Boook cure,evo i mene i današnje trakice! Sto mislite? 😁 https://ibb.co/sJG0RH3
Jos uvijek je svijetla ali vidi se da tamni. Koji ti je DC?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Mislim da bi za 2 dana mogla biti O...ha? Mozda vec sutra pik...čudno mi je što je po sredini tamna crta, a okolo svijetla...
Napravi i navecer jednu za svaki slučaj...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Hajde da vam malo lisem 🤭. Naime desio se neki krivi sklop i termin koji sam mislila da imam nije bio tada nego dan ranije. Cijom krivnjom ne znam. Al sad je proslost. Buduci ne odustajem lako i nedam se..drz nedaj...sjela na telefon i krenula redom zvat Klinike za MPO da vidim koja ce mi dat najraniji termin. I tako sam ga dobila. Bio je danas. U 7 ujutro 🤭. Doktor izvadio krv. Cekala na nalaz nekih 45 min. Imala sam sve nalaze(buduci da sam otisla u prijasnju Kliniku i izbrojala im svasta) i doktor reko nemamo sto cekat krecemo od 1.7 sa postupkom ICSI. E sad. Zas vam pisem? Jer jucer mi vrag nije dao mira i buduci sam imala dosta voden i obilan iscjedak vec nekoliko dana uradim LH. I kad ono PIK na najjace. Slika u nastavku. Da bi danas doktor bez ultrazvuka samo sa krvnom slikom(hormona) reko da imam Ovulaciju. Na 32DC 😳😳😳😳i da danas imamo odnos. Jucer smo imali jedan pa cemo i danas onda.....e pa..ovo nam je zadnji prirodni pokusaj...Zato..zelim da me stavite na odbrojavanje. Kako sam pocela tako cu i zavrsiti. Dakle M ne treba doci ajmo rec za 14 dana. Dakle 3.7.
Mmarie jos je svijetla, ja mislim kroz 2-3 dana da bi mogla potamniti pravo 😊 ali radi naravno redovno 😁
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Hajde da vam malo lisem 🤭. Naime desio se neki krivi sklop i termin koji sam mislila da imam nije bio tada nego dan ranije. Cijom krivnjom ne znam. Al sad je proslost. Buduci ne odustajem lako i nedam se..drz nedaj…sjela na telefon i krenula redom zvat Klinike za MPO da vidim koja ce mi dat najraniji termin. I tako sam ga dobila. Bio je danas. U 7 ujutro 🤭. Doktor izvadio krv. Cekala na nalaz nekih 45 min. Imala sam sve nalaze(buduci da sam otisla u prijasnju Kliniku i izbrojala im svasta) i doktor reko nemamo sto cekat krecemo od 1.7 sa postupkom ICSI. E sad. Zas vam pisem? Jer jucer mi vrag nije dao mira i buduci sam imala dosta voden i obilan iscjedak vec nekoliko dana uradim LH. I kad ono PIK na najjace. Slika u nastavku. Da bi danas doktor bez ultrazvuka samo sa krvnom slikom(hormona) reko da imam Ovulaciju. Na 32DC 😳😳😳😳i da danas imamo odnos. Jucer smo imali jedan pa cemo i danas onda…..e pa..ovo nam je zadnji prirodni pokusaj…Zato..zelim da me stavite na odbrojavanje. Kako sam pocela tako cu i zavrsiti. Dakle M ne treba doci ajmo rec za 14 dana. Dakle 3.7.
E ja sam PRESRETNA. Dobro nan se vratila, držim fige na najače, čak tebi više nego sebi ❤️❤️❤️❤️ Ajme ti termini 🙈 Pazi samo da ti sad ne posalju racuncic od 100€ zbog propustenog termina. Praksa je to u DE.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Anitram ajme ja prvo ugledah sliku reko evo je trudna desilo se neko cudo 😁 drago mi je da si opet tu, mozda bas sad bude to to 😍🤞
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Mislim da bi za 2 dana mogla biti O…ha? Mozda vec sutra pik…čudno mi je što je po sredini tamna crta, a okolo svijetla…
Napravi i navecer jednu za svaki slučaj…
Mozda jer sam ju brzo uslikala nisam puno cekala 😁 hocu,hocu jos jednu navecer za svaki slucaj. Hvalaaa :)
Mmariejos je svijetla, ja mislim kroz 2-3 dana da bi mogla potamniti pravo 😊 ali radi naravno redovno 😁
Stavila sam u aplikaciju,prekjucer je bilo LOW danas pise HIGH pa cu jos jednu veceras. Ali pokrit cemo mi to i danas i sutra.. 😂
Hajde da vam malo lisem 🤭. Naime desio se neki krivi sklop i termin koji sam mislila da imam nije bio tada nego dan ranije. Cijom krivnjom ne znam. Al sad je proslost. Buduci ne odustajem lako i nedam se..drz nedaj…sjela na telefon i krenula redom zvat Klinike za MPO da vidim koja ce mi dat najraniji termin. I tako sam ga dobila. Bio je danas. U 7 ujutro 🤭. Doktor izvadio krv. Cekala na nalaz nekih 45 min. Imala sam sve nalaze(buduci da sam otisla u prijasnju Kliniku i izbrojala im svasta) i doktor reko nemamo sto cekat krecemo od 1.7 sa postupkom ICSI. E sad. Zas vam pisem? Jer jucer mi vrag nije dao mira i buduci sam imala dosta voden i obilan iscjedak vec nekoliko dana uradim LH. I kad ono PIK na najjace. Slika u nastavku. Da bi danas doktor bez ultrazvuka samo sa krvnom slikom(hormona) reko da imam Ovulaciju. Na 32DC 😳😳😳😳i da danas imamo odnos. Jucer smo imali jedan pa cemo i danas onda…..e pa..ovo nam je zadnji prirodni pokusaj…Zato..zelim da me stavite na odbrojavanje. Kako sam pocela tako cu i zavrsiti. Dakle M ne treba doci ajmo rec za 14 dana. Dakle 3.7.
Kakav pik! Bravoooo,drzim fige! 😍🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji