Lucky da, dosta se priča o tom prolaktinu.moj je bio mislim oko 800 ako se ne varam, MG hipofize bio ok… Isto pijem bromergon… Al su ti oni meni srozali na cca 7 🥵. I sad pijem po pola tbl 2xdnevno Al tko zna više koliko je to..
Ali to bi se trebalo vaditi u mraku, miru, bez da pričaš i ustaješ… A ne ko kod nas dok me prozove, pa dok dođem do nje već se naživciram 🤭😁
Misliš prolaktin ti iznosi 7? 🤔 To je pre nisko ja i kad mi je bio 1800 prolaktin nisam pila 2 puta dnevno uvijek jednom. E sad u zavisnosti koliki je prolaktin pijem pola ili cijelu..
Ja bi svakako Lucky, otisla sa tim ginekologu. Reci mu da si na crno to napravila, njemu ni iz dzepa ni u dzep, to je vazna informacija. A ako ne zelis govorit, napravi privatno ako je brze.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pozdrav svima!
Meni su clearblue trakice super. Svaki mjesec pokažu :-) i taj dio ciklusa me veseli. No najgore je iscekivanje onaj drugi dio. Hoće li ili neće doći. Ugl.po trakicama :-) je bio 9 i 10.11. E sad po tome ovulaciju sam i vjerojatno mala. No mene muči što danas od jutra imam čudnu mučninu u doljnjem dijelu trbuha. Ko metalna mučnina. Jučer sam i osjećala desni jajnik. Pa me zanima ima li neka slično iskustvo? Hvala n a svakom odgovoru.
Taine
Lucky da, dosta se priča o tom prolaktinu.moj je bio mislim oko 800 ako se ne varam, MG hipofize bio ok… Isto pijem bromergon… Al su ti oni meni srozali na cca 7 🥵. I sad pijem po pola tbl 2xdnevno Al tko zna više koliko je to..
Ali to bi se trebalo vaditi u mraku, miru, bez da pričaš i ustaješ… A ne ko kod nas dok me prozove, pa dok dođem do nje već se naživciram 🤭😁
Misliš prolaktin ti iznosi 7? 🤔 To je pre nisko ja i kad mi je bio 1800 prolaktin nisam pila 2 puta dnevno uvijek jednom. E sad u zavisnosti koliki je prolaktin pijem pola ili cijelu..
Ja sam ti pila prvo 2x1, i poslije nekog vremena skužim da se ne osjećam dobro i kažem svojoj Gin da želim opet vadit, i na kraju bio 7..i onda mi smanjila dozu, a sad svi tvrde da nema potrebe ga opet vadit...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Lucky ja sam kod svoje ginićke, ne znam jel bi kod nekog još moglo 🤔
Ali kažem ne brini, te vrijednosti znaju od stresa jako skočiti... Čak i ako si nešto dan prije radila teško, vježbsla, loše spavala, rano se ustala.... Sto razloga
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Žene pogledajte ovo. Jučer negativan test, a danas razlika između prvog i drugog 4 sata. https://ibb.co/JK5TSp4
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Tamo ću negdi oko 11 opet. Taman još 4 sata. Danas imam egg i probadanje lagano u lijevom jajniku.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Zene moje.. da uletim.. nama sad stigao nalaz spermiograma, pise Teratozoospermia, ispunjeni uslovi za IVF..
Jel neko imao iskustva sa ovakvim nalazom i jel‘ moguce znog korone dobiti tako los nalaz? U karantinu smo, nacekacu se dok dodjem do doktora :( pisite ako sta znate ☹️
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Jutros pik, sad već blijeda crta. 😔 Nismo još keksali. 🙄 Sinoć isto blijedo. Prošli mj pik bio 2 dana, sad par sati. 😓
To i mene zanima sta znaci, pik i 4 sata poslije blijedo
To znaci da vam je Lh pao i sljedi Ovulacija. Sve je to normalno.
Ja sam ti pila prvo 2x1, i poslije nekog vremena skužim da se ne osjećam dobro i kažem svojoj Gin da želim opet vadit, i na kraju bio 7..i onda mi smanjila dozu, a sad svi tvrde da nema potrebe ga opet vadit…
Ne mogu da vjerujem. Svaka 4 mjeseca idem kontrolisat kod endokrinologa i to je pod moranjem tako su mi rekli. Upravo to i koči ovulaciju što je bit svega ovoga što pišemo!
Sortiraj odgovore
Najstariji