Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    30. Studeni 2020. 15:39

malala

Saro, hvala. Da bar bude kao kod tebe. 🤞 Bradavice su full tamne.
    Gdje u dm- u stoje hcg testovi?? Blizu čega?

Kod nas u DE stoje iznad kondoma 😂😂😂😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    30. Studeni 2020. 15:53

Lucky🍀

Sara🌻

malala

Kod nas u DE stoje iznad kondoma 😂😂😂😂

Ha gle il ces jedno ili drugo 😂😂

Što jest, jest 😂🙈 Eto Malala, sad znaš gdje tražit. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

tina25
    30. Studeni 2020. 16:11

malala

Kod nas je kod onih vitamina i tih tableta, sada ovisi odakle si...mislim da u svima na različitom mjestu stoje 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Kiky 🥰
    30. Studeni 2020. 16:27

U Rijeci nema se gdje privatno napravit spermiogram. Ici ce preko uputnice u bolnicu ali ne sada. Dogovorili smo se da cemo jos pokusavat 12mj jer u prvom su vec zvali za brod. Pa uopce nema smisla sad nesto pokretat jer ce nalaz zastarit dok on dodje doma pa ce opet morat sve iznova. Uglavnom ako nam sad Bozicno cudo 🙏🙏🙏 ne pomogne, onda cemo ostavit to za drugu godinu kada se vrati natrag. Ostat ce malo duze doma i obavit cemo sve. Nama je bas zeznuto 😪😪 Ali mladi smo jos i ima vremena doci ce nasa bebica. Necu se vise sekirati za sad jer i to utjece na nas oboje...

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sara 🌸
    30. Studeni 2020. 16:53

Žao mi je Kiky, mogu mislit koliko je to frustrirajuće. Ništa, probajte sad prirodno, prati i dalje trakicama O, pa možda se i dogodi nešto. Al ne znam, ako vam nije problem, što se ne zaletite do Zg, nije to daleko od Ri. Bar tamo ima tih klinika na pretek. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Kiky 🥰
    30. Studeni 2020. 17:23

Lucky🍀

Tina kako ti i tvoje aqua femina kapi?
    Kiky da bas frustrirajuce, ali pokusaj ostati mirna jer bas kako kazes utjece i to na sve. Sara ti je dala dobar savjet, u Zg kod nas stvarno imas hrpu privatnih poliklinika gdje bi to mogla vrlo brzo obaviti. Evo moja poliklinika ima 3 poslovnice, ja svaki put kad zovem za pregled dodem na red u roku 2 dana nekada cak i isti dan, a vrlo su ljubazni, nisam do sad zvala za nista osim gibekoloskog pregleda ali vjerujem da su i ostali pregledi vrlo brzo na redu, pa ako imate volje i zelje eto rjesenja 😉

Kako se zove ta poliklinika? Razmisljali smo i o toj varijanti mozda da odemo do Zg obavit kompletan pregled oboje. Ma nije dugo Zg ali meni zbog posla je sad u 12mj nemoguce da izostanem a vec u 1mj bi mogla ali on ide. Frustrirajuce je jer smo ograniceni i to sto smo skupa 2-3mj pa opet toliko a i vise razdvojeni, sve to skupa stvara dodatni stres i vjerujem da i to utjece na nas. Bas je tesko nemogu vam opisati, ulovi me nekada tolika kriza i isplakala bi dusu zbog svega toga.. Hvala vam cure odmah se bolje osjecam kada se malo izjadam tu

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sara 🌸
    30. Studeni 2020. 17:38

Moj suprug, još onda momak, je studira vanka 2 godine. Bio je u par zemalja, a ja kao student sa svojim "velikim" budžetom ga nisan baš mogla posjećivat. Mi smo se još i čuli svaki dan, a znan da nije lako kad su oni na brodu, posebice ako je neki prekooceanski il sl. I otad svaki put kad se toga sitim govorim kako nikad ne bi mogla bit žena pomorca. To je jedna ogromna žrtva i svaka vam čast. Nije lako, posebice u situacijama kad ne ide sve glatko i trebaš svoj oslonac. 
    A da ne pričam o ovakvim situacijama. Želim vam oboma puno snage, međusobnog razumijevanja a najviše ljubavi da prihvatite sve ono što vas čeka. A nadan se da postupci ipak neće bit potrebni. I Kiky, plači ako ti se plače, virujen da te umara to sve. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Kaća
    30. Studeni 2020. 17:48

Malala ugl ne stoje na istom mjesto ali sam našla uzorak da uvijek stoje na donjim policama pa ih je teže viditi ako ti to šta pomaže

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

tina25
    30. Studeni 2020. 18:55

Lucky pa sada je dobro sve, pijem i dalje dva puta na dan...nema vise onog znojenja ni neugodnog mirisa...danas sam evo 6DPO, i evo zadnjih sat vremena ponekad osjetim slabo probadanje u leđima i pojačan bijeli iscjedak...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

• Miakamo
    30. Studeni 2020. 19:03

Cao cure! Danas mi je 9dc, jucer i prekjucer sam imala pojacanu sluz. Evo lh trakica, gornju radila sinoc, ovu u sredini prije dva sata i maloprije donju. Jutros smo pokrili, da li opet vcr ako bude pik ili cuvati za sutra?
    https://ibb.co/N2Bmv5b

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani