Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    01. Prosinac 2020. 13:27

Mene glava ovaj put rastura od klomifena. Probudim se sa glavoboljom i s njom idem leci.
    Tako da svaki dan moram tabl za glavobolju, muka mi je od tableta vise.
    Sva sreca samo jos sutra i gotova sam sa klomi.
    ---
    Meni je ova anonimnost foruma super. Ne znamo se a opet ste mi prirasle srcu. Ne mogu a da se ne javim i pogledam kako ste i sto ima 
    I znam da sigurno ima puno tihih citacica! Pa i njih pozdravljam. Sve ste dobrodosle! I ja sam jednom tako samo citala 

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Prosinac 2020. 13:47

E Lucky zasto ti fertility nije oznacio O pa da odbrojavamo? Ja sam nedavno skinula tu aplikaciju i pocela to pratitit. Pola toga jos ne kuzim...nadam se da mi vise nece ni trebati nakon ovog ciklusa! Jedva sam pokopcala sta kako da sheram da i vi tu vidite 

Sara 🌸
    01. Prosinac 2020. 13:50

Ancy_23

E Luckyzasto ti fertility nije oznacio O pa da odbrojavamo? Ja sam nedavno skinula tu aplikaciju i pocela to pratitit. Pola toga jos ne kuzim…nadam se da mi vise nece ni trebati nakon ovog ciklusa! Jedva sam pokopcala sta kako da sheram da i vi tu vidite

Ancy, pitaj sta te zanima i ono sta je nejasno.
    Aplikacija oznaci O tek nakon tri dana uzastopno povisene temperature. Tako da ako Lucky sutra isto ima temperaturu slicnoj jucerasnjoj i današnjoj, sutra ce označit O.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

LHBaby1
    01. Prosinac 2020. 13:54

Hej curke vidim da je veselo :)
    Kod mene test negativan, a LH trakica pozitivnija nego ikad 😭 Danas sam 15dpo, simptoma nikakvih nema.. 

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Prosinac 2020. 13:55

Sara🌻

Ancy_23

E Luckyzasto ti fertility nije oznacio O pa da odbrojavamo? Ja sam nedavno skinula tu aplikaciju i pocela to pratitit. Pola toga jos ne kuzim…nadam se da mi vise nece ni trebati nakon ovog ciklusa! Jedva sam pokopcala sta kako da sheram da i vi tu vidite

Ancy, pitaj sta te zanima i ono sta je nejasno.
    Aplikacija oznaci O tek nakon tri dana uzastopno povisene temperature. Tako da ako Lucky sutra isto ima temperaturu slicnoj jucerasnjoj i današnjoj, sutra ce označit O.

Ahaa oke. Zanima me jos gdje mogu u aplikaciji oznaciti da je bila ovulacija. Za M sam nasla ali ne vidim za O

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Prosinac 2020. 13:59

LHBaby1

Kod mene test negativan, a LH trakica pozitivnija nego ikad 😭 Danas sam 15dpo, simptoma nikakvih nema..

Kod nas veselo, moramo si popraviti i skratiti dane iscekivanja. 
    Vidim da ti je i temp. pala danas, bas bezveze....ne kuzim onda lh trakicu.
    A sacekaj ako ne dode M ponovi test. Dok nema vjestice sve je moguce !

Sanjarka88
    01. Prosinac 2020. 14:00

LHBaby1

😒
    Lh zna porast i pred mengu 
    Imas slikicu? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

LHBaby1
    01. Prosinac 2020. 14:04

Anchy da.. sve je moguce :)
    Sanjarka imam..

https://ibb.co/cCvh7KJ

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

Sara 🌸
    01. Prosinac 2020. 14:05

Ancy, ne možeš ti označit. To ti aplikacija izračuna po toj temp. Jer temperatura je skoro najsigurniji pokazatelj da si ovulirala (osim u situacijama poput bolesti ili cjelonocnog nespavanja, pa se sve poremeti). Ti ne mozes to oznaciti. Nakon par ciklusa (iako se nadam da neces ni doziviti to nego bit trudna vec) aplikacija jos bolje zna tvoj ciklus. Al ne smis ti nista unosit. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Prosinac 2020. 14:09

Sara🌻

Ancy, ne možeš ti označit. To ti aplikacija izračuna po toj temp. Jer temperatura je skoro najsigurniji pokazatelj da si ovulirala (osim u situacijama poput bolesti ili cjelonocnog nespavanja, pa se sve poremeti). Ti ne mozes to oznaciti. Nakon par ciklusa (iako se nadam da neces ni doziviti to nego bit trudna vec) aplikacija jos bolje zna tvoj ciklus. Al ne smis ti nista unosit.

Super hvala ti, pomogla si mi. Mislila sam da kad uhvatim pik na trakicama mogu to unjeti, znaci sad nema preskakanja mjerenje bazalne 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.