Tako je Kiky sva sreca pa imamo ovaj forum, jer rijetko tko moze ovo sve razumijet uopce 😘
Inace evo ja me vjerujem da me vec sad bole cicke i osjetljive su bradavice, a po mojem misljenju O je onda bila jucer, ovaj mjesec kod mene sve ekspresno 👌🏻👌🏻
NAPOKON! Ako (ne daj Bože) ne bude plusić ovaj misec, ako dobro računam i sve bude uredno kao i ovaj misec, taman ćete moć praskom uć u Novu godinu i opet se nadat bebici 😂
Al amo mi računat da ćete praskom uć u NG sa bebicom unutra već 😂
Al ako budeš trudna, čisto sumnjam da ćeš tit išta radit do prvog pregleda.
Bit ce ti muzu odma ova poza iz zadnjeg tromjesječja 😉😉😉 (procitaj vic doli)
Bar je moj do 11 tt uvjezbavao tako da mu ne bude teško kad dodje trece tromjesecje 😂
Otisao Mujo kod doktora , te kaze mu:
- Doktore zena mi je trudna!
-Pa to je odlicno!
-Znam, ali kako cu sada sa seksom?!
-Prva tri mjeseca , normalan seks, od treceg do sestog pasja poza, a poslije sestog mjeseca vucja poza!
-Za pasju sam cuo, ali kakva je to vucja poza?!
-E to vam je, cucnete ispred rupe i zavijate ko vuk!
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Tako je Kiky sva sreca pa imamo ovaj forum, jer rijetko tko moze ovo sve razumijet uopce 😘
Inace evo ja me vjerujem da me vec sad bole cicke i osjetljive su bradavice, a po mojem misljenju O je onda bila jucer, ovaj mjesec kod mene sve ekspresno 👌🏻👌🏻
NAPOKON! Ako (ne daj Bože) ne bude plusić ovaj misec, ako dobro računam i sve bude uredno kao i ovaj misec, taman ćete moć praskom uć u Novu godinu i opet se nadat bebici 😂
Al amo mi računat da ćete praskom uć u NG sa bebicom unutra već 😂
Al ako budeš trudna, čisto sumnjam da ćeš tit išta radit do prvog pregleda.
Bit ce ti muzu odma ova poza iz zadnjeg tromjesječja 😉😉😉 (procitaj vic doli)
Bar je moj do 11 tt uvjezbavao tako da mu ne bude teško kad dodje trece tromjesecje 😂
Otisao Mujo kod doktora , te kaze mu:
- Doktore zena mi je trudna!
-Pa to je odlicno!
-Znam, ali kako cu sada sa seksom?!
-Prva tri mjeseca , normalan seks, od treceg do sestog pasja poza, a poslije sestog mjeseca vucja poza!
-Za pasju sam cuo, ali kakva je to vucja poza?!
-E to vam je, cucnete ispred rupe i zavijate ko vuk!
Hahahahahaha, sto me nasmija. Tako cemo i mi nasim muzevima govoriti kad budemo trudne ako Bog da. 😊

35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Lucky u 1. trudnoći sam imala bolne cice 2 dana iza odnosa. Nikad dotad a ni poslije mi se to nije dogodilo. Da bi za 2 tjedna saznala da sam trudna, držim 🤞.

👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Pozdraav zenicee. Nova sam na ovakvim forumima i nadaam se da me prihvacatee✌
Posto smo tek poceli “radit” na bebici (idemo opusteno, pa sta bude bude) imam pitanje u vezi ovulacije. Naime, ciklusi su mi prilicno redovni (28 dana), osim sto si mi se desilo da mi je prosli kasnio 7 dana, to je drugi put ove godine inace je sve oke. Ovulaciju obicno pomalo osjetim tamo 14. dan ciklusa. Osjetim je tako da me pocne lagano grcit dolje i da mi se bas seksa, no iscjedak mi nikad nije onako rastezljiv kao sto bi trebao biti, moj je dosta obilan, vodenast i ili proziran ili pomalo mlijecne boje, to me zabrinjava malo jer nisam sigurna da li je to u redu? I posto mi je kasnila 7 dana, a ja sam osjetila grcenje opet na 14. dan ciklusa, jel moguce da je ovulacija svejedno vec nastupila unatoc produzenom proslom ciklusu i bez obzira na iscjedak koji nije bas “po pravilu”.

Prva bebica- 26.08.2021. 💙👶🏻
Meni jutro bas super počelo..išla sam vaditi krv i nisu me primili jer eto imam 37 temp....a jutros sam se bas vesela probudila jer sam sanjala da radim test i u sekundi se pojavila crtica 😊😊

👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Hahahah sarooo oplakah 🤣🤣🤣🤣 vic je super!
Sdo302 dobro nam dosla jos prije otisla. Ja ti isto imam tako vodenkasti iscjedak...bar je tako bilo u proslom ciklusu.
Kako ti lucky lijepo kaze najbolje trakice uzeti pa pratiti kad je O. I onda u akciju 🍀🤞
Tina snovi su simptom a vidim da si nam kao 🔥 ziva 😉🤞🍀
Ja imam osjecaj kao da me pere prehlada, a na poslu imam samo aspirin plus c sumeci, jel u ovoj fazi sad mogu popit to preventivno danas, nebi htjela da me primi jos vise nesto
Dok js pluta tamo dolje i nije se ugnjezdila mislim da mozes...iako ako zelis biti 100% sigurna nemoj!
Ja sam u prosloj T bila prehladena i kapala sam nos sa kapima onda sam procitala da ne smijes kapati nos da to kao nije dobro za bebu...a jbt treba mi tablica sta sve smijem sta ne
Btw vidim na drugoj temi da su te cure proglasile kao prekrasnu hot zenu...sad i mene zanima kako izgledas hahahah, koje detektivke
I da jucer sam isla u nabavku novih trakica. Skuzila sam da imam samo 7 rozih i 4 zelene. Uzela sam preko njuškala plave su u roza omotu.
Sad cu njih i paralelno oko O i ove roza iako su one kao sa greškom ali nema veze....
Ancy hahaha a gle dala bi ti ime i prezime ali nebi htjela da neka tiha čitačica možda skuži ko sam, pokušaj isčačkat koju drugu curu od njih koje su me dodale ako uspiješ pa nađi u followerima onu koja ima veze sa trepavicamato je najviše što mogu reć
ali malo su pretjerale sa hvaljenjem mene
a što se plavih trakica tiče, ja sam ih isto ovaj ciklus dobila i kao što vidiš pik se vidio odlično, tako da nisu toliko loše ko zelene
Haha koje kraljice...ako ulovim vremena mozda ih skicnem pa i tebe nasem hehe!
Da vidjela sam kod tebe te trakice i super se vidio pik! Nadam se da cu ga i ja uhvatiti i uspjeti pokriti. Dragi mi je do nedjelje u slavoniji...U ned sam 11dc, ali poznavajuci moje usporene jajnike O ce prije biti oko 16-18 dc
Jutro cure 😊
Kod mene nista jos pametno za prijavit
Pocela sam piskit lh ali mrtve su skroz
Nadala sam se ranijoj o da mozemo lipo pokrit dok je mala u izolaciji 😁😁
Al izgleda da nam se nece poklopit

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji