Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nadi_
    17. Kolovoz 2020. 21:08

Mallla

A Mattan fino finooo…. Ma nek oni mrmljaju što god hoće samo neka upali. Držimo fige na najjače da namnza 14 dana javiš čvrsti plus a može i prije! Znam da su za inseminacije šanse male ali su tu i sad je ekipa na pravom mjestu i jaje putuje ne mogu se ne sresti. A ono te biće bolilo jet je injekcija očito odma utjecala na puknuće. Ja se sjećam da prvi put kad sam zatrudnila imali smo odnos unutar prvih 8 sati od pika na tim rozim trakicama a O je bila unutar 12h osjetila sam je i bilo je dobitni ciklus…. Od tada sam uvjerena da je potrebno pokrit prvih 12h a onda iza kako bude…. Al evo nije mi ponovo upalilo 😊

Mi smo u dobitnom ciklusu imali odnos na dan pika, u noci je bio pik, tad smo i imali odnos, poslije vise nismo stigli.

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

Mallla
    17. Kolovoz 2020. 21:46

Ništa to ne znači Leoni, nemoj se sad s tim zamarat osim ako želiš istraživati. Nekome se tako zadrži do kraja ciklusa a nekome skroz izbljedi crta, nema pravila baš je individualno! 

url=https://lilypie.com]

3sreca
    17. Kolovoz 2020. 21:50

Leoni

Hej cure kada vidite pik jel nastavljate vi sa trakicama? 🤔
    https://ibb.co/xSZRrP0 [ibb.co]
    Ja malopre odradila i cekala da se osusi pa da uporedim sa jucerasnjom, kad one iste 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ sta sad to znaci? Zar toliko dugo nakon O ostaje povisen LH? 🙄 

Ja sam sam nakon pika prestala. Dva dana sam imala pik, bacila se na posao i prestala sa trakicama.
    Sada cekam subotu 🙏🤞

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

3sreca
    17. Kolovoz 2020. 21:58

Nadi_

Mallla

A Mattan fino finooo…. Ma nek oni mrmljaju što god hoće samo neka upali. Držimo fige na najjače da namnza 14 dana javiš čvrsti plus a može i prije! Znam da su za inseminacije šanse male ali su tu i sad je ekipa na pravom mjestu i jaje putuje ne mogu se ne sresti. A ono te biće bolilo jet je injekcija očito odma utjecala na puknuće. Ja se sjećam da prvi put kad sam zatrudnila imali smo odnos unutar prvih 8 sati od pika na tim rozim trakicama a O je bila unutar 12h osjetila sam je i bilo je dobitni ciklus…. Od tada sam uvjerena da je potrebno pokrit prvih 12h a onda iza kako bude…. Al evo nije mi ponovo upalilo 😊

Mi smo u dobitnom ciklusu imali odnos na dan pika, u noci je bio pik, tad smo i imali odnos, poslije vise nismo stigli.

Nadi, to je super info za nas koje nekad ne stignemo u periodu oko O hopsati 3-4 dana za redom i to po 2x 🥴
    Ti nam nadu dajes ❤️🙏

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

3sreca
    17. Kolovoz 2020. 22:00

Leoni

Mi smo pokrili sve dane nadam se, bacite oko na moj graf. Mm ima u sredu kod urologa spermiogram i trebao je 4 dana bez odnosa da bude… Ali meni se tako O desila 😁 ma njemu super nalaz bio, sada je samo kontrola zbog. I O mi je bitnija 😍
    3sreca 🤞🏻🤞🏻🤞🏻😁😁 ja sam u subotu nocna i necu da spavam ujutru dok ne javis rezultat 😍😍

A joj, k'o da gledam necu nista pametno javiti. Ali dobro, Boze moj. Necu nista ocekivati i necu se razocarati ako nista ne bude. Laganini 🏖️

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Nadi_
    17. Kolovoz 2020. 22:01

3sreca

Nadi_

Mallla

Nadi, to je super info za nas koje nekad ne stignemo u periodu oko O hopsati 3-4 dana za redom i to po 2x 🥴
    Ti nam nadu dajes ❤️🙏

Sretno svim trudilicama, da ugledate svoje plusice cim prije 🥰

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

Matkiša 😎
    17. Kolovoz 2020. 22:55

Ma doktori pretjeruju, mislim ja sam par dana za redom pa me sve bolilo 🙈 
    A zamisli ovaj maraton po dva puta, kakoooo da ne
    Mislim da nema recepta ni pravila nego kad se primi. 
    Eto i u kontroliranim uvjetima specijalistima pobjegne O a di neće nama 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sanjarka88
    18. Kolovoz 2020. 05:44

Leoni

Dobro jutro cure, vidite moj graf… Spala mi je temp za razliku od jucer. Jel se jos racuna da je bila O? Bas sam se sad uplasila jer mislim da treba tei dana da raste…

Strpi se jos sutra al mislim da je o bila 
    Ne mora ona rasti 3 dana zaredom, bitno da je iznad gornje linije 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Kolovoz 2020. 05:46

ODBROJAVANJE 8/2020
    Eri - 3.8.2020 - ♥️➕
    Negro22 - 8.8.2020 - 10 dana kasni ♥️
    Nadi_ - 13.8.2020 - ♥️ ➕
    Sanjarka88 - 17.8.2020 -  ❤️➕ 
    Jelenajelena - 18.8.2020 - 1 dan♥️
    Mare Kokošica - 23.8.2020 - 5 dana♥️
    3sreca - 27.08.2020 - 9 dana❤️
    Leoni - 28.08.2020 - 10 dana❤️
    chiAn - 29.8.2020 - 11 dana♥️
    Maša - 29.08.2020 - 11 dana❤️
    ODBROJAVANJE 9/2020
    Ana0310 - 02.09.2020 - 15 dana ❤️
    Malala - 04.09.2020 -  17 dana ❤️
    Mallla - 4.9. 2020 - 17 dana❤️
    Mmarie - 04.09.2020 - 17 dana♥️
    Anitram - ???♥️

Sanjarka88
    18. Kolovoz 2020. 05:47

Sara sretno u petak ❤️ di ides na kraju?

Sta se odnosa tice, mi smo imali samo jedan. Dan prije o na dan pika, prije toga nista 5dana 
    Eto, ako ce i to koga utjesit 👌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.