Da super je kad je slobodan dan u tjednu 😄😄
Da li koja piski danas testic? Ovaj dio od ovulacije stvarno nikako proci. Ja odbrojavam jos 9 dana 🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Jutro ženice.
Lucky hoćeš me molim te maknut s liste? Ovulacija došla i prošla, a vojnike nismo poslali.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Lucky ne znam da li se sjećaš, ali prije par dana sam ti baš rekla da provjeriš prolaktin vidiš. Moraš ga spustiti inače ne budeš ovulirala, možeš ti i klomifene pucati ali ili nećeš ovulirati kao ovaj ciklus ili ćeš ovulirati jajce sa upitnom kvalitetom zbog toga. Svakako reci doktoru jer moraš početi terapiju, a onda tko zna možda ti klomifen neće ni trebati.
Sumnjiv mi je taj tvoj doktor sad već, kako to da ti je uopće dao klomifen a da ti nije provjerio osnovne hormone...
Uglavnom, sretno!! Ja mislim da buš trudna čim prolaktin ode dolje, bude to sa terapijom odma...
Lucky čisto sumnjam, zadnji odnos prije 3 dana. Nisam optimistična i ne želim si podizati nadu. Došao je moment u kojem ću se morati maknut s foruma i od svega općenito. Toliko toga mi se događa u životu, a toliko toga ne ide naprijed da sam prepravljena sa svime. Morat ću i s mm jedan temeljiti razgovor obavit i da odlučimo kako dalje s pretragama, nekako se moramo pomaknit s mrtve točke. Trenutno proživljavamo najveći strah koji imam u životu, a to je baš nemogućnost da se ostvari kao majka. Nadam se da će sve uspit sjesti na svoje mjesto i da ću vam se brzo vratit.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ma neću potonuti. Ja sam jako organizirana i racionalna osoba, bar se volim takvom smatrat. Treba mi pauza i odmor da si posložilo sve kockice i strategiju za dalje. Red mi donosi mir, a to mi sada najviše treba.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Nadam se. Vama želim more plusića i da kad se vratim bude komplet nova postava. ❤️❤️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Drage žene pa dobro gdje ste!! Ja sam još živa haha, samo da se javim i odmah da kažem Kaći - povlačenje sa foruma i drugih oblika upletanja u tvoj mir je najbolje što možeš za sebe napraviti, sigurna sam da će sve doći na svoje kod tebe, kao što cure kažu mlada si, a u usporedbi sa mnom super mlada haha!
Nego evo da vam kažem da najvjerojatnije i dalj neću koristiti forume, ali da se javim da je sa mnom sve ok, uvijek ste bile sve divne. Nisam vas čitala sve, ali ponešto jesam. Imala sam ultra burnih par mjeseci na poslu, dogodile su se super važne stvari (jako dobre) i to je sve skupa malo zasjenilo moje brige oko TTC-a. Krenila sam kod specijaliste i to mi malo isto olakšava, jer svaki mjesec je neki plan. Bila sam ovaj mjesec na 25mg Clomida i ovulirala sam čak 3 jajne stanice. No ništa se nije dogodilo. Idemo dalje...
Svima vam želim uspješne cikluse, a trudnicama zdrave trudnoće i vesele bebe!! Možda se tipkamo u nekim drugim prilikama!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Drage žene pa dobro gdje ste!! Ja sam još živa haha, samo da se javim i odmah da kažem Kaći- povlačenje sa foruma i drugih oblika upletanja u tvoj mir je najbolje što možeš za sebe napraviti, sigurna sam da će sve doći na svoje kod tebe, kao što cure kažu mlada si, a u usporedbi sa mnom super mlada haha!
Nego evo da vam kažem da najvjerojatnije i dalj neću koristiti forume, ali da se javim da je sa mnom sve ok, uvijek ste bile sve divne. Nisam vas čitala sve, ali ponešto jesam. Imala sam ultra burnih par mjeseci na poslu, dogodile su se super važne stvari (jako dobre) i to je sve skupa malo zasjenilo moje brige oko TTC-a. Krenila sam kod specijaliste i to mi malo isto olakšava, jer svaki mjesec je neki plan. Bila sam ovaj mjesec na 25mg Clomida i ovulirala sam čak 3 jajne stanice. No ništa se nije dogodilo. Idemo dalje…
Svima vam želim uspješne cikluse, a trudnicama zdrave trudnoće i vesele bebe!! Možda se tipkamo u nekim drugim prilikama!!
🥰🥰🥰 Napokon si se ženo javila! Čestitam na svemu dobrom šta ti/vam se dogodilo, želim vam još puno takvih stvari! Žao mi je zbog propalog ciklusa, al samo naprid.
Držim fige da što prije ostaneš trudna! Čuvaj se! 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Jutro cure!
Kaca napravi sto mislis da je najbolje za sebe. Zelim ti srecu 🍀 i da uskoro ugledas +! Ako se odlucis vratiti uvijek si dobrodosla. 😘
Lucky ja se nadam da je kod tebe problem taj prolaktin. Ne kuzim se u to sve ali ako si nasla problem onda si na pola puta do rjesenja istog 🤞
....
Lijepo je usred tjedna biti doma i papati tortu 🎉🎊
Puse vam svima lete 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji