Ancy, ja sam nekog mišljenja da se lakše veseliti nekom koga ne znas, jer iskreno, nije te puno briga, čestitat ćeš i nastavit dalje, jer tu osobu ne znas nit ces je ikad znat. Sa vijestima o muževoj sestricni moras živjeti, i gledati je kako joj stomak raste itd itd. To nije lako. Ja mislim da nisi loša osoba jer se ne veseliš, prošla si najgoru noćnu moru svake majke i sigurna sam da se stalno pitas: zašto ja, zašto ne ona? (ovo nevezano za sestričnu). Sigurna sam da joj ne želiš ništa loše, djetetu još manje. Tvoji osjećaji su složeni, ponajviše u ovom slučaju i nitko te nema pravo osuđivat', pa čak ni sama sebe. Mislim da je to prolazno, posebice jer vidiš da se i ta žena pomučila da dođe do plusića i tu je možeš razumijeti.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
"Zasto ja, zasto ne ona?" je malo zlocesto pitanje kad procitas vise puta, jer sigurno nikom ne zelimo da prođe ono što smo mi. Krivo san se izrazila, al znamo u kojem smjeru idem.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Martina daj nam i LH trakicu 😁
Evo
Jutros bas za inat mobitel mi ne radi.(usla priko cerinog)
Martina ja placem zbog tebe jeeeeeee.Nek tamni crta , nek bude uredna i školska i pomalo dosada trudnoca .🍾🍾🍾🥂🎊🎉🎊🎉🎊👨👩👧👦👨👩👧👦👨👩👧👦👨👩👧👦👨👩👧👦🐣🐣🐣🐣🐣🍼🍼🍼🍼🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘😘😘😘♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Draga Martina, čekala sam ovaj dan da ti napokon mogu čestitati na plusiću. Pa ženo draga čestitke od srca !!!! Nisam aktivna jer trenutno moramo mirovati s pokušavanjima, ali ipak sve pratim najviše radit tebe i isčekivanja ovakve tvoje fotkice :) Toliko mi je drago <3 Bravo, bravo i opet bravo :)))) Borac kakvog nema :))) Želim onu dosadnu, najdosadniju, jedva da osjetiš trudnoću i malu pikulicu na ljeto :) Eto uljepšala si mi dan :D
Hvala ❤❤
Hvala Sara i Lucky.
Divne ste, i ovaj forum i sve cure ovdje 🤗 tolika podrska kakvu nigdje nisam vidjela! ❤
Drago mi je sto me netko razumije ali u potpunosti.
Bas kako je Sara rekla nju cu stalno morati gledati, znam da su puno toga prosli i zasluzili, ali da, imam pravo osjecati sve ovo sto osjecam. Progurati cu dan a sutra ce biti vec lakse. Idemo dalje u nove pobjede 💪
Martina daj nam i LH trakicu 😁
Evo
Jutros bas za inat mobitel mi ne radi.(usla priko cerinog)
Martina ja placem zbog tebe jeeeeeee.Nek tamni crta , nek bude uredna i školska i pomalo dosada trudnoca .🍾🍾🍾🥂🎊🎉🎊🎉🎊👨👩👧👦👨👩👧👦👨👩👧👦👨👩👧👦👨👩👧👦🐣🐣🐣🐣🐣🍼🍼🍼🍼🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘😘😘😘♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Hvala ❤❤❤
Ma divno 😍😍😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I evo dobro da sam se potuzila da nikako docekat noci ciklus, odem sad na wc vidim na dnevnom ulosku svijetlo smedi iscjedak, obrisem se,na wc papiru rozo, nadam se da gospođa krece 🥳
Jupi! Neka kreneeee vise 🤞🤞🤞
Zene, treba mi vas savet
Da napomenem, nikad u zivotu mi M nije ranila ili kasnila, danas sam 21dc, 8dpo, otisla u wc da piskim, ustanem kad u solji krv.. obrisem se nesto malo krvi ostalo na papiru, na gacicama nista.. ne boli me ni stomak,ni nistaaa.. ja sam bas panicar, sto mi malo nesto zafali zovem doktora
Sad sedim, srce mi lupa od nekog straha.. mozda cete pomisliti da sam luda, ali meni se to nikada nije desilo, zato to tako shvatam alarmantnooo
Ovo bi mogla biti implantacija 🤞
Vidit ces hoce li se ponavljat i koliko ce trajat
Nemoj se bojat unaprijed
Martina, čestitaaam!! 🥳🥳🥳🥳
Želim ti urednu i mirnu trudnoću i na ljeto 2 male mrvice...
Ti si pokazatelj svima da uvijek ima nade i da se samo treba boriti i biti uporan i ne odustajati!!
Sretno sretnoo! 🤗🤗
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji