Jutro cure!
Draga Martina cestitam ti od srca! Neka bude uredna i skolska 😊👶🙏❤
Evo me zenice. Dolazim k sebi 🤞🙏🙈
Čestitaaaaam 🥰🥰 baš sam sretna, kao sto Lucky kaže..kao da je moj test 😊😊
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Da ne zatrpavam komentarima svakoj pojedinacno. Od ❤ vam hvala na divnoj podrsci i ijepim rijecima. Mogu rec da ste me cak ganule do suza. Stvarno. I iznenadile. I zelim svima isto. I ne odustajte. Borite se rukama i nogama. Nadam se da ce ova crta tamniti i da ce od sada biti samo lijepih vijesti. 🤗
Tooooo! Znači Martina ne mogu se prestat smješkat koliko mi je drago zbog vas. Želim ti urednu i školsku trudnoću. ❤️❤️❤️❤️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Da ne zatrpavam komentarima svakoj pojedinacno. Od ❤ vam hvala na divnoj podrsci i ijepim rijecima. Mogu rec da ste me cak ganule do suza. Stvarno. I iznenadile. I zelim svima isto. I ne odustajte. Borite se rukama i nogama. Nadam se da ce ova crta tamniti i da ce od sada biti samo lijepih vijesti. 🤗
❤❤❤❤
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Martina cestitam!!!!! Zelim ti da budes najsrecnija majka na svijetu i uzivas i svakom minutu od sad pa nadalje ♥️
Kad vidim ovo srce mi pocne lupati 🥰
By the way zene, citam sve ali ne da mi se pisati o mojim crnjacima, zato sam sad uletila kao padobranac da pozelim svima brzo srecu kao kod Martine!! Never give up 😂🙌🏻♥️
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Martina čestitam na plusu! To je to! Želim ti školsku trudnoću ❤️ i što manje stresa
Lucky tebe posebno pratim 🥰
Previse privatnog a ne tako lijepog se desilo, sto se tice ove nase borbe napokon sam uzela ginekologa u AT, strah me bio zbog jezika dal‘ cu sve pohvatati ali ok..
Iako je moja doktorica iz Bosne bila za Clomifen on je rekao kategoricno NE (navodno nema dobra iskustva), uputio me u IVF kliniku, ali ja sam totalno zbunjena, mislila sam da bi trebala prvo probati sa Letrozolom ako vec ne moze Clomifen. Uglavnom muz je odradio opet spermiogram, iako smo oboje korona pozitivni i to smo saznali taj dan navece (nadam se da to nece uticati na nalaz).
4.12 imamo razgovor u toj klinici gdje ce nam oni sve objasniti pa zajedno da vidimo sta dalje. Meni ce poslije opet raditi hormone, oboje smo na Fertil up 3mj (skupo jeste ali ovaj doktor se kune u njega pa ajd) Duphaston sam zavrsila, 3 mj pila ali nije mi nesto skratio cikluse.
Mene je sjebalo ovo mjenjanje drzava, pa sad ovdje moram sve ispocetka, najpametnija stvar na svijetu je biti uporan i ici smarati ginekologa i pokusati sve zivo sa njim dok se borba ne otegne kao kod mene i pojedinih.
Ti radis sve ispravno i zelim ti, kao i ostalim curama da brzo ugledate plusice. ♥️
A ovim trudnicama iz grupe predivnim, uzivanje na maksimum!!
Predug post ali kako da se ispricam u dvije rijeci 😂
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Martina, i od mene cestitkee❤️❤️ kad sam videla sliku, prvo gledam stani je li ovo lh ili hcg 😂 doslo je tvojih 9 meseci, uzivaj u svakom trenutku trudnoce, tvoj trud se isplatio na najlepsi moguci nacin😍
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji