Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Studeni 2020. 17:44

Nadutost i mene pratit cesto 🤷‍♀️ ja to vise ne registriram
    Na uzv abdomena mi je receno da imam nervozna crijeva (iritabilno crijevo) , no nisam radila pretrage da potvrdim tu dijagnozu..
    Kod mene ti je status cekanje. Malo se oduzilo sa cekanjem termina u dr, pa sam propustila 2 ciklusa no dobro. Ovaj tjedan ce mi nalazi pape i briseva. Ako je to ok, 12mj je moj ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

tina25
    14. Studeni 2020. 18:32

I ja sam često naduta, i bivši ginic mi je rekao da je to zato sto mi se crijeva ne prazne do kraja i onda se stvaraju plinovi u crijevima...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Matkiša 😎
    14. Studeni 2020. 18:49

Nedavno sam pisala kako je doktor rekao da trebam jesti lan ujutro...
    E pa cure moje, pola šalice jogurta (najbolje neki B aktiv ili slično) žličica i pol ili više krupno mljeveno lana i vjerujte mi da će vam 💩 biti savršeno 😂🤭
    Ali doslovno... Ja se preporodila 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

tina25
    14. Studeni 2020. 20:12

Mattan

Nedavno sam pisala kako je doktor rekao da trebam jesti lan ujutro…
    E pa cure moje, pola šalice jogurta (najbolje neki B aktiv ili slično) žličica i pol ili više krupno mljeveno lana i vjerujte mi da će vam 💩 biti savršeno 😂🤭
    Ali doslovno… Ja se preporodila

Morat cu probati to...prije nekih tjedan dana mi je bilo užasno...napuhana, grčevi 4 dana nisam mogla na WC...uz kavu bi jela mandarine, bilo sta samo da se pokrene nesto...gdje kupuješ lan?

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

Sara 🌸
    14. Studeni 2020. 21:07

Da se ubacim, tamo u 5./6. mjesecu sam naletila na sluz u stolici🤮 naravno, guglala, najgore dijagnoze mi postavio google. I kupim ja zlatni lan (nemljeveni) u DM i kroz tri tjedna svaki dan lan i kefir ujutro natašte. (ima baš recept: 
    [ul]
    [li]Prvi tjedan: Jedna žlica mljevenog lana pomiješanog sa 100 ml kefira[/li]
    [li]Drugi tjedan: Dvije žlice mljevenog lana pomiješanog sa 100 ml kefira[/li]
    [li]Treći tjedan: Tri žlice mljevenog lana pomiješanog sa 150 ml kefira[/li]
    [/ul]
    Vazno je da nije vec mljeveni lan jer je izgubio svoja svojstva pola sata nakon mljevenja. Vazno je izmljeti netom prije koristenja. Malo tesko ide ovaj treci tjedan jer je pregusto, al funkcionira. Poslije mi vise nista nije bilo.
    Svakako namjeravam ovo napraviti kad rodim ako se kefir smije konzumirati u vrime dojenja. Bar jednom godisnje je pozeljno napraviti tako čišćenje crijeva. I ova metoda je super. 
    Btw. kupila sam mlin za kavu, elektricni i tako mljela.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    14. Studeni 2020. 21:12

Tina25 imaš u Dm-u, Mulleru, a vjerujem i u Intersparu ili preko neta. Ali moraš piti puno tekućine uz to jer inače dobiješ kontraefekt...
    Leoni kužim te totalno, mene ti kroz cijeli ciklus boli desno kod bubrega, na istom mjestu. Nikoga nije briga.. Možda imam par dana poslije M da ne boli.. Doslovno nekad hodat ne mogu, izignorirali me svi
    Sara je najbolje je mljeti sam, ali daj šta daš kad je žurba 😜

6tt+2 imamo 💗

3sreca
    14. Studeni 2020. 21:44

Mallla, super za prvi pregled. Neka i svi ostali budu dobri. Da ti bude skolska i dosadna trudnoca 🍀
    Martina, drzim fige za sutra. 🤞
    Leoni, dobrodosla nazad i da se sto prije prebacis na trudnicke teme 🍀

Ja sam definitivno propustila plodne dane (odakle ih sada odjednom na 15DC 🤦), nista nismo pokrili oko tog datuma tako da se pridruzujem timu za Bozicno Cudo.

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

tina25
    14. Studeni 2020. 21:50

Hvala na savjetu, moram poceti onda sa tim svako jutro 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

Matkiša 😎
    14. Studeni 2020. 22:36

Leoni ma nije nama ništa, to tako boli bezveze 😂
    🤷‍♀️ sjećam se jednom da sam pala na pod kad sam ustala poslije odnosa, u nekoj polu svijesti.. A nije boljelo za vrijeme odnosa... I već 3,4 puta se to dogodi . Ne smijem se poslije pomaknuti, popit tabletu i ostat nepomična...
    Grozan osjećaj.
    A kad doktoru kažem ispadne kao da sam sado mazo briju imala a ne seks kao da imam umjetni kuk 🤷‍♀️😂😂

6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    14. Studeni 2020. 23:15

Leoni 🌸

Mattan

Leoni ma nije nama ništa, to tako boli bezveze 😂
    🤷‍♀️ sjećam se jednom da sam pala na pod kad sam ustala poslije odnosa, u nekoj polu svijesti.. A nije boljelo za vrijeme odnosa… I već 3,4 puta se to dogodi . Ne smijem se poslije pomaknuti, popit tabletu i ostat nepomična…
    Grozan osjećaj.
    A kad doktoru kažem ispadne kao da sam sado mazo briju imala a ne seks kao da imam umjetni kuk 🤷‍♀️😂😂

Hahahaha meni je ginekologica rekla da ne budemo previse agresivni i nece da boli hahahahah, a nema veze sa time… Ma naravno da nam nije nista 💪🏻💪🏻💪🏻😊😊

Eto ga na! Ma joj, nije ih očito briga 🤷‍♀️

6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.