Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    30. Studeni 2020. 12:43

Malala to je baš nezgodno nadam se da će se smiriti malo sada. Nije lako hendlat sve ni kad si stay at home majka, a kamoli kad si doma i još imaš posao prema kojem imaš obaveze. Koji si dan po? 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

BAJOMA
    30. Studeni 2020. 12:44

Lucky🍀

Kaca haha ova ti je dobra, neka si ti pozitivna 😁
    Malala ubij me sad i ti i sve ostale, ali isto ko i Bajo, ja sam na prvu vidla sjenu sjenine sjene… Ja sam za da ti to ponovis

😘

danchy1990
    30. Studeni 2020. 12:55

Na prvu sam i ja vidjela neku sjenu ali mene je CB jako razočarao, uvijek sam imala neke sjene na njemu. Držim fige da već za par dana bude pluscina, možda je samo implantacija bila kasnije 🤷‍♀️

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sara 🌸
    30. Studeni 2020. 14:04

Ima Malala još vremena. Mislim, lipo je to kad postoji nada, al mislim da ne triba forsirat neke stvari. Po meni bi sjena bila očitija da je. Moja prvi test je bio sjena sjene, al ja sam njega uživo vidjela a tek onda sam vas pitala i poslala sliku. 
    Takk da virujen da je stvarno nesto da bi Malala prva sama skontala bilo kakvu promjenu.
    Malala, držim ti fige, nije ni meni 10 DPO ništa bilo, apsolutno. A 11 DPO tek sjena vidljiva pod određenim kutom. 😊

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    30. Studeni 2020. 14:22

Lucky🍀

Evo meni su na poslu mjerili temperaturu i izmjerili 37,3

Jel se osjecas bolesno?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Studeni 2020. 14:53

Bokic curke!
    Evo mene u guzvi danas pa nisam stigla tipkati!
    Lucky tempica ti je super a citam da ti i ova dnevna luduje, goris zenooo 
    Malala niti ja ne vidim sjenicu....ali znamo ja sam corava ana haha. Drzim fige da je ipak malo prerano !

Sara 🌸
    30. Studeni 2020. 14:56

Lucky🍀

Sara🌻

Lucky🍀

Evo meni su na poslu mjerili temperaturu i izmjerili 37,3

Jel se osjecas bolesno?

Pa s 37,3 se obično osjećam baš ono kao da imam temperaturu, baš ju osjećam, a sad ne znam uopće kako bi opisala svoj osjećaj, jer su nafrljili grijanje na poslu, a moram bit pod maskom cijeli dan pa mi je vrućina u glavi od toga….nije ovo osjećaj bolesti koji imam sad

Nadam se da nije koronica 😑 Samo se ti čuvaj. Vi ste svoje odradili, i ako te strefi u krevet, imaš samo čekat, i mi skupa sa tobon. 
    Bildaj malo imunitet, limun i đumbir pa rokaj. 😉

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Studeni 2020. 15:01

Lucky🍀

Ancy_23

Bokic curke!
    Evo mene u guzvi danas pa nisam stigla tipkati!
    Lucky tempica ti je super a citam da ti i ova dnevna luduje, goris zenoooMalala niti ja ne vidim sjenicu….ali znamo ja sam corava ana haha. Drzim fige da je ipak malo prerano !

Ma kakve sam sreće ulovit ću još i neku boleštinu sad, jer su na poslu svi šmrkavi, makar možda mi pad imuniteta dobro dođe da se mrvica ugnjezdi🤞🏻

Neka si ti nama zdrava i snazna, a ja ti imam bas jako dobar osjecaj za tebe. Mislim da ti se sad sve poklopilo i mora biti +!

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Studeni 2020. 15:25

malala

Saro, hvala. Da bar bude kao kod tebe. 🤞 Bradavice su full tamne.
    Gdje u dm- u stoje hcg testovi?? Blizu čega?

Mslim da tamo gdje stoje ulosci i te zenske stvarcice da sam tamo vidjela hcg.
    A u mulleru sam sigurna da stoje u redu sa uloscima i tamponima 

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Studeni 2020. 15:26

Lucky🍀

Ancy puno se trudim ovaj ciklus, od čarapa do ananasa, lagala bi kad bi rekla da nisam pozitivna za ovaj ciklus

Samo pozitiva i dobre vibre, biti ce lijep ovaj 12 mjesec 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani