4 sata minimalno između mokrenja, uz što manji unos tekućine
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
hvala kaca! Znaci sve sam krivo napravila hahah 🤦🏼♀️ dobro nema veze sutra cu ponovo. 😅
Hej curke. Prošli tjedan u srijedu je bio pik. Danas sam bila na pregledu, koliko sam skuzila gin rekao je da vidi zuto tijelo, iako nije bio bas siguran.. 😅🙈
Dao mi uputnicu da izvadim krv 16.11. pa cemo vidjeti jel sam trudna. 12.11. bi trebala dobiti M. Isto tako mi dao da pijem duphaston i estrofem 2x1.
Šta vi mislite, kada da napravim prvi test trudnoće? 🤞🤞🤞
Hej curke. Prošli tjedan u srijedu je bio pik. Danas sam bila na pregledu, koliko sam skuzila gin rekao je da vidi zuto tijelo, iako nije bio bas siguran.. 😅🙈
Dao mi uputnicu da izvadim krv 16.11. pa cemo vidjeti jel sam trudna. 12.11. bi trebala dobiti M. Isto tako mi dao da pijem duphaston i estrofem 2x1.
Za 3 dana mozes vec provat🤞🤞🤞
Cure moje.. ovaj ciklus ne moze biti ludji. Izgleda da sam upravo dobila. Krenulo je nesto smeckaste boje.. tako da eto, od 2 pozitivna testa jucer do nicega danas, ali idemo iduci ciklus sad jos jace. ☺️
Sutra idem na pregled za svaki slucaj. :)
Sva sreca da smo novi u pokusavanju pa imamo jos elana za dalje. 🤞🏽
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Za 3 dana mozes vec provat🤞🤞🤞
Strah me rezultata😂🙈🤞🤞 cujemo se za tri dana 😘🤗
https://ibb.co/gjXyjWs
Zaboravih sliku stavit 😂
Nisam kos vidjela tako jaku crtu kod onih koji imaju te zelene trakice 🤞🏽💪🏽 Tako da sad cekamo nastavak situacije :))
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Lucky čekamo jutro 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Lhbaby, pa kako??? 😱😱 Prvi puta čujem to da ti 2 testa pokažu krivo.
Sad se bojim i sama. Nisam radila testove poslije onog, ali nije ni došla, a trebala je u pon.
A kašalj i dalje, pogotovo navečer. 😓
Stvarno nemam pojma 🤷🏽♀️ Vidjele su se crtice bas. I temp. je pratila to sve.. Pojma nemam sta se desilo. Ugl. sva sreca da nisam nikome rekla, jer sam htjela iznenaditi MM. Ali eto, idemo dalje. Sutra cu vidjet sto ce reci dr.
Malala ma nemas brige, nisi dobila i to je sve kako treba. ☺️ Tako da samo opusteno i uzivaj. 😜
Lucky cekamo sutra testic 🤞🏽🤞🏽
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Cao cure. Danas mi je 10dc jucer lh trakica bila skroz blijeda evo slike od maloprije. Moram napomenuti da sam pila dosta tekucine i da sam pocela osjecati jajnike. Cini mi se da nije jos pik. Sta vi mislite?
https://ibb.co/CHTxTVD
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji