Lucky a moraš se smijati 😂😂 E a kod mene počela sluz, dakle da izvinete kad gaće skinem visi iz mene kao da mi se bjelanjak otegne 😂🐣
Ako je to tek početak bojim se da će me zaštopat ta sluz 😂😂
Go Mattan go 😁
Kako se odvija postupak ovaj put?
Sutra opet na uzv, i čekam termin za aspiraciju i 8nda transfer ako sve bude ok 🤭
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Došla vještica dan ranije. Mada mi rijetko krene popodne. Nek je, i nek ode što prije. 😤
Lucky, Sanjarka, Mattan, sretno. 🤞🤞🤞🤞🤞
Zao mi je ali hrabro dalje ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucky a moraš se smijati 😂😂 E a kod mene počela sluz, dakle da izvinete kad gaće skinem visi iz mene kao da mi se bjelanjak otegne 😂🐣
Ako je to tek početak bojim se da će me zaštopat ta sluz 😂😂
Go Mattan go 😁
Kako se odvija postupak ovaj put?
Sutra opet na uzv, i čekam termin za aspiraciju i 8nda transfer ako sve bude ok 🤭
🥰🥰🥰🎉🎉🎉🎉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bok curke :)
Vidim puno lijepih vijesti 💪🏽 Da nam dodje sto vise plusica ovaj mjesec.. jer krenulo je odlicno! 🎉🙏🏽
Malala ti i ja cemo opet skupa odbrojavati, taman nam slicno pada ciklus ☺️
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Mattan ma to te ja pitam, sluz se trazi 🥳🥳🥳 pocinjes bit ultra plodna, ima da se primi ne zvala se ja Lucky…. Ovo je ustvari glupo jer se ja ne zovem Lucky 😂😂😂 ali shvacas me 😘 ja nikad nemam sluz, eventualno malo vodenog bude ako piskim pa stisnem 😂 zato draga to je to 💪🏼💪🏼
Malala ma nek je dosla bar da te ne zajebava i oduzi se, sad to prode i idemo po plus 🍀
Haha ništa mi ne znači, ionako će oni to oploditi u labosu 🐣😁 Ni keksat se ne mogu ko čoek, stalno nešto.. Aa taman mi stigla nova igračka 😈 a niš nek čeka 9 mjeseci sad
6tt+2 imamo 💗
Jooooj cure moje sad sam dusu isplakala. 😔😔😔😔😪 nisam odreagirala na klomifen ...nema folikula. 😪😪😪 sama doma dragi u slavoniji e bas sam koma uzas...
Rekla je gin da dodem jos u ponedjeljak da pogleda. Ako nema nista onda duphaston pa dalje...ako uopce zelim dalje...bas mi se skupilo i kao da nemam volje vise s tim tabletama i svime nanovo.
Inace najela sam se luka, domaceg sira, cvaraka…sretna beba zeli sretnu mamu, a mozda buduca mama je sretna ako se napuca luka 😂 sreca je u malim stvarima 🐷 treba si napravit dobro raspolozenje s cim god mozes da budu bolje sanse za plusic 😬😬
I ja sam se za ručak najela luka i sada mi je cijelo poslijepodne muka...bas mi je to trebalo hahaha
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Jooooj cure moje sad sam dusu isplakala. 😔😔😔😔😪 nisam odreagirala na klomifen …nema folikula. 😪😪😪 sama doma dragi u slavoniji e bas sam koma uzas…
Rekla je gin da dodem jos u ponedjeljak da pogleda. Ako nema nista onda duphaston pa dalje…ako uopce zelim dalje…bas mi se skupilo i kao da nemam volje vise s tim tabletama i svime nanovo.
Baš mi je žao, isplači se ili radi što hod hoćeš da smiriš pa u nove pobjede, vjerujem da će idući ciklus biti dobitan 🥰🤞
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Hvala cure moje...moram sad to isplakati pa hladne glave razmisljati za dalje. Bas je to tesko kad te tijelo izda. Katastrofa mi je ova godina samo neki udarci i stresovi. A zivot ide nista stalo nije i moram i ja...samo da me sad ova tuga prode brzo
Ma Anchy taj klomifen je u banani, ne znam što ga forsiraju 🤔 Od toliko žena sam čula loša iskustva, pa i sama nisam reagirala, samo mi sranja napravio....
Bude to sve ok, to ti je sad prvotni šok 💗
E Lucky pojma nemam kad će biti uzv, dođem i čekam, pa ko prvi naiđe haha
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji