Procvjetati će od testica :) sve u svemu nadam se da će uskoro svoju želju ispuniti
Lucky ja sam napravila test i minusic je 😥😥 malo sam oplakala al dobro nakon m idemo u nove pobjede
Nadam se hopsanju svaki dan 😂😂
Netko je spominjao imunomed, mene želudac boli od njega ali MM ga voli..
Ajmo se nadati da ću baš ovaj mjesec ostati trudna prije AIH postupka hehe ovo je sad zadnja nada za prirodni 🤞🤞
Ja sam pitala, a kako ste ga uzimali, koliko puta dnevno i u kojoj kolicini?
Drzim fige na najjace za prirodnjak 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ja sam probala na sve načine i uz jelo i prije i poslije..pola žličice prvo zbog alergije.. A suprug bi trebao jednu do dvije ali on to jede kao Nutelu 😂
Mislim da je to svejedno..
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure pozdrav, cestitam svima na plusevima!!
Danas mi je 19. Dan ciklusa, od 27 koliko inace traje. Kad najranije da radim test? Imali smo odnos dan prije i dan nakon ovulacije, koja je bila 13. Dan ciklusa. Kad najranije pokaze plus ako ga ima?
Najbolje čekati 12 dpo..
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Svaki mjesec nakon O ja kazem sebi da de nis nije dogodilo, zivi dalje ne obaziri se.. I opet…. svaki mj ufilmam neke simptome 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Da cujemo 😁
Ja cijeli dan osjecam neke bolove lagane, tu i tamo me probode jace s desne strane... A od iscjetka niš.. Inace iza O imam bjelkasti obilni a sad nis.. Malo bes vodenasto.. I spavala sam popodne sta inace ne spavan nikad 🤦♀️
Silver, hvala na opisu oko hsg-a. 🤗
Ja ću sutra saznati nalaze briseva. Brisevi moraju biti ok da bi mogla na hsg. Sutra mi je 9.dc. ako brisevi budu ok probat ću se odmah naručiti negdje na hsg privatno jer mi je i dr predložila privatno. Ne znam zašto i ne znam koliko se čeka na uputnicu.
A ne kaže se bezveze "plati, pa se rugaj" 🤦🏻♀️ Samo u našoj državi državni liječnici šalju privatno, jer znaju kakvo je stanje. E to je najtužnije 🤦🏻♀️
Ugl, sritno 🤞🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Silver, hvala na opisu oko hsg-a. 🤗
Ja ću sutra saznati nalaze briseva. Brisevi moraju biti ok da bi mogla na hsg. Sutra mi je 9.dc. ako brisevi budu ok probat ću se odmah naručiti negdje na hsg privatno jer mi je i dr predložila privatno. Ne znam zašto i ne znam koliko se čeka na uputnicu.
Da, svi brisevi moraju biti negativni da bi mogla ići. Antibiotik ćeš dobiti na dan HSGa i 2-3 dana poslije, čisto zbog mogućnosti infekcije poslije testa. Ne bi se smjeli keksati 24 sata nakon testa, a neki doktori kažu "nekoliko dana", isto zbog tog razloga. No nije problem jer taj dan nakon toga hahahhaha zamisliti da mi bilo šta ulazi unutra (pa čak i ugodno) je...ono NE! hahaha
Ja bi trebala O tamo negdje oko 26.6. pa sam vremenski sasvim ok za pričekati, obavila sam HSG na CD 6. Taman dan prije mi je menga završila.
Držim ti fige, ne boj se jer baš kratko traje
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
ODBROJAVANJA6/2020
Rita36 - 8.6.2020 - ???
KDS - 10.6.2020 -♥️➕
Pixie14 - 10.6.2020 - ???
anci00 - 19.6.2020 - 0 dana
Lucky - 21.6.2020 - 2 dana
Simba - 24.6.2020 - 5 dana
Sanjich - 25.6.2020 - 6 dana
Fancy - 30.6.2020 - 11 dana
ODBROJAVANJE 7/2020
Jelenajelena - 2.7.2020 - 13 dana
Siijjj - 4.7.2020. -15 dana
Mallla - 6.7.2020. - 17 dana
Mmarie -6.7.2020. -17 dana
Maki994 - 6.7 2020 - 17 dana
Bajo - 9.7.2020 - 20 dana
Miakamo - 9.7.2020 - 20 dana
Ivkica -9.7.2020 - 20 dana
TiKi92 - 11.7.2020 - 22 dana
chiAn6 - 13.7.2020 - 24 dana
BruNa - ???
Siskizg - ???
Pocela sam sve manje falivat listu .
Bravo ja hahahahahahahahaha🤣🤣🤣
Pocela sam sve manje falivat listu .
Bravo ja hahahahahahahahaha🤣🤣🤣
Bravo ti 🤗 bas kad postanes ekspert i ti ces da napustis temu aBd 🤭🤭
Not that fensi, ekšli..
Ja sam primjetila ova 3 dana kako sam prestala sa duphastonima da je tempica visa jos, drzi se na 36.8., samo neka ne pada 🙏🏼 zanimljivo da imam onaj osjecaj kao da ce M samo predvecer, tipa od 18h pa nadalje, a ovako ujutro i preko dana nista, samo bolne grudi.
Lucky, mislim, petak il nedilja, istooo je. Napravi test😂
KDS je zadnja objavila da je trudna i to, sad se vec cini, prije 100 godina. Triba nan malo pozitive, ne ovoj temi. Vidis kako na drugoj padaju, 3 dc ciklusa O i trudnoca, onda neka prija zatrudni u vrime M (znaci neko volit prolazit kroz crveno😂, al ko voli nek izvoli), a mi ode, nista.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji