalje..
    Sutra je novi dan biti ce bolje 🤞

LHBaby1
    03. Prosinac 2020. 21:08

Anchy saljemo ti snagu za nove pobjede, a i nista jos nije izgubljeno, mozda malo kasnije pocnu rasti folikuli 🙏🏽  Mnogo zena ne odreagira na klomifen pa ih prebace na Letrozole, tako da mogucnosti ima. Znam da je sigurno tesko cekati i cekati, ali tebe bebica ceka samo trazi pravi tajming 🤗
    Meni je Letrozole odlican, nuspojava nemam jedino puno bolje spavam i to je apsolutni plus. Folikula bude manje (tipa 1/2) ali budu kvalitetnije strukture. Jos jedna dobra stvar je sto ne stanjuje endometrij. Eto, pitaj dr. mozda da te prebaci. Drzim fige 🙏🏽

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

Sanjarka88
    03. Prosinac 2020. 21:08

Lucky🍀

A ja se trenutno osjecam kao da me neki vlak pregazio, nos zastopan, oci me peku, imam osjecaj da imam temp, a mjerim i u ustima i ispod pazuha i 36.8, jao valjda me nece neka bolestina bas sad uhvatit ili korona 😬

Ma neceeeee, to se mrva gnjezdi 🥰

Ancy bas mi je zao, to mora biti frustrirajuce 😪
    Za jadanje, uvik smo tu 🤗🤗🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Prosinac 2020. 21:09

U mene pik jos traje 

https://ibb.co/WGzXzQh

Sanjarka88
    03. Prosinac 2020. 21:14

Lucky🍀

Sanjarka88 🦋

Lucky🍀

A ja se trenutno osjecam kao da me neki vlak pregazio, nos zastopan, oci me peku, imam osjecaj da imam temp, a mjerim i u ustima i ispod pazuha i 36.8, jao valjda me nece neka bolestina bas sad uhvatit ili korona 😬

Ma neceeeee, to se mrva gnjezdi 🥰

Ancy bas mi je zao, to mora biti frustrirajuce 😪
    Za jadanje, uvik smo tu 🤗🤗🤗

Sanjarka sreco prerano je da se vec sad gnjezdi 😅 iako vjerojatno ima nekih fenomena ali ja sigurno nisam ta 😂

Ma putuje putuje, to sam mislila 😂

Anchy_23 🌈 🌸
    03. Prosinac 2020. 21:14

Lhbaby ma budem ja pitala i za prebacivanje na leteozole sve cu probati sve sto daju i nude za mrvicu 💪
    Sanjarka frustrirajuce je, da..ali sta je tu je. Nadam se boljem ciklusu 🍀
    A tebe evo prozivam kraljicom pikcina 👑 hehe

LHBaby1
    03. Prosinac 2020. 21:15

Lucky kod tebe svi simptomi na vidiku 😍👌🏽

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.