Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    simba
    19. Studeni 2020. 08:15

Lucky🍀

Sara🌻

Ja bi svakako Lucky, otisla sa tim ginekologu. Reci mu da si na crno to napravila, njemu ni iz dzepa ni u dzep, to je vazna informacija. A ako ne zelis govorit, napravi privatno ako je brze.

Ma nije meni bed njemu uopce rec da sam to napravila preko frendice i da nemam nalaze, on je opusten lik, bitno da zna informaciju. I mislila sam mu svakako rec sljwdexi tjedan kad odem na pregled. A cekajte sad, jel ja trebam s tom info samo kod gina ili bi ipak trebala i nekom drugom doktoru? Sorry ako postavljam glupo pitanje al nisam se nikad s tim susrela nit ikog znam ko je imao taj probleme

Endokrinologu! Ja sam imala jaako dugo povišen prolaktin. Po 1200, a gornja granica je bila 450. Visok prolaktin ti nije samo zaslužan za izostajanje ovulacije. Meni su lh i fsh bili top. Ja sam ih imala, ali nisam ostajala trudna. Ne sjećam se više detalja, ali znam da i on jednostavno sprijecava da se jajašce ugnijezdi kako bi trebalo. Ugl, ja sam ostala spontano trudna nakon vrkute, ali nakon godina sexa bez zaštite. Nista drugo nisam pila. Kod tebe vrkuta ne popravlja ništa, ja bi svakako otišla endokrinologu. 🙂

👩33g
    👨42g
    👦4g

danchy1990
    19. Studeni 2020. 08:22

Jutro cure,uz čaj bi baš mogao komad torte 🥰. Ovaj ciklus idem u napad pa sam si naručila neki čaj, mješavina trava za regulaciju ciklusa i lakše začeće(ako tako mogu to opisati 🤣). Pijem već 3 dana pa ćemo vidjeti rezultat za Božić 🤞. Trakice su stigle,ja spremna 😆

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

simba
    19. Studeni 2020. 08:28

Lucky🍀

Simba hvala 😘 pise na stranici poliklinike gdje idem kod gina da ima i endokrinologija, pa onda super odmah rijesim sve na istom mjestu 💪🏼

Ja sam išla na Rebro. Odlična doktorica. Sjedne s tobom za jedan velik stol i baš te detaljno ispituje i sluša. Pošto su kod mene ostali hormoni bili super, nije mi ništa htjela propisati. No moram napomenut da sam i ja imala dugo cikluse i po 40 dana. Bila sam tri puta kod nje, i zadnji put kad sam trebala, dva dana prije termina, pozitivan testić😊 Taj mj je bio nekakv blesav, opušten, ljeto, libido kao nikad, a O na 14 dan, kao nikad do sad. Uvjerena sam da je to bilo zbog vrkute. Svakako odi.🙂

👩33g
    👨42g
    👦4g

Matkiša 😎
    19. Studeni 2020. 09:02

https://ibb.co/v1JDVQT
    11dpo tj 11 dana od štoperice, tako da se još vidi sjena... 
    Uživo je malo jača 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

danchy1990
    19. Studeni 2020. 09:06

Mattan

https://ibb.co/v1JDVQT
    11dpo tj 11 dana od štoperice, tako da se još vidi sjena…
    Uživo je malo jača

Prati jos koji dan ,drzim 🤞 da nije od stoperice

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Studeni 2020. 09:09

Mattan i ja se nadam da ce tamniti 

danchy1990
    19. Studeni 2020. 09:14

Anciooo ne da mi 2 linka u jedan post 🙄,evo sastojci 
    https://ibb.co/ypQKbnP

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

danchy1990
    19. Studeni 2020. 09:16

Evo i pakiranje https://ibb.co/xC0bPSw

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Matkiša 😎
    19. Studeni 2020. 09:25

Vidjet ćemo :) Najsigurnije bi bilo izvaditi betu u pon, iako je doktor rekao da može i test..
    Nadam se da ću dobiti uputnicu 🤞

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Studeni 2020. 09:36

Malala dok god je kesic blizu O dan prije ili na sam dan O sve je moguce. Zato ti drzim fige da bude + ko kuca velik za 14 dana.
    ----
    Cure jel vama ovaj period dok cekate M ili mozebitni + dani idu sporo. Ja imam osjecaj da se nis ne dogada da sporo ide vrijeme. Znam da nismo bas pokrili O ali svejedno se nadam. I osluskujem tijelo i trazim simptome. Ali dok nemam grcica u trbuhu znam da nista... Prvi put kad sam ostala T sam imala bas grceve i to su bili ti implantacijski, sirenje maternice namjestanje ploda...a sad nis..
    Ne znam u kojem periodu su se ti grcevi pojavili prvi put jer ne znam kad mi je tocno O bila...mozda jos nije kasno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.