Lucky ne mjerim bazalnu, probat cu napravit opet CB popodne ali meni je zelena trakica ova od danas najtamnija do sada pa mi onda nije jasno dali je to pik? Ili je pik ono na CB prije 2 dana ili ono jucer ili pik jos nije ni bio 🙈🙈🙈 dramaaa uglavnom haha zeljela bi znati otprilike kad je bila O da znam izracunat kad mogu radit testic :P a po ovome ocito jos nije bila jer bi onda trakice pocele vec bit svijetlije? Ili nebi? Neznam 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ma joj bas me zivciraju ove trakice jer ih bas nista ne razumijem naci na testi pise od smajlice ce doc do O 12 - 24 sata ja mislim i onda radim trakicu 2 dana nakon toga i i dalje nije pik 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ma joj bas me zivciraju ove trakice jer ih bas nista ne razumijem naci na testi pise od smajlice ce doc do O 12 - 24 sata ja mislim i onda radim trakicu 2 dana nakon toga i i dalje nije pik 🙈
Mislim da svatko treba naći jednu vrstu trakica i držati se njih, ovako sa par vrsta zbuniš sam sebe jer nisu sve iste jačine 🤷♀️ Vjerujem da je za izluditi! A kad koristiš jedne dugo vremena točno možeš znati kada će tamniti i koliko
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure sad sam citala nalaz pa se setih da pitam.
On je nije komentarisao, a ja nisam ni znala sta je to pa nisam pitala.
7dc sam imala HSG, 10dc sam isla ginu i na UZ jr video slobodne tecnosti u Douglasu. Posto folikul nije bio pukao, od cega je moguca ta tecnost? Jel mozda od kontrasta ili sta drugo moze biti?
Meni je vidjela kad smo se keksnuli prije uzv, kaže vidim odradila si domaći zadatak, tako da moguće je i to 🤫
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ovo kod mene je bas zanimljivo 🤷🏻♀️
https://ibb.co/NZdTZRK
Jesi ti bila jučer na ultrazvuku? ili sam pobrkala? Pa da slijedi O, gin bi video velik folikul i da ona slijedi.
👩33g
👨42g
👦4g
Ovo kod mene je bas zanimljivo 🤷🏻♀️
https://ibb.co/NZdTZRK
Jesi ti bila jučer na ultrazvuku? ili sam pobrkala? Pa da slijedi O, gin bi video velik folikul i da ona slijedi.
Pa da, zato i kazem da je zanimljivo, nema O, nema ciste, a trakice poludile 😅 a reko idem popiskit samo da usporedim s jucerasnjim trakicama
Nemoj radit više, nema svrhe. Ocito ti hormon malo ludi, i ne čudi me s obzirom da M nije bilo sad već malo manje od 2 mjeseca. Laganini.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pa ja ti se ne bi čudila Lucky da je tu negdje O iza ćoška... Sakrila se i stiže 😁 komedija.
Maša od porasta LH u roku 48 h nastupa O otprilike, a od pika unutar 24h. Obzirom da ti je situacija kakva je nemoj se mučit kad je pik nego kad je zabilježen porast a to je bila srijeda. Možeš na to dodati cca 48h i računati da je tada O, ako već želiš neki datum za testiranje. A ovako ti može bit dovoljno da je plodnonpa da de fino prašite ako možete!
Ja jučer nisam radila trakice al danas mi je stigao CB pa ću sad probat.... Očekujem smajli ako su mi računice točne! Po sluzi, cerviksu, grudima i osjećaju tijekom akcije jesam oko O... Sad nek potvrdi trakica i onda čekam skok temp.... Napokon se nešto zbiva...
url=https://lilypie.com]
Ima li Sare sa novostima?
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Hej žene, evo mene. Trudnoća je u maternici, čulo se srčeko🤗, plod 2.7 mm. Malo me to brine, on kaže da to odgovara tome što je O bila na 18. dan ne na 14.
Ništa, sretna, al zabrinuta. Trebala bi kao biti 6+2, - ta 4 dana. Al dobro. Dan po dan. Dao mi je progesteron za svaki slučaj, naručila sam se opet za dva tjedna. U svemu ovom nije mi ni palo na pamet da mu spomenem ono neko krvarenje/smeđarenje za 13 DPO. 🤷🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji