Hej žene, evo mene. Trudnoća je u maternici, čulo se srčeko🤗, plod 2.7 mm. Malo me to brine, on kaže da to odgovara tome što je O bila na 18. dan ne na 14.
Ništa, sretna, al zabrinuta. Trebala bi kao biti 6+2, - ta 4 dana. Al dobro. Dan po dan. Dao mi je progesteron za svaki slučaj, naručila sam se opet za dva tjedna. U svemu ovom nije mi ni palo na pamet da mu spomenem ono neko krvarenje/smeđarenje za 13 DPO. 🤷🏻♀️
Divno, divno, divno! Molim te nemoj se sada brinuti oko velicine ploda. Meni je moja dr jednom to super objasnila. Kada je to taaaako malo i gleda se kroz uzv, nema sanse da se u milimilimilimetar izmjeri. Kasnije ce to sve doci na svoje. Super za progesteron 👍
Cestitam Sara ❤️
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Lucky, 3sreca hvala! 🧡🧡🧡 Ja ću se opet malo maknit i sa foruma i interneta općenito, mislim da ću dat mužu mobitel da ja ne guglam do sljedećeg pregleda koji je za 2 tjedna. 🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Lucky, 3sreca hvala! 🧡🧡🧡 Ja ću se opet malo maknit i sa foruma i interneta općenito, mislim da ću dat mužu mobitel da ja ne guglam do sljedećeg pregleda koji je za 2 tjedna. 🤦🏻♀️
Od mene samo ♥️♥️♥️😘 i ja se micem do daljnjeg s svih foruma .
Sara čestitam neka je dosadno ❤️ osim toga ne brini o tjednima kod mene uvijek bilo - 2 tjedna pa sve do poroda! Uzv ne može biti toliko precizan.
Predivna je tvoja priča ❤️
url=https://lilypie.com]
Sara odlicno!;) s vremenom ce se tocno vidjet koji je dan. Al ne brini radi toga😚 progesteron ce dobro doci,i ja ga koristim. Opusti se do pregleda!
Iii tako ja imam egg sluz, cerviks mekan, nabubren, otvoren, grudi osjetljive, na kalendaru procjenjeni plodni dani, žicaju jajnici.... Napravim trakicu i imam 0 bodova.... E sad ne znam jesam li ne testirajući jučer propustila smajli, jel će tek doć ili što već odlučujem vjerovati svom tijelu da sam u plodnim danima i čekam ponašanje dobre stare temperature da me uvjeri ili razuvjeri.... Ma bila sam sigurna da je pik tu a ono čorak svih Čoraka.... Ok idemo dalje.... Izvještavat ću ja dalje pa unaprijed sorry što ću bit pilana 🤪
Hej žene, evo mene. Trudnoća je u maternici, čulo se srčeko🤗, plod 2.7 mm. Malo me to brine, on kaže da to odgovara tome što je O bila na 18. dan ne na 14.
Ništa, sretna, al zabrinuta. Trebala bi kao biti 6+2, - ta 4 dana. Al dobro. Dan po dan. Dao mi je progesteron za svaki slučaj, naručila sam se opet za dva tjedna. U svemu ovom nije mi ni palo na pamet da mu spomenem ono neko krvarenje/smeđarenje za 13 DPO. 🤷🏻♀️
Oni ti računaju po zadnjoj M i po ciklusu od 28 dana, što kod velikog broja žena nije tako, tako da ne zamaraj se sitnim brojkama. Moje dijete ti je uvijek bilo za skora dva tjedna veće na ultrazvuku.😊
👩33g
👨42g
👦4g
Sara tako mi je dragoooo za malo srceeee ❤️
Vidis da ti t odg ovulaciji. Zato opusti se i uzivaj ❤️
Kod kojeg dr si bila? Dojmovi?
Mimica ne prima vise pacijente 😰😰
Sad ne znam kod koga cu 😩
Sutra sredim listu, danas u guzvi 👌
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Iii tako ja imam egg sluz, cerviks mekan, nabubren, otvoren, grudi osjetljive, na kalendaru procjenjeni plodni dani, žicaju jajnici…. Napravim trakicu i imam 0 bodova…. E sad ne znam jesam li ne testirajući jučer propustila smajli, jel će tek doć ili što već odlučujem vjerovati svom tijelu da sam u plodnim danima i čekam ponašanje dobre stare temperature da me uvjeri ili razuvjeri…. Ma bila sam sigurna da je pik tu a ono čorak svih Čoraka…. Ok idemo dalje…. Izvještavat ću ja dalje pa unaprijed sorry što ću bit pilana 🤪
Ja mislim da trebas vjerovati svom tijelu. Hopsaj ti draga moja jer si na 18DC. Egg sluz i sve ostalo sto si nabrojala je zeleno svijetlo za hops hops. Daj ponovi test pliz. Moze li biti da je do testa?
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Iii tako ja imam egg sluz, cerviks mekan, nabubren, otvoren, grudi osjetljive, na kalendaru procjenjeni plodni dani, žicaju jajnici…. Napravim trakicu i imam 0 bodova…. E sad ne znam jesam li ne testirajući jučer propustila smajli, jel će tek doć ili što već odlučujem vjerovati svom tijelu da sam u plodnim danima i čekam ponašanje dobre stare temperature da me uvjeri ili razuvjeri…. Ma bila sam sigurna da je pik tu a ono čorak svih Čoraka…. Ok idemo dalje…. Izvještavat ću ja dalje pa unaprijed sorry što ću bit pilana 🤪
Ja mislim da trebas vjerovati svom tijelu. Hopsaj ti draga moja jer si na 18DC. Egg sluz i sve ostalo sto si nabrojala je zeleno svijetlo za hops hops. Daj ponovi test pliz. Moze li biti da je do testa?
Sumnjam da je do testa, nisu me do sad baš tako zezali. Sad jedino može biti da je jučer bio pik ili da će sutra.... Samo mi je jednom O otišla na 24dc što nije nempguće ni ovaj put... Samo što su svi pokazatelji prema O osim trakice. Ovaj put malo zbunjujuće.... 3 sam trakice spržila ne vjerujući da nema ništa a stvarno nema.... Baš me zanima kakva će temperatura bit idućih dana i sve ostalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji