Malala ah bas te krenulo….nadam se da nece dugo trajat i da ce uskoro krenut sreca sreca i samo sreca 🍀😘
Sanjarka tvoje trakice milina gledat 🤗
Ja ovaj ciklus sve bas intenzivno osjetim, nisam do sad nikad bas tako jako, em sam O osjetila bas jako jako, em cicke tocno osjetim iz sata u sat kako sve vise bole, bradavice isto osjetljiveee majko mila…. Eh bude li sve to uzalud pa na mars cu se lansirat 😂
I meni je sve prosli put bilo intenzivno
Pocevsi od o, pa bolnih cica odmah od o sta nikad nemam....i bio je plusic. Isto ti želim od ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucky joj da, tesko mi je uopce i zamisliti da ne idem raditi i da sam na porodiljnom 😍 Nadam se da stize brzo to vrijeme za sve nas :))
Tina tako sam ja prosli mjesec rekla, nema testiranja dok ne zakasni 🤣 ali mi vrag nije dao mira. Ali od ovog ciklusa stvarno cu se toga drzati, jer ja primam trigger hcg injekciju i onda mi pokazuje pozitivno tamo do 11/12 dpo jer imam 50kg samo.. Znaci nikako da izadje iz tijela 🙈
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Jutro cure. Vama je baš napeto držim fige za plusiće, Tina 🤞🤞🤞. Sanjarka lh ti je bomba 😁😁.
Ja još krvarim nemam ništa pametno pisat, čitam vas svaki dan i bodrim iz prikrajka 🥳
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jutro moje cure ☕
I ja bi doma lezala na porodiljnom a ne na ovu bljuzgu van 🙈 al sta je tu je. Tjesim se da cu ubrzo to i ostvariti. 😊
Btw u prvoj trudnoci nisam ni stigla do porodiljnog. 😅Odlucila sam raditi i taman par tjedana prije porodiljnog sam izgubila bebu. Tako da ovaj put ide Ana la pa pa cim cim prije. Nema te place ni novaca koji bi mi mogli nadomjestiti mir i uzivanje u trudnoci.😊
----
Drugo novo nema kod mene. Danas u 19h uzv pa cu vam pisati kako je proslo i koji jajnik radi. Kladim se na lijevi 🤣
Sanjarkooo jel betoniras ti te pikcine 🤭🙃
I jucer smo, i prekjucee
Mislim da ce o tek sutra, pa mislim da cu danas hrabro Preskocit 🤔😁😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure...evo sada mjerila temp i dalje je 37...jedva čekam nedjelju 😁😁🤗 na koji dan ciklusa bi temp trebala pasti ako dolazi M?
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Sanjarkooo jel betoniras ti te pikcine 🤭🙃
I jucer smo, i prekjucee
Mislim da ce o tek sutra, pa mislim da cu danas hrabro Preskocit 🤔😁😁
Bitno da ovi vojnici stoje na strazi u pripremi 🍀🤞
Jutro cure…evo sada mjerila temp i dalje je 37…jedva čekam nedjelju 😁😁🤗 na koji dan ciklusa bi temp trebala pasti ako dolazi M?
Meni obicno padne dan prije M, nekome i na dan M… Nadamo se da ce tvoja ostat na 37 😁🤞🏻🤞🏻
Ja se bojim mjerit tu bazalnu poslije O nekak ce me trta biti ako bude visoko pa mrvu padne. Dobit cu heart attack
Vidjeti cu mozda se i predomislim samo da ja lijepo pik ulovim ovaj mj i onda sam ja na konju ! ihaaa
Sortiraj odgovore
Najstariji