Martina 🥳🥳🥳💜💜💜💜 Cestitam, jako jako se radujem zbog tebe 😁😁😁💪🏻😍😍😍 zelim ti lepu trudnocu.
Pisi simptome 🤗
Pa sise me bole i dolje imam povremene grcice. Ne traju stalno neg ona pojave se na sek dva i to je to. Mogu rec ono sta nemam a uvijek pred ciklus imam je ona probadajuca tupa bol dolje, osjecaj hladnoce dolje i ziganje u jajnicima i zivcanost. Hvala ❤
Martina, i od mene cestitkee❤️❤️ kad sam videla sliku, prvo gledam stani je li ovo lh ili hcg 😂 doslo je tvojih 9 meseci, uzivaj u svakom trenutku trudnoce, tvoj trud se isplatio na najlepsi moguci nacin😍
Hvala ❤ imam ja i Lh trakicu napravljenu al nisam uslikala 🤭
Martina čestitam na plusu!To je to! Želim ti školsku trudnoću ❤️ i što manje stresa
Martinacestitam!!!!! Zelim ti da budes najsrecnija majka na svijetu i uzivas i svakom minutu od sad pa nadalje ♥️
Kad vidim ovo srce mi pocne lupati 🥰
By the way zene, citam sve ali ne da mi se pisati o mojim crnjacima, zato sam sad uletila kao padobranac da pozelim svima brzo srecu kao kod Martine!! Never give up 😂🙌🏻♥️
Hvala ❤
Tooooo! Znači Martina ne mogu se prestat smješkat koliko mi je drago zbog vas. Želim ti urednu i školsku trudnoću. ❤️❤️❤️❤️
Pa tako sam srecna zbog tebe. Sledeci mesec mene sve to ceka isto 🙈🤞🏻😊🤗 bas se plasim…
Nemas se cega plasiti. Nije to nista strasno. Meni je najdrazi dio bio anestezija kod punkcije. 🤣🤣🤣..Samo slusaj doktore sta kazu i bit ce sve ok. 😉
Martina daj nam i LH trakicu 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Draga Martina, čekala sam ovaj dan da ti napokon mogu čestitati na plusiću. Pa ženo draga čestitke od srca !!!! Nisam aktivna jer trenutno moramo mirovati s pokušavanjima, ali ipak sve pratim najviše radit tebe i isčekivanja ovakve tvoje fotkice :) Toliko mi je drago <3 Bravo, bravo i opet bravo :)))) Borac kakvog nema :))) Želim onu dosadnu, najdosadniju, jedva da osjetiš trudnoću i malu pikulicu na ljeto :) Eto uljepšala si mi dan :D
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Jutros bas za inat mobitel mi ne radi.(usla priko cerinog)
Martina ja placem zbog tebe jeeeeeee.
Nek tamni crta , nek bude uredna i školska i pomalo dosada trudnoca .
🍾🍾🍾🥂🎊🎉🎊🎉🎊👨👩👧👦👨👩👧👦👨👩👧👦👨👩👧👦👨👩👧👦🐣🐣🐣🐣🐣🍼🍼🍼🍼🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘😘😘😘♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Zene, treba mi vas savet
Da napomenem, nikad u zivotu mi M nije ranila ili kasnila, danas sam 21dc, 8dpo, otisla u wc da piskim, ustanem kad u solji krv.. obrisem se nesto malo krvi ostalo na papiru, na gacicama nista.. ne boli me ni stomak,ni nistaaa.. ja sam bas panicar, sto mi malo nesto zafali zovem doktora
Sad sedim, srce mi lupa od nekog straha.. mozda cete pomisliti da sam luda, ali meni se to nikada nije desilo, zato to tako shvatam alarmantnooo
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Jooj cure. Danas sam saznala da je muzeva sestricna trudna...isla je na MPO. Umjesto da sam sretna tolika tuga me obuzela. Uopce se ne mogu radovati. Nikad nisam takva bila ali uopce se ne veselim.
Cudno kako se tu na forumu radujem svim plusicima i sve najbolje svima zelim. I sram me je sad sto se ovako osjecam, a ona mi je u uskom krugu obitelji...🤦🏼♀️ eto nadam se da ce me ovi osjecaji proci...
Rekla sam i M kako se osjecam , ali on me nimalo ne shvaca... bas sam koma danas, bas sam nikakva. Jedva cekam da prode ovaj mjesec i da napravim test i krenem dalje...
Sortiraj odgovore
Najstariji