Danchy evo ovakve su meni te easyhome
https://ibb.co/yfq2dR6
Uvijek jake crte, ali pik se jasno vidi
Bitno je samo pratiti tamnjenje i trebala bi se uočiti razlika. Ovaj ciklus sam na roza,a idući nadam se neće ni trebati 😁
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jutro cure!
Evo mene na poslu ispijam kavu i razmisljam o prosloj godini. Sutra mi je rodendan..i to 30ti. A biti ce jedan od tezih.
Prosle godine sam na svoj rockas svima objavila da sam trudna i dragi me je zarucio...a ove godine nemam djeteta, muz jos uvijek u karanteni tako da ne mogu ni proslaviti kako spada, trudna jos nisam...
A sanjala sam kad sam bila trudna kako cu za svoj 30ti slikati se uz tortu i sina koji bi imao 5 mj.
Bas tuga teska tuga...
----
Nisam htjela zapoceti tipkati crnjake...nadam se da je kod vas bolje i ljepse. I zelim vam svima kao i sebi uskoro plusice
Jutro cure evo i mene na poslu i ispijam kavicu ☕️
Anchy zao mi je sto ti se kraju nije ispunio san, ali ova godina sama po sebi bas i nije bila neka lijepa, al iduca ce vec biti lijepsa sigurna sam. Nakon kise uvijek dolazi sunce, bit ce bolje, docekat ces i ti svoju mrvu uskoro, mozda ne ovaj rođendan al vec iduci hoces! ♥️
Sretan ti rođendan sutra! 🤗🤗🤗
Hvala tockice!
Bas kad je sugava godina neka bude sugava do kraja. A sljedeca ce nam biti najljepsa sigurna sam!
Da ne bude bas sve tako crno, ipak sam dobila slobodan dan za rodendan drzavni praznik, tako da cu uvijek moci biti doma i slaviti sa najblizima
Zenice moje, ja sam koristila Femometar od pocetka (prva kutija sa HCG testovim) i vero sam bila zadovoljna. Uvek mi je pokazao 2 dana pik i po simptomima sam potvrdjivala samo rezultat. Kada sam drugu kutiju narucila bez HCG testova bila je jako losija. Opticki takodje, u dnu gde pise max, slova su bila nekako zamuceno odstampana. Na 7dc mi je pokazala pik pa sam jos jednom probala i jednom bio positivan jednom negativan iz istog urina… I tako sam celu kutiju koristila (po 4 testa iz istog urina) i uvek uporedjivala… Uporedno sa drugom kutijom sam koristila i Clearblue i po njima se fokusirala. Ali eto prva kutija je bila super. 😊
Te sam uzela,sa hcg testovima. Nadam se da neće biti sa greškom
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jutro curke. Hvala mi se raspada već 3. dan za redom nemam pojma šta mi se događa, nemam volje za ništa pa se nisam ni javljala. Anchy dogodile su mi se dvi velike nepravde u životu (ni blizu kao tvoja nepravda) ali sam u jednom momentu života shvatila zašto mi se baš tako sve posložilo. Patimo, čekamo, kunemo, ali prije ili kasnije shvatimo da je tako trebalo bit. Sve s razlogom. Znam da nije neka utjeha nije ni meni bila do tog momenta prosvjetljenja. Sve idemo po svoje božićno čudo ili pijane bebe. Martina nam je otvorila listu ima da pljušte
plusići sada iza nje 🤗❤️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Anchy i moj rođendan je ove godine bio užas,nema bebe,korona i šlag na kraju - 30. rođendan. Neznam koja stavka na popisu je bila gora. Ti neki datumi će nam uvijek biti teški ali prežive se i nakon toga smo samo jači.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jutro cure...evo i ja tipkama iz kavicu ali od kuće 😄
I meni je ova korona pokvarila sve ove godine...kao prvo svatove....planiramo sve godinu dana i onda za jedan dan sve propadne.. I kao šlag na tortu m dobije otkaz...nadam se da ce ova glupa korona sto prije stati 😥😥
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Je cure bas nas je sve zajeb. korona na ovaj ili onaj nacin. Vjerujem da nitko nece zaboraviti ovu 2020 tu.
Istina lucky, uvijek bude bas onako kako je trebalo biti.
tina razumijem te i meni je svadba bila ogranicena. Ja sam se udala kod maticara u 3 mj kad je prvi val krenuo.Bili smo samo suprug ja i kumovi, sa maskama i svojim olovkama. Restorani nisu radili, njegovi nisu dolazili zbog propusnica, niti sogorica nije mogla iz njemacke doci, a ni moja best frendica koja je trebala biti kuma. Na svim slikama sa svadbice sam sa trbuhom u 7 mj trudnoce, a tocno tj dana poslije sam izgubila bebu. Ono pandemija ''ratno stanje'' nitko mi ne moze doci u bolnicu sama tamo ma horor ne zelim se ni prisjecati.
dancy da bas, prezive se i ti datumi, malo suza obrisemo ih i idemo dalje.
Samo cu reci Ne ponovila se godina ova! Izaci cemo jace i snaznije iz nje. Od sad samo lijepe stvari
Curke ima li što novo? Neko zatišje na forumu...
@martina jesi li ponavljala test danas, ili betu? 🤞❣️
Ja sam jučer radila kineza, još se vidi od štoperice ostatak...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Je cure bas nas je sve zajeb. korona na ovaj ili onaj nacin. Vjerujem da nitko nece zaboraviti ovu 2020 tu.
Istina lucky, uvijek bude bas onako kako je trebalo biti.
tina razumijem te i meni je svadba bila ogranicena. Ja sam se udala kod maticara u 3 mj kad je prvi val krenuo.Bili smo samo suprug ja i kumovi, sa maskama i svojim olovkama. Restorani nisu radili, njegovi nisu dolazili zbog propusnica, niti sogorica nije mogla iz njemacke doci, a ni moja best frendica koja je trebala biti kuma. Na svim slikama sa svadbice sam sa trbuhom u 7 mj trudnoce, a tocno tj dana poslije sam izgubila bebu. Ono pandemija ''ratno stanje'' nitko mi ne moze doci u bolnicu sama tamo ma horor ne zelim se ni prisjecati.
dancy da bas, prezive se i ti datumi, malo suza obrisemo ih i idemo dalje.
Samo cu reci Ne ponovila se godina ova! Izaci cemo jace i snaznije iz nje. Od sad samo lijepe stvari
Mi smo imali u 9 mj...vjenčali smo se u crkvi ali isto su bila ogranicenja pa samo na kraju napravili samo večeru sa kumovima i roditeljima...niti šogorica niti moje sestre iz njemacke isto nisu mogle doći..a za gubitak bebe mi je jako zao, ne mogu ni zamisliti kako ti je kad gledaš te slike 🥺
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Sortiraj odgovore
Najstariji