Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Erdina
    01. Prosinac 2020. 11:51

Drage zene, meni kasni vec 3 dana i danas sam uradila Ovulacijski test jer nemam testa za trudnocu, a trenutno sam u karanteni ne smijem izlaziti van. Ovulacijski test ClearBlue mi je pokazao Smajlic 😊 ovulaciju sam vec imala, jer sam pratila trakicama i tad smo bili aktivni. Da li to moze biti znak trudnoce? 

Pokusavamo od 9/20
    Biokemijska 12/20 😔
    👩‍⚕️ 33
    👨‍⚕️36

+ 09.08.21
    25.08.21 nas prvi pregled 🥰
    24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
    22.04.2022 ❤️ E ❤️

Sara 🌸
    01. Prosinac 2020. 11:55

Erdina

Drage zene, meni kasni vec 3 dana i danas sam uradila Ovulacijski test jer nemam testa za trudnocu, a trenutno sam u karanteni ne smijem izlaziti van. Ovulacijski test ClearBlue mi je pokazao Smajlic 😊 ovulaciju sam vec imala, jer sam pratila trakicama i tad smo bili aktivni. Da li to moze biti znak trudnoce?

Erdina, moguće je itekako. Dokad si u izolaciji? Dal ti neko može donit pravi test?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Erdina
    01. Prosinac 2020. 12:12

Narucila sam test online, stize mi sutra, ali sam jako nestrpljiva 😊 javim rezultat u svakom slucaju 😉 hvala na odgovoru ❣️

Pokusavamo od 9/20
    Biokemijska 12/20 😔
    👩‍⚕️ 33
    👨‍⚕️36

+ 09.08.21
    25.08.21 nas prvi pregled 🥰
    24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
    22.04.2022 ❤️ E ❤️

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Prosinac 2020. 12:22

Sara nisam ti ja neki detektiv ali tamo na onoj temi su pocele sa godinama zanimanjima prebivalistu lucky se prikljucila i eto ga na nadosmo ju heheh 
    Eredina moguce je! javi nam rezultate drzim fige!

Sara 🌸
    01. Prosinac 2020. 12:38

Ma dobro 🙈 jadna Lucky, nećemo više o tom. 
    Privatnost je privatnost 😂🙈 posebice ovdje na forumu, javno dostupnom apsolutno svima. 😉 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    01. Prosinac 2020. 13:03

Lucky🍀

Tako je, pustite vi Lucky da miruje, ako me bas zelite za frendicu i nasle ste me smijete dodat, al necemo previse detalja na forumu 😉 ajmo mi rade o nekim simptomima 😂 jajnici mi miruju konacno malo, ali zato cicike, vec sad su se pocele napuhivat i jos je dobro trenutno dok imam grudnjak, al vez njega me bole, jedva cekam za 5 dana da pocnu bolit i s grudnjakom 😂 al onda bar popunim kosaricu ko normalna zena 😂😂😂
    Eredina ajde navijamo za plusic 🤞🏻

Još samo malo 😊 Nek boli sve šta mora. 
    Jesi ti bolje sta se tice prehlade? Kakav ti je njuh i osjet okusa, nestali il su tu? Držim fige da nije korona. Al ako mora, s obzirom u kakvom je stanju Zg, onda bolje sad nego za blagdane. Iako, bolje nikako. No bojim se da ćemo je svi dobit u određenom trenutku. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• SummerRoss
    01. Prosinac 2020. 13:07

Google pays $ 85 per hour. My last paycheck was $ 8500 operating a hundred hours per week online. My younger brother's friend has been averaging 12k for months currently and he's employed concerning twenty two hours per week. I can't believe however simple it had been once I attempted it out. This is often what I do to check further details by opening the link and clicking on (HOME TECH OR MEDIA.) Click Here For More Information ............ www.right75.com

tina25
    01. Prosinac 2020. 13:09

Evo jedna prigodna hehe 🤗🤗
    https://ibb.co/JvQ3JhR

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sara 🌸
    01. Prosinac 2020. 13:12

tina25

Evo jedna prigodna hehe 🤗🤗
    https://ibb.co/JvQ3JhR

Za mene je to 9. misec. Ne znan jel pocetak škole kroz godine na to utjecao, ali 9. misec je uvik meni bio početak za bilo šta. 
    😂 i dan danas mi tako ostalo. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    01. Prosinac 2020. 13:16

SummerRoss

Google pays $ 85 per hour. My last paycheck was $ 8500 operating a hundred hours per week online. My younger brother's friend has been averaging 12k for months currently and he's employed concerning twenty two hours per week. I can't believe however simple it had been once I attempted it out. This is often what I do to check further details by opening the link and clicking on (HOME TECH OR MEDIA.) Click Here For More Information ………… www.right75.com

Ok MLM freak, go away. If you are not trying to conceive, there is no place for you here. 👋

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani