Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LHBaby1
    01. Prosinac 2020. 14:09

Anchy Sara je sve objasnila tocno :) App ti sama oznaci ovulaciju, ali to obicno bude nakon par dana, tako da prati temp. i trakice i to je to 👌🏽

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

Sara 🌸
    01. Prosinac 2020. 14:15

Ancy, naravno da možeš oznaciti kad si imala pozitivnu LH i čak i iscjedak, kako vodenasto tako egg white. I to je dodatan faktor koji "pomaže" aplikaciji da ne pogriješi. Ali ovulaciju ne mozes unijeti. Jer realno, ne znas kad si je tocno imala. Od pozitivne trakice moze proci 12-48 h za O. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Prosinac 2020. 14:20

Sara🌻

Ancy, naravno da možeš oznaciti kad si imala pozitivnu LH i čak i iscjedak, kako vodenasto tako egg white. I to je dodatan faktor koji "pomaže" aplikaciji da ne pogriješi. Ali ovulaciju ne mozes unijeti. Jer realno, ne znas kad si je tocno imala. Od pozitivne trakice moze proci 12-48 h za O.

Primljeno na znanje! 

Sara 🌸
    01. Prosinac 2020. 14:30

I odlicna je aplikacija, znan kad san ovulirala, u mom slucaju je to bilo 18  dc a ne 14. Kad sam dosla kod doktora, rekao je da vidi bebu i samo da je 4 dana manja, jer se vodio prvim danom M. Rekla sam mu da je to do O i on se slozio. Na svakom sljedecem pregledu beba je uvijek rasla po tom danu. Uvijek pokaze 16.04. kako se poklapa sa ovulacijom. Smatram da ako netko bas planira bebu da to nije lose, jer ne bude toliko nervoze poslije na pregledima. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    01. Prosinac 2020. 14:31

Sara🌻

I odlicna je aplikacija, znan kad san ovulirala, u mom slucaju je to bilo 18 dc a ne 14. Kad sam dosla kod doktora, rekao je da vidi bebu i samo da je 4 dana manja, jer se vodio prvim danom M. Rekla sam mu da je to do O i on se slozio. Na svakom sljedecem pregledu beba je uvijek rasla po tom danu. Uvijek pokaze 16.04. kako se poklapa sa ovulacijom. Smatram da ako netko bas planira bebu da to nije lose, jer ne bude toliko nervoze poslije na pregledima.

16.04. mi je termin,nisan dobro objasnila.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Prosinac 2020. 15:02

Da super je to kad pratis...
    Znas kako je meni prosle godine bilo zadnju M sam imala 1.8 a pozitivan test 29.9. Zovem ja gin i ona odmah pita kad sam imala zadnju M i kazem joj 1.8  a ona sva u panici ajme meni pa ti si puno trudna dodi odmah...
    Smirujem ja nju da nije to tako da su mi neredovite M. Na kraju je ispalo na 1 uzvu da se samo gestacijska vrecica vidjela bez ploda. I onda smo u sljedecim tjednima pratile razvoj ploda pa je prema mjerama bebe korigirala datum...
    Ovako kad znas sve i pratis nema tog stresa.

tina25
    01. Prosinac 2020. 15:26

Prijavljujem novi (može biti simptom) žeđ....žedna sam evo za poluditiii zadnjih par sati...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Prosinac 2020. 15:27

tina25

Prijavljujem novi (može biti simptom) žeđ….žedna sam evo za poluditiii zadnjih par sati…

🤞🍀

Sanjarka88
    01. Prosinac 2020. 16:13

tina25

Prijavljujem novi (može biti simptom) žeđ….žedna sam evo za poluditiii zadnjih par sati…

Meni je to bio simptom 🤞🤞🤞 ali samo jedan dan trajalo tj na dan implantacija po svemu sudeći 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    01. Prosinac 2020. 16:14

Budi seeee

https://ibb.co/t2bP5f0

💪💪💪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.