E Maša imam sličan problem sa istim trakicama i često pomislim na Leoni koja je isto ovaj ciklus ludila na trakice.
Prije sam znala koristit ove trakice i postepeno su tamnile, e sad ne... Prvo su bile tamnije pa bez crte i to me zbunjivalo, tada sam uzela Millerove koje su imale crtu al daleko od pika što je očekivano obzirom da sam 14dc. E onda opet radom zelene i kao krenule su tamnit da bi danas bilo da uopće nema druge crte, a opet Millerova daje crtu otptilike 3 dana prije pika sam po njoj. Ne znam šta je s tim zelenima i nadam se da će ipak pokazati pik kad za to dođe vrijeme.
Kada tebi Maša inače bude O?
url=https://lilypie.com]
Obavila pregled..nista nije jasno jos uvijek,jajnici odlicni,endometrij 12mm,ne vidi se nista,naznake za m isto nema,kaze da ju ocekuje za 10 dana ako ce doci,ako ne da onda ponovim test opet jer je sve moguće...
👨28
👩22
💏 5g💞
Pokusavamo od 1/20🙏
Joj Negro bome i tebe zeza, najgore je kad ti ni doktor neda konkretno rješenje nego ti kaže čekaj…
Bas tako, sad gdje god idem nosim full opremu😂
Ne mogu zamislit kako je tebi stalno ovako,meni je ovaj jedan pu katastrofa
Divim ti se na strpljenju
👨28
👩22
💏 5g💞
Pokusavamo od 1/20🙏
pa ovo mi je tek drugi mjesec da je pratim trakicama a prosli mjesec je isto nisam ulovila, dali je ovdje netko spominjao neki test za ovulaciju koji ti pokaže kada će doci do O ? clear blue ja mislim ?
Ili sam ja nešto krivo razumjela ?
Znam da je netko govorio da ti on napiše npr. da ce doc do O za 24 h ili 48 h ili 72 h ?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Leoni jeste vi radili spermogram?
Mi moramo stvarno, ovako vise ne ide a meni malo nejasno kako to ide u Austriji, pa mozda si upucenija od mene?
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Leoni jeste vi radili spermogram?
Mi moramo stvarno, ovako vise ne ide a meni malo nejasno kako to ide u Austriji, pa mozda si upucenija od mene?
Jesmo odmah na pocetak i odlican je ima 219 miliona i preko 80% zdravih a samo 16% nepokretnih.
Jesi i ti u Austriji?
Ja sam se sama prijavila u junu u kliniku za VTO (na svoju glavu nakon 3 meseca pokusavanja) jer sam znala da ce mi oni reci sta je najpotrebnije da se odradi. Malo su bili kao "pa rano je bla bla" ja sam rekla da znam i da ja njima placam i da je moje pravo kada cu i kako da radim. Onda su nam dali sta je potrebno i ja sam zakazala sve privatno jos u junu da odradimo jer smo 15. Jula imali termin u klinici sa nalazima.
Ovde mozes sve da platis privatno i da ti odrade bez uputa. Jer mene je klinika slala odmah sledeci ciklus na hsg, dok bi ovako cekala sigurno godinu dana da dobijem od ginekologa uput (dr opste prakse ne moze da da).
Jesam, tu sam tek par mjeseci pa jos uvijek nisam odabrala ni doktora opste prakse kamoli ginekologa ili da sam otisla u kliniku.. u BiH smo stigli do spermograma pa moramo sad nastaviti a ja ovdje ne znam gdje da se okrenem, vidim pise kao odradis to kod urologa privatno od 60-90e i to je to, ne vraca osiguranje nista.. A za tu kliniku sam tek neupucena 🙂
Ne brini se ti nista, taj nalaz je ekstra, ja kad bi vidjela jos da je spermogram uredu, bas bi mi pao neki kamen sa srca 😕
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Sara, kolko ces u petak bit tjedana? Bit ce sve dobro.
Sad sam 5+5, u pet cu bit 6+2 🤗
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Odlicno. Obavezno se javi! Mislim na tebe!
Hvala ti, baš si draga🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji