Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    16. Studeni 2020. 08:24

Lucky Koonacno 🎉🎉🎉🎉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

danchy1990
    16. Studeni 2020. 08:32

Jutroo,i moja M napokon došla.  Po duljini zadnja 2 ciklusa ne bi trebala doći taman za Božić. Nadam se božićnom čudu 🙃

Martina čestitam na plusicu,samo hrabro dalje 🥰

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

danchy1990
    16. Studeni 2020. 08:49

Lucky🍀

Ancy uh pa cekaj vise se ne sjecam, jesi li ulovila pik sa trakicama?
    Sanjarka daaa ko bi reko da cu se veselit 😂😂 odmah sam ginu poslala mail i idemo daljeeee 🥳🥳🥳🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Danchy a misa mu maloga! Ajmo onda bozicno cudo je nase 🥰

Bas me iznenadila jutros,bez ikakvih naznaka došla. Sad bi trebalo razviti taktiku za ovaj dobitni ciklus 😁. Za početak bi mogla naručiti trakice,roza su dobre ili?
    Držim nam fige 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Studeni 2020. 08:51

Lucky ja sam mislila da sam ulovila pik..ali onda sam slala tu slike i zakljucile smo da to nije bas bio pik...i trakice roze koje su sa greskom pa je tanasna crtica na njima, pa nemozes ni skuziti
    Uglavnom sve naopacke ovaj mjesec, tako da nis ne ocekujem osim M , pa da idem dalje.
    Da me nije korona ja bi i prosli tj pokrila za svaki slucaj. Mislim da smo se samo 1 keksnuli prosli cet. ali zbog bolesti nit sam imala volje niti mi se dalo

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Studeni 2020. 09:32

Lucky🍀

Ancy joj da da, one trakice s cudnom crticom tankom, a gle vidjet ces, nadat cemo se najboljem, pa mozda je koji vojnik i uletio u pravo vrijeme 🤞🏻
    Danchy naruci na njuskalu roze i prati i ima da bude jackpot! 😉

Haha ovo si dobro napisala  cuj nikad ne znas mozda je koji vojnik bio na strazi. 
    Moram vjerovati i u cuda..kako sam prvi put ostala T sa jednim keksicem 

danchy1990
    16. Studeni 2020. 12:17

Baš sam htjela pitati za plave easyhome. Slabo pišete o njima pa sam čak mislila da nisu dobre pa sam uzela roze od Femometer. Btw naručujem sa Amazona 

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sara 🌸
    16. Studeni 2020. 12:23

danchy1990

Baš sam htjela pitati za plave easyhome. Slabo pišete o njima pa sam čak mislila da nisu dobre pa sam uzela roze od Femometer. Btw naručujem sa Amazona

Dancy, Femometer su isto puuuno osjetljive, i na nista LH ce ti pokazat znacajnu crticu. Kad bude pik ce crta baš žestoka bit. Čisto da se ne prevariš. Držim ti fige🧡🧡🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

danchy1990
    16. Studeni 2020. 12:32

Sara🌻

danchy1990

Dancy, Femometer su isto puuuno osjetljive, i na nista LH ce ti pokazat znacajnu crticu. Kad bude pik ce crta baš žestoka bit. Čisto da se ne prevariš. Držim ti fige🧡🧡🧡

Zelene su mi uvijek pokazivale neku sjenicu pa sam navikla traziti razlike od prethodnih 🤣. Probat ću i vidjeti možda budu korektnije od zelenih. Možda mi donesu sreću 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Studeni 2020. 13:45

Lucky🍀

Inače kod mene je dufić izgleda učinio i više nego dovoljno što se endometrija tiče jer curiiimmm jao jao zadnja dva puta nije tako bilo bome, ali neka, ne žalim se, bolje i tako nego nikako

Jao dufic. Kod mene je reakcija na njega svaki put drugacija. pila sam ga 3 puta u zivotu. Jednom mi je M dosla 3 dana nakon zadnje tablete to je bilo normalno, jednom usred terapije duphastona krenula M, jednom 14 dana nakon zadnje tabl.
    A u biti menga mi sa njima bude ono full bas kao da je pipu netko otvorio na najjace 
    A prije M valunzi, vruce pa hladno jednom i glavobolja...ono pms u pravom smislu rijeci.
    Jedino od Klomifencica nemam nekakvih nuspojava, ali ova bolna ovulacija me brine. E moja draga Lucky kako je to bolilo, u jednom momentu sam si pomislila da bi rade sa su trudovi....uzas...strah me je da mi opet ne bude tako.

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Studeni 2020. 13:59

Lucky🍀

Ancy ja do sad nisam imala nekakve velike probleme s dufićem, menga dođe, bude normalna, nisu neki bolovi, nemam neke nuspojave, sve 5…ali ovo sad je već jača m nego što sam navikla. Od klomija me jedino glava rastura svih 5 dana od jutra do noći.
    gle meni ti je jedan doktor rekao ako ne boli nije dobro, znači malo toga se događa, čim osjetiš zatezanja, bockanja, bilo što dobro je. Kod tebe se onda znači dogodio nekakav opasni tulum s jajcima

Bilo je opasno jer 4 mj nisam imala O  Svakakve boli mi zene pretrpimo, sve za to malo cudo!
    Nadam se da ce biti bolje sljedeci ciklus.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.