Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miakamo
    30. Studeni 2020. 19:31

Lucky🍀

Tina super da ti se smirilo to sa znojenjem, nadam se da su ti pomogle kapi i da ce to urodit plodom 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Miakamo slazem se sa Sarom, pik ti je to, ali ako vec jeste danas rade ih ostavi za sutra da se oporave, jedna vojska vec ceka, drugu ubacite jos sutra i do pobjede 💪🏼

Hehehe, onda cu ujutro zaskociti dragog pa sta bude. Veceras blendam cveklu 😁. Ako i ovaj ciklus ne bude nista onda cu probati vrkutu, nadam se da mi nece poremetiti ciklus. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    30. Studeni 2020. 19:46

Lucky🍀

Miakamo

Lucky🍀

Tina super da ti se smirilo to sa znojenjem, nadam se da su ti pomogle kapi i da ce to urodit plodom 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Miakamo slazem se sa Sarom, pik ti je to, ali ako vec jeste danas rade ih ostavi za sutra da se oporave, jedna vojska vec ceka, drugu ubacite jos sutra i do pobjede 💪🏼

Hehehe, onda cu ujutro zaskociti dragog pa sta bude. Veceras blendam cveklu 😁. Ako i ovaj ciklus ne bude nista onda cu probati vrkutu, nadam se da mi nece poremetiti ciklus.

Sutra jos betoniranje i da vidis plusa 🤞🏻🤞🏻
    I mi cemo danas jos zabetonirat eto cisto da mi bude mirna dusa 😂

Daj Boze, svima nama koje prizeljkujemo ❤.

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

tina25
    30. Studeni 2020. 20:28

Nadam se i ja da će pomoći i da će ovo biti dobitak ciklus 😊 imam u planu u nedjelju ujutro napraviti test, ako je pozitivan imam prekrasan poklon za svetog nikolu 😊😊

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

• Miakamo
    30. Studeni 2020. 20:32

Sad sam opet radila lh trakicu i kao da je pocela blijediti. Je li moguce da tako brzo pocne blijediti? Nekad mi je znala biti i po dva dana tamna 😐.

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

tina25
    30. Studeni 2020. 20:44

Lucky🍀

Tina onda navijamo za taj testic u subotu 💪🏼💪🏼💪🏼
    Miakamo meni su ti prosli put kad sam uhvatila pik trakice bile tamne 2 dana, i to opasno tamne, a ovaj ciklus samo taj jedan dan i to je to

U nedjelju cu napraviti, onda je 6.12...jer 8.12 (ne)bi trebala dobiti....

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

• Miakamo
    30. Studeni 2020. 20:46

Lucky🍀

Miakamo meni su ti prosli put kad sam uhvatila pik trakice bile tamne 2 dana, i to opasno tamne, a ovaj ciklus samo taj jedan dan i to je to

Hajde tjesi me to sto sam imala egg iscjedak jucer i prekjucer, mada sam htjela otici na folikulometriju ovaj mjesec ali sam se ulijenila. Morat cu poceti bazalnu mjeriti bas da vidim je li se desava ovulacija.

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    30. Studeni 2020. 20:47

tina25

Lucky🍀

U nedjelju cu napraviti, onda je 6.12…jer 8.12 (ne)bi trebala dobiti….

Sretno 🤞

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

tina25
    30. Studeni 2020. 20:54

Hvala cure 😘😘

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

Kiky 🥰
    30. Studeni 2020. 21:29

Sve je lakse kad imamo jedne drugu, razumijemo se i puno znaci bilo koja rijec podrske jer znamo da nismo same!! Hvala vam ❤
    Evo meni izgleda gotova m, sad moram u nabavku cikle i opet cu pit marulju i za par dana krenut sa LH lagano testiranje. 
    Tina Sretno!!! 😊

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sara 🌸
    30. Studeni 2020. 23:10

Lucky🍀

Tako je Kiky sva sreca pa imamo ovaj forum, jer rijetko tko moze ovo sve razumijet uopce 😘
    Inace evo ja me vjerujem da me vec sad bole cicke i osjetljive su bradavice, a po mojem misljenju O je onda bila jucer, ovaj mjesec kod mene sve ekspresno 👌🏻👌🏻

NAPOKON! Ako (ne daj Bože) ne bude plusić ovaj misec, ako dobro računam i sve bude uredno kao i ovaj misec, taman ćete moć praskom uć u Novu godinu i opet se nadat bebici 😂
    Al amo mi računat da ćete praskom uć u NG sa bebicom unutra već 😂 
    Al ako budeš trudna, čisto sumnjam da ćeš tit išta radit do prvog pregleda. 
    Bit ce ti muzu odma ova poza iz zadnjeg tromjesječja 😉😉😉 (procitaj vic doli)
     Bar je moj do 11 tt uvjezbavao tako da mu ne bude teško kad dodje trece tromjesecje 😂

Otisao Mujo kod doktora , te kaze mu:
    - Doktore zena mi je trudna!
    -Pa to je odlicno!
    -Znam, ali kako cu sada sa seksom?!
    -Prva tri mjeseca , normalan seks, od treceg do sestog pasja poza, a poslije sestog mjeseca vucja poza!
    -Za pasju sam cuo, ali kakva je to vucja poza?!
    -E to vam je, cucnete ispred rupe i zavijate ko vuk!

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.