Tina super da ti se smirilo to sa znojenjem, nadam se da su ti pomogle kapi i da ce to urodit plodom 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Miakamo slazem se sa Sarom, pik ti je to, ali ako vec jeste danas rade ih ostavi za sutra da se oporave, jedna vojska vec ceka, drugu ubacite jos sutra i do pobjede 💪🏼
Hehehe, onda cu ujutro zaskociti dragog pa sta bude. Veceras blendam cveklu 😁. Ako i ovaj ciklus ne bude nista onda cu probati vrkutu, nadam se da mi nece poremetiti ciklus.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Tina super da ti se smirilo to sa znojenjem, nadam se da su ti pomogle kapi i da ce to urodit plodom 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Miakamo slazem se sa Sarom, pik ti je to, ali ako vec jeste danas rade ih ostavi za sutra da se oporave, jedna vojska vec ceka, drugu ubacite jos sutra i do pobjede 💪🏼
Hehehe, onda cu ujutro zaskociti dragog pa sta bude. Veceras blendam cveklu 😁. Ako i ovaj ciklus ne bude nista onda cu probati vrkutu, nadam se da mi nece poremetiti ciklus.
Sutra jos betoniranje i da vidis plusa 🤞🏻🤞🏻
I mi cemo danas jos zabetonirat eto cisto da mi bude mirna dusa 😂
Daj Boze, svima nama koje prizeljkujemo ❤.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Nadam se i ja da će pomoći i da će ovo biti dobitak ciklus 😊 imam u planu u nedjelju ujutro napraviti test, ako je pozitivan imam prekrasan poklon za svetog nikolu 😊😊
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Sad sam opet radila lh trakicu i kao da je pocela blijediti. Je li moguce da tako brzo pocne blijediti? Nekad mi je znala biti i po dva dana tamna 😐.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Tina onda navijamo za taj testic u subotu 💪🏼💪🏼💪🏼
Miakamo meni su ti prosli put kad sam uhvatila pik trakice bile tamne 2 dana, i to opasno tamne, a ovaj ciklus samo taj jedan dan i to je to
U nedjelju cu napraviti, onda je 6.12...jer 8.12 (ne)bi trebala dobiti....
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Miakamo meni su ti prosli put kad sam uhvatila pik trakice bile tamne 2 dana, i to opasno tamne, a ovaj ciklus samo taj jedan dan i to je to
Hajde tjesi me to sto sam imala egg iscjedak jucer i prekjucer, mada sam htjela otici na folikulometriju ovaj mjesec ali sam se ulijenila. Morat cu poceti bazalnu mjeriti bas da vidim je li se desava ovulacija.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
U nedjelju cu napraviti, onda je 6.12…jer 8.12 (ne)bi trebala dobiti….
Sretno 🤞
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Hvala cure 😘😘
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Sve je lakse kad imamo jedne drugu, razumijemo se i puno znaci bilo koja rijec podrske jer znamo da nismo same!! Hvala vam ❤
Evo meni izgleda gotova m, sad moram u nabavku cikle i opet cu pit marulju i za par dana krenut sa LH lagano testiranje.
Tina Sretno!!! 😊
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Tako je Kiky sva sreca pa imamo ovaj forum, jer rijetko tko moze ovo sve razumijet uopce 😘
Inace evo ja me vjerujem da me vec sad bole cicke i osjetljive su bradavice, a po mojem misljenju O je onda bila jucer, ovaj mjesec kod mene sve ekspresno 👌🏻👌🏻
NAPOKON! Ako (ne daj Bože) ne bude plusić ovaj misec, ako dobro računam i sve bude uredno kao i ovaj misec, taman ćete moć praskom uć u Novu godinu i opet se nadat bebici 😂
Al amo mi računat da ćete praskom uć u NG sa bebicom unutra već 😂
Al ako budeš trudna, čisto sumnjam da ćeš tit išta radit do prvog pregleda.
Bit ce ti muzu odma ova poza iz zadnjeg tromjesječja 😉😉😉 (procitaj vic doli)
Bar je moj do 11 tt uvjezbavao tako da mu ne bude teško kad dodje trece tromjesecje 😂
Otisao Mujo kod doktora , te kaze mu:
- Doktore zena mi je trudna!
-Pa to je odlicno!
-Znam, ali kako cu sada sa seksom?!
-Prva tri mjeseca , normalan seks, od treceg do sestog pasja poza, a poslije sestog mjeseca vucja poza!
-Za pasju sam cuo, ali kakva je to vucja poza?!
-E to vam je, cucnete ispred rupe i zavijate ko vuk!
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji