Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    3sreca
    17. Kolovoz 2020. 12:05

bajo

Evo i mene da vam se javim.
    Bila na pregledu 😍😍😍, pa da bacim malo prašine i na vas .
    Sve u redu ♥️
    https://ibb.co/tKpJPBn 😍😍😍

Prekrasno 😍😍😍😍

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Sara 🌸
    17. Kolovoz 2020. 12:36

Bajooooo, 🥰🥰🥰🥰🥰 bas mi je drago.
    Ja sam jutros čim sam oči otvorila zvala klinike po splitu, dobila sam termin u petak u 18.30 🤗 Malo sam nervozna, grudi me malo manje bole pa san onda sva napeta i osluskujem sve, iako dok su nasi bili, zaboravila san da san trudna skroz. I cerviks mi je jos dosta nisko i tvrd je, zabrinjava me to. Obicno se u ranoj trudnoci smeksa i povuce gori. 🙄 Ne znan sta da mislim, nadan se ipak da je sve ok. Jedino sta mi se place stalno i minjan raspoloženja ko čarape. Luda san ja i inače, al ovo je next level i za mene. Sinoć smo došli, 14 h putovali. Satarluk teži 🙁
    Ugl, ne mogu popratit više ko i šta, ali Sanjarka, čestitam još jednom, sad laganini. 😍
    Ostalim curama držim fige za plusiće, Mattan, za te navijam posebno ovaj misec.
    Lucky, posaljem ti kroz koji dan trakice. 🤗

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    17. Kolovoz 2020. 12:40

@leoni pojma nemam, očito ne opada, dok preporučuju toliko odnosa 🤷‍♀️
    @bajo divna slika ❣️
    @sara hvala ti 🥰 Bit će kod tebe sve ok! Želim ti svu sreću!

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Fancy
    17. Kolovoz 2020. 12:51

bajo

Evo i mene da vam se javim.
    Bila na pregledu 😍😍😍, pa da bacim malo prašine i na vas .
    Sve u redu ♥️
    https://ibb.co/tKpJPBn 😍😍😍

Hihihihhh bajciii ❤❤❤ pomjera li se beba vec? ❤ 
    i meni je kontrola sutra 🙆‍♀️ malo me panika savlada pa sam onda malo mirna i racunam na to da nema razloga da ne bude sve ok i tako ukrug. 
    Pakleno je kad si usmjeren samo na cekanje kontrole a to se upravo meni desava. Nadam se da cu poslije ove kontrole biti malo mirnija 🙆‍♀️

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    17. Kolovoz 2020. 12:54

Sara🌻

Ja sam jutros čim sam oči otvorila zvala klinike po splitu, dobila sam termin u petak u 18.30 🤗 Malo sam nervozna, grudi me malo manje bole pa san onda sva napeta i osluskujem sve, iako dok su nasi bili, zaboravila san da san trudna skroz. I cerviks mi je jos dosta nisko i tvrd je, zabrinjava me to. Obicno se u ranoj trudnoci smeksa i povuce gori. 🙄 Ne znan sta da mislim, nadan se ipak da je sve ok. Jedino sta mi se place stalno i minjan raspoloženja ko čarape. Luda san ja i inače, al ovo je next level i za mene. Sinoć smo došli, 14 h putovali. Satarluk teži 🙁
    Ugl, ne mogu popratit više ko i šta, ali Sanjarka, čestitam još jednom, sad laganini. 😍

Hmmm za cerviks bih rekla da je takvo pravilo. Ja stavljam vag. utrogestane od samog pocetka i prvo sto sam primijetila je upravo to, da je cerviks jako nisko, lako opipljiv i tvrd ko kliker. I sad je isti 🙃

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    17. Kolovoz 2020. 12:56

Fancy

Sara🌻

Hmmm za cerviks bih rekla da je takvo pravilo. Ja stavljam vag. utrogestane od samog pocetka i prvo sto sam primijetila je upravo to, da je cerviks jako nisko, lako opipljiv i tvrd ko kliker. I sad je isti 🙃

Htjedoh napisati *da NIJE takvo pravilo.🙉

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    17. Kolovoz 2020. 12:59

Fancy, hvala ti, malo sam mirnija sad. 🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

17. Kolovoz 2020. 13:02

Sara🌻

Fancy, hvala ti, malo sam mirnija sad. 🧡

Ja nemam blage veze kakvav mi je cerviks doli 🤦‍♀️ reko je sve u redu i to mi dovoljno . Ultrazvuk mi trajao 5 min  .tako da nisam primjetila previse toga

Maša🤰🏼
    17. Kolovoz 2020. 13:32

bok cure :) 
    ma evo baš mi je došlo da vam se malo požalim :/ Iskreno me malo razočaravaju ove trakice i lagano ludim a iskreno ludim sama na sebe zašto se nerviram radi j****** trakica. meni je danas 17DC i i dalje trakice 0 ali doslovno 0 . Ne izgleda mi ni ko da će O bit u slijedecih 2,3, dana jer bi onda već sad trakica lagano tamnila. 
    Ugl baš sam razočarana i ljuta :/ na sebe i na trakice :P 
    https://ibb.co/KNjrbyw [ibb.co] 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Negro22
    17. Kolovoz 2020. 13:51

Joj citala sam da nekim zenama testovi budu negativni u trudnoći,ali ne zelim se za slamku nade hvatat,mislim da nisam te srece.. samo da nije neki problem i ja sretna
    Vidjet cu sve za pola sata

👨28
    👩22
    💏 5g💞
    Pokusavamo od 1/20🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.