A jbg bas sranje...ocekivala sam plus pod borom a sad cu frisku figu dobiti...
Sad kad sam se isplakala imam 100 pitanja koja nisam pitala gin. Moram to u ponedjeljak...npr ja pijem samo 1 tabl klomifena hoce li mi sad pojacati dozu..?
Sta sad sa bazalnom jel da mjerim ja to dalje 🤦🏼♀️
Sva sam pogubljena...cisto sumnjam da ce se do ponedjeljka stvoriti folikul...hijooj
E a za vik moram i ja u slavoniju...pa hrpa ljudi pa sto pitanja prvo od svekrve ona u zadnje vrijeme stalno okolo naokolo spominje trudnocu a nece direkt pitati kad planiramo ponovo...svi iscekuju da cu ih iznenanaditi pa me skicaju jel imam ili nemam trbuh a meni muka od toga 🙈 pogotovo sad nakon ovog loseg uzva.
Mattan ne znam sta da mislim za klomi. Kako sam odreagirala 1 put a sad ne...u cemu je problem? Isto se dogodilo Lucky...cula sam i za Letrozol...on je isto kao klomi. Navodno bolji od njega...bas moram sve pitati u pon gin.
A jbg bas sranje…ocekivala sam plus pod borom a sad cu frisku figu dobiti…
Sad kad sam se isplakala imam 100 pitanja koja nisam pitala gin. Moram to u ponedjeljak…npr ja pijem samo 1 tabl klomifena hoce li mi sad pojacati dozu..?
Sta sad sa bazalnom jel da mjerim ja to dalje 🤦🏼♀️
Sva sam pogubljena…cisto sumnjam da ce se do ponedjeljka stvoriti folikul…hijooj
E a za vik moram i ja u slavoniju…pa hrpa ljudi pa sto pitanja prvo od svekrve ona u zadnje vrijeme stalno okolo naokolo spominje trudnocu a nece direkt pitati kad planiramo ponovo…svi iscekuju da cu ih iznenanaditi pa me skicaju jel imam ili nemam trbuh a meni muka od toga 🙈 pogotovo sad nakon ovog loseg uzva.
Ancica, znam da je tesko i puno, daj si vremena, ohladi glavu i dalje u pobjede ❤ stres i panika su ti najveci neprijatelji, znam da to zvuci odvratno i meni je zvucalo i samo bi se ljutila kad bi mi neko to rekao, ali je stvarno tako. Beba ce doci, al ne ide nista silom, pricaj sa gin i pitaj sve sta te zanima. 😊 i nemoj da ti sve to postane tlaka i problem, nego gledaj da je sve to proces kojim ces doci do onoga sto najvise zelis - mini anchy 😄
2021. M 💗
Lucky ja cu pokusati sa vecom dozom sljed mj inzistirati cu a ako ne upali ni tad onda trazim da mi da neke dr tabl koje rade isto ali nisu klomi. Necu se trovati s tim a onda da na kraju ovako opet ispadne.
A ove seoske babe nek pricaju i gledaju...oguglala sam na njih... samo da cujem nesto, srezat cu u korijenu da me nikad nista vise nece pitati.
Ana imenjakinjo...divna si ❤ Hvala ti na lijepim rijecima. Evo iskreno da nema sad tu vas ne znam dal bi se smirila. Ovako sa vama popricam ispusem se i shvatim da moram dalje..
Sutra je novi dan biti ce bolje 🤞
Anchy saljemo ti snagu za nove pobjede, a i nista jos nije izgubljeno, mozda malo kasnije pocnu rasti folikuli 🙏🏽 Mnogo zena ne odreagira na klomifen pa ih prebace na Letrozole, tako da mogucnosti ima. Znam da je sigurno tesko cekati i cekati, ali tebe bebica ceka samo trazi pravi tajming 🤗
Meni je Letrozole odlican, nuspojava nemam jedino puno bolje spavam i to je apsolutni plus. Folikula bude manje (tipa 1/2) ali budu kvalitetnije strukture. Jos jedna dobra stvar je sto ne stanjuje endometrij. Eto, pitaj dr. mozda da te prebaci. Drzim fige 🙏🏽
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
A ja se trenutno osjecam kao da me neki vlak pregazio, nos zastopan, oci me peku, imam osjecaj da imam temp, a mjerim i u ustima i ispod pazuha i 36.8, jao valjda me nece neka bolestina bas sad uhvatit ili korona 😬
Ma neceeeee, to se mrva gnjezdi 🥰
Ancy bas mi je zao, to mora biti frustrirajuce 😪
Za jadanje, uvik smo tu 🤗🤗🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
U mene pik jos traje
https://ibb.co/WGzXzQh
A ja se trenutno osjecam kao da me neki vlak pregazio, nos zastopan, oci me peku, imam osjecaj da imam temp, a mjerim i u ustima i ispod pazuha i 36.8, jao valjda me nece neka bolestina bas sad uhvatit ili korona 😬
Ma neceeeee, to se mrva gnjezdi 🥰
Ancy bas mi je zao, to mora biti frustrirajuce 😪
Za jadanje, uvik smo tu 🤗🤗🤗
Sanjarka sreco prerano je da se vec sad gnjezdi 😅 iako vjerojatno ima nekih fenomena ali ja sigurno nisam ta 😂
Ma putuje putuje, to sam mislila 😂
Lhbaby ma budem ja pitala i za prebacivanje na leteozole sve cu probati sve sto daju i nude za mrvicu 💪
Sanjarka frustrirajuce je, da..ali sta je tu je. Nadam se boljem ciklusu 🍀
A tebe evo prozivam kraljicom pikcina 👑 hehe
Lucky kod tebe svi simptomi na vidiku 😍👌🏽
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Sortiraj odgovore