Martina, jako me raduje tvoj pozitivan test, kao da je moj ❤️
Zelim ti mirno razdoblje narednih 35ak tjedana, dosadnu i skolski urednu trudnocu.
Sve najbolje od srca. Napokon se isplatilo i sada sve ruzno ostavi iza sebe i raduj se ljetu 🍀
Hvala ❤
Martinacestitam ti od srca ❤😊😊 predivan plusic…tako je nikad ne treba odustati na kraju se nas trud i borba isplate 🥰🥰 obavezno nam se pridruzi u ljetnim bebama ❤❤
Hvala ❤
Martina Da li si osjetila implataciju ili nisi imala nikakve simptome?

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Martina Da li si osjetila implataciju ili nisi imala nikakve simptome?
Hm...ajmo ovak. Na 9dpo sam imala neke kao grcice ujutro do navecer i mislila sam evo krece PMS. Ali su bili neki cudni. I od onda nemam nista. Tu i tam me zna nes probost al zanemarivo.
Martina cestitam! Sad samo hrabro is trpljivo. Svu srecu svijeta ti zelim😃😍
❤❤
Martinaa ❤️❤️❤️ napokooonnn... Kad smo mi stare krenule s plusićima mora da će 2021 biti čarobna godina 😀 Nama hoće 😊

url=https://lilypie.com]
Nema me jedan dan i pogle što propustim 🥰🥰🥰 Ajme Martina draga, ne mogu ti reći koliko mi je drago ❣️❣️ Kao što vidiš svi su navijali za tebe i zaista je došao taj dan 🤰🎉🎉🥰

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Zenske dajte savjet, znaci danas je cijeli dan bilo skroz lagano smedarenje, predvecer se nesto pojacalo ali je i dalje bilo jako tamno smede bez ikakvih grceva i bolova tako da bi mi prakticki ulozak mogao izdrzat cijeli dan bez problema. E tek prije mozda 20ak min su poceli menga grcevi i krenula je svjeza krv jos uvijek ne jako ali meni ni inace ne bude odmah jako. I sad ne znam jel da danas racunam prvi dc ili od sutra? Da znam gina zvati zbog pregleda i klomifena
Bas kad krene prava svjeza krv i bude onak jace. Ako nisu inace jake onda kuzis. Ova smedarenja se ne racunaju kao M. 🤞
Večer cure, ne čitam redovno, ali bacim pogled tu i tamo, najviše radi Martine ovaj mjesec. I vidim bingo danas, Martina jako mi je drago i čestitam ti od srca na ➕. Uživaj I proslavi s mužem, želim ti svu sreću i jako dosadnu i urednu trudnoću. 🍀😍
Nema me jedan dan i pogle što propustim 🥰🥰🥰 Ajme Martina draga, ne mogu ti reći koliko mi je drago ❣️❣️ Kao što vidiš svi su navijali za tebe i zaista je došao taj dan 🤰🎉🎉🥰
Aha jel vidis. Zabava a tebe nema 🤪. Hvala ti ❤. Da stvarno ste me sve iznenadili. Ne mogu vjerovat. Nisam ocekivala takvu podrsku. Hvala vam svima. ❤ i svima zelim srecu dalje u kojem god dijelu trudnoce bili. Onom jos u pripremi ili u samoj trudnoci 😁
Martina hvala, znam, nego mislim krenula je ta svjeza krv tako kasno navecer (23h) pa si mislim koji dan da racunam prvi
Danas racunaj kao prvi. Jer na MPO ako dobis poslje 17 sati M tek drugi dan racunaju kao prvi.
Jutro curke!
Lucky i ja bi danas racunala kao 1 dan! Dobro da je dosla M sad u novi ciklus i nadam se dobitan 🍀🤞
Lucky simptoma nemam.
Samo da, nisam vam natipkala dramu sad za vikend sa boli u trbuhu. U petak navecer je krenulo nekakva cudna bol i pojacavala se tokom veceri. Na kraju sam otisla spavati da bi me u noci toliko bolilo da sam se preznojavala od boli. Na lijevu stranu nisam mogla ni pomisliti leci. Da nisam bila u izolaciji majke mi na hitnu bi se odvezla. Nekako sam izdrzala i ujutro je bol bila mrvu slabija. Nisam znala dal je to od crijeva ili maternica ili sta. Posto je bila subota ujutro nazvala sam gin. moja gin zna i subotom biti u ordinaciji. Nekim cudom sam ju dobila na tel. opisala sam joj sve i ona kaze to vam je vjerovatno od ovulacije. Rekla je da dodem odmah da pogleda ali jbg u izolaciji sam bila. Tako da je rekla ako se bol smanji i nestane to je ovulacija a ako ne da zovem hitnu.
Naravno da je bol nestala tokom subote. Nakon toga u ned primjecujem gusci ljepljivi bijelkasti iscjedak..tako da sam uvjerena da je O bila tek sad ovaj vik a mi nista nismo pokrili
I onda na to sve saznam ono za sestricnu da je trudna sto sam vam napisala....
Ugl haos
Sry na duzem postu ali nisam mogla u 3 recenice zato vam nisam ni tipkala to sve za vik jer sam bas u bedu bila
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji