Ja sam primjetila ova 3 dana kako sam prestala sa duphastonima da je tempica visa jos, drzi se na 36.8., samo neka ne pada 🙏🏼 zanimljivo da imam onaj osjecaj kao da ce M samo predvecer, tipa od 18h pa nadalje, a ovako ujutro i preko dana nista, samo bolne grudi.
Joj pa to je divno. Progesteron drzi temp visom a pred M naglo opadne progesteron a sa njim i temperatura sto se kod tebe ocito ne desava 🤗🤗🤗🤗🤗🤗 Ja vec ulazim u fazu kad ne mogu da vjerujem da ne piskis test. Stvarno, zeno!
Not that fensi, ekšli..
Eno je Cvjetic otisla u Zimske😂 Kaže da je ugledala svoj plusic jucer. 🤷🏻♀️ A pilala vec tjedan dana u drugoj temi kako se vidi nesto. Ionako se nikako nisan htjela prikljucivat zimskima, sad mi je ovo jos jedan razlog. 😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
@Lucky ja sam sad bas provjeravala u mens kalendaru, ja sam posljednji utrogestan stavila 31.05. navecer a M je dosla 03.06. prijepodne. Ti si uveliko u zakasnjenju jel tako 🤞🤞🤞🤞🤞
Not that fensi, ekšli..
Ja sam primjetila ova 3 dana kako sam prestala sa duphastonima da je tempica visa jos, drzi se na 36.8., samo neka ne pada 🙏🏼 zanimljivo da imam onaj osjecaj kao da ce M samo predvecer, tipa od 18h pa nadalje, a ovako ujutro i preko dana nista, samo bolne grudi.
Lucky, mislim, petak il nedilja, istooo je. Napravi test😂
KDS je zadnja objavila da je trudna i to, sad se vec cini, prije 100 godina. Triba nan malo pozitive, ne ovoj temi. Vidis kako na drugoj padaju, 3 dc ciklusa O i trudnoca, onda neka prija zatrudni u vrime M (znaci neko volit prolazit kroz crveno😂, al ko voli nek izvoli), a mi ode, nista.
Slaba je ta moja trudnička prašina.... već 9 dana nema plusa na testiću od niti jedne cure
Eno je Cvjetic otisla u Zimske😂 Kaže da je ugledala svoj plusic jucer. 🤷🏻♀️ A pilala vec tjedan dana u drugoj temi kako se vidi nesto. Ionako se nikako nisan htjela prikljucivat zimskima, sad mi je ovo jos jedan razlog. 😂
Hahaha upravo sam ukucala u pretrazivac temu Zimske bebe da vidim sta to pise i malo se zamislila, mozda smo mi zapravo frikuse sto je uhodimo po forumu... hahahah
Mozda je, ustvari, ona ta koja je normalna 😂😂😂🤷♀️
Not that fensi, ekšli..
Ona pila izgleda po svim temama sa jedno t eistim testom koji je valjda skinula negjde s netaa možda Fancy ima pravo pa smo mi frikuše, a ona normalna hahah
https://i.postimg.cc/rwyJ75p4/Screenshot-20200619-095916-Chrome.jpg
Kazem vam ja. Ko je ovdje lud?! 😂
Not that fensi, ekšli..
Ona pila izgleda po svim temama sa jedno t eistim testom koji je valjda skinula negjde s netaa možda Fancy ima pravo pa smo mi frikuše, a ona normalna hahah
Ja nisan nju isla isla pratit, nisan toliko munjena, nego volin
vidit sta se događa u Jesenskim, al kad uđem u temu Trudnoća, izbaci mi sve teme i ko je zadnji komentira. 🙈 Ne mogu onda ne pročitat 😂
Ugl Lucky, premalo mi plivamo u pokušavanju da si damo za pravo da cmoljimo. Idemo dalje. ❤️👶🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja nisan nju isla isla pratit, nisan toliko munjena, nego volin
vidit sta se događa u Jesenskim, al kad uđem u temu Trudnoća, izbaci mi sve teme i ko je zadnji komentira. 🙈 Ne mogu onda ne pročitat 😂
Ugl Lucky, premalo mi plivamo u pokušavanju da si damo za pravo da cmoljimo. Idemo dalje. ❤️👶🏻
Tako je, ovo je jos sve prekratko da bi padale u bed zbog toga sto ne vidimo plusic. Samo hrabro u svaki novi ciklus bit ce plus kad tad 💪🏼🍀 ja bi voljela sad vidjet plusic naravno, ali svakako sam toliko pribrana da mi je jasno da ne mora bit bez obzira na sve simptome, sta bude bit ce
svaka ti cast!
Silver, stručnjakinjo za grafove, reci mi jel ovo previše šeta?
https://ibb.co/cbYTymb
inače svaki dan mjerim u 06:50, danas eto u 5:50 jer san prelose spavala, i čini mi se da utječe na temp.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mislim da se neke "zenske" trebaju vratit malo u osnovnu skolu....nisam bas ni je nesto strucna al znam bar osnovno......vidjet cete da ce sutra nas cvjetic vec biti i u 7.mj trudnoce🤦♀️🤦♀️🤦♀️....Boze pameti
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Sortiraj odgovore
Najstariji