Kako je lijepo vidjeti pozitivan testic! Martina baci nam malo te trudnicke prasine
Danchy upravo tražim po internetu i nigdje nisam naišla na to da se ne smije piti nakon O, jedino sam našla da se ne preporučuje piti za vrijeme trajanja M.
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Danchyupravo tražim po internetu i nigdje nisam naišla na to da se ne smije piti nakon O, jedino sam našla da se ne preporučuje piti za vrijeme trajanja M.
Zapravo se ne pije u trudnoći pa se zato ne pije iza O zbog moguće trudnoće.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Curke ima li što novo? Neko zatišje na forumu…
@martina jesi li ponavljala test danas, ili betu? 🤞❣️
Ja sam jučer radila kineza, još se vidi od štoperice ostatak…
Daj sliku obavezno. Kad je bila stoperica? Jesam. Evo slika 🙈
🥰🥰🥰
Pozdrav cure, zadnju menstruaciju sam imala 24.10, a vec 9. dan ciklusa imala sam obilan prozirni ljepljivi iscjedak, tako nisam imala nikada do sada. Inace mi je ciklus 28 dana, ali prosli je bio 25. Sad unazad par dana imam mliječni ljepljivi iscjedak, napravila sam danas test, ali ne sa prvim jutarnjm urinom i negativan je. Jel vi imate iscjedak prije menstruacije i kakav je? Ja sam vise luda od proučavanja, ali cini mi se da mi je uvijek prije menstruacije onako bijeli suhi vise mrvicasti.
👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
🧔🏻 28 god/ sve ok
12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
3. IVF 4/21 covid pozitivna
4. IVF 8/21
https://ibb.co/cbfgTVY
Očito da se ovaj mjesec trakice zezaju s nama. Još ništa od pika nadam se da će brzo...
Iii Martina cestitam na plusu. Od pocetka citam ovaj forum i jako mi je drago sto ti je napokon uspjelo
👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
🧔🏻 28 god/ sve ok
12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
3. IVF 4/21 covid pozitivna
4. IVF 8/21
Martina kakav divan test ❣️❣️ Došla si u klub švangerica 😁
Ma cure nije baš toliko puno prošlo od Š, jučer bilo 8 dana... A mislim da mi se zadnji put nekih 12 dana pokazivala sjena...
Ali to su Kinezi, kupila sam i iz Mullera trakice za svaki slučaj
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Meni je dosla moja obavijest o stitnjaci, sve je uredno, ali mi je prolaktin 1150, a najvisa granica je 600. A kako citam to ocito i utjece na moje ovulacije i sve ostalo sto kod mene ne valja s hormonima. S obzirom da mi je frendica provukla u laboratoriju moju krv na crno 😂 nemam nalaz nego mi je ona usporedila i javila. Ne znam da izvadim to bas da imam nalaz pa odem doktorici?
Dobro došla u klub prolaktinemije 😅već treća godina kako sam na bromokriptinu. Inace radila sam magnet hipofize imam microadenom hipofize... Kao što moj ginekolog kaže da vjetovatno nemam ovulacije (ali mi ipak ništa nije poduheo po tom pitanju🤔🤔🤔 (iako je prolaktin zadnjih 11 mjeseci dobar)
Lucky da, dosta se priča o tom prolaktinu.moj je bio mislim oko 800 ako se ne varam, MG hipofize bio ok... Isto pijem bromergon... Al su ti oni meni srozali na cca 7 🥵. I sad pijem po pola tbl 2xdnevno Al tko zna više koliko je to..
Ali to bi se trebalo vaditi u mraku, miru, bez da pričaš i ustaješ... A ne ko kod nas dok me prozove, pa dok dođem do nje već se naživciram 🤭😁
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji