Lucky problem nastaje jer ne čisti precizno kao ja 😂😂😂 zato me sad boli jer sam zrela za one opsesivno lude čistače 🤭
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ko danas piski da lovimo sjene.🤞🤞
Prosli tjedan je Lucky-(😂😂😂) bila zanimljiva ko je sad?
Ja sve nade polazem u Martinu sutra 😍
Leoni pa tu si 🤗🤗🤗 kako to da je muzu tako razlicit nalaz? Zadnji put je bio bas dobar ili?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Martina sretno 🤞🤞
Ja prošli mjesec nisam sigurna da sam uhvatila PIK, a ako i ovaj ne uhvatim onda zovem ginicu...jer je rekla da pratim sa trakicama i ako ne O da joj se javim pa ce nas slati dalje na preglede da vidimo sta je problem...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Jutro!
Ja ne znam od cega ali rasturao me trbuh sinoc. Cak sam na kraju zakljucila da je od crijeva. Ne znam jos me bolucka kad sjednem i lezim na lijevoj strani.
Kud me sad jos i to uhvatilo...sreca pa sutra izlazim iz izolacije...pa cu moci normalno do dr.ako cu trebati a nadam se da ce proci.
---
To bi bio show program da ja u ovom nenormalnom ciklusu ostanem T.
Leoni sretno. Dobro da si krenula dalje i nadam se da ce ti mrvica doci uskoro!
A meni su ciklusi mogu reci redoviti, 30 dana većinom...nekad dan dva tamo vamo...ali ja sam i prije tih trakica mislila da nemam O, sada 3 mjeseca koristim trakice i samo sam prvi mjesec uhvatila PIK, ova dva je bilo blizu ali mislim da ipak nije bilo O...jer kad sam u 8 mj bila kod ginice onda je rekla kao ako ima O probajte 6 mj, pa ako ne uspije javi mi se...a ako nema O javi se nakon 3 mj...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Pa hoću da, ako ne uhvatim PIK idem...a ja moram zbog nečega drugog ići vaditi hormone štitnjače, spolne hormone i napraviti ogtt test pa cu vidjeti jel to sve u granicama normale...jedino me strah te štitnjače jer znam da zbog nje moze biti problema u začeću, a mama mi ima probleme sa štitnjačom...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Ja gledam samo primjer moje mame pa se tješim...prva trudnoća imala miome pa joj izvadili jedan jajnik...i sa jednim jajnikom i problemom sa štitnjačom je rodila jos troje 😊😊 tako da nadam umire posljednja, ali uvijek postoji onaj crv sumnje...jer obadvije sestre i brat imaju po dvoje djece i sve je super prošlo..ja bila zadnja pa za mene nista dobro nije ostalo izgleda hehe
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Leoni, drago mi je što si se javila. Djeluješ mi smireno. Želim ti da ti se trudnoća što prije ostvari. Žao mi je na rezultatima za spermiogram, al.možda je stvarno neka greška. Možda doktori ponove nalaz. 🥰
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Hei Sara jesam smirenija 😊 napokon je neko pokazao interesovanje za nas. Ne zelimo da ponovimo nalaz, jer ce prilikom oplodnje oni odraditi svejedno. Nemamo ni vremena jer cekam moje dane i pocinjem sa injekcijama. Sada nije ni bitno kakav je nalaz 😍
Hvala ti na lepim zeljama, zelim takodje svima vama. Plasim se intervencije i spriceva, ali prezivecu.
Idalje imam one nadutosti u stomaku, ali niko ne pridaje znacaju za te moje simptome.
Kak mislis nitko ne pridaje znacaju za tvoje simptome? Mislis od nas tu ili od doktora?
Sortiraj odgovore
Najstariji