Svaki mjesec nakon O ja kazem sebi da de nis nije dogodilo, zivi dalje ne obaziri se.. I opet.... svaki mj ufilmam neke simptome 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Svaki mjesec nakon O ja kazem sebi da de nis nije dogodilo, zivi dalje ne obaziri se.. I opet…. svaki mj ufilmam neke simptome 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Da cujemo 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Djevojke, jel netko možda iz Istre i jel zna tko kakva je humana u Puli? Ili da je netko radio hsg u Puli?
Hmm za Rijeku znam jer sam tu,a za Istru mogu pitati poznanicu mozda nesto zna jer radi u bolnici.. 😕
Ajd molim te pitaj…moje trenutno boravište je u Umagu…pa mi je sad jedino Istra prihvatljiva…cak i Rijeka…kako je u Rijeci…ima li neki dobar ginekolog da radi humanu i hsg?
Bila sam u medicu za papu,briseve i nakon dva-tri dana sve gotovo. Stvarno sam bila zadovoljna jer su super i sve objasne,sve detaljno,preporuke sto dalje itd. Za hsg sam isla u kbc i znam da sam morala čekati dosta i odustala sam. I poslije je bilo ovo s coronom ali mislim da cu i to privatno ako uskoro ne bude plusic.. 😁
E curke,eno cvjetic opet radila test…ajde molimm vas provjerite🙈🙈🙈🙉🙉🙉🙉
Blage joj se ... 🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Vec sam mislila da se porodila 😂
Cure pozdrav, cestitam svima na plusevima!!
Danas mi je 19. Dan ciklusa, od 27 koliko inace traje. Kad najranije da radim test? Imali smo odnos dan prije i dan nakon ovulacije, koja je bila 13. Dan ciklusa. Kad najranije pokaze plus ako ga ima?
Ah pa da, eno vec 4. trudnoca joj je ovaj mjesec 🤦🏼♀️
🤣🤣🤣 ja cak mislim da je to test od neki dan...samo.malo posvjetlio🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
A daj boze da je T i da je zato sve kod nje zbrckano.. I da ode na lipse teme... Sve mi se cini da smo mi u pravu al nadam se da nismo
Evo i mog prvog lh testica za ovaj ciklus https://ibb.co/6vbK5F1 nadam se da ce se lijepo nastaviti i da nece kasniti kao prosli ciklus da ovakva crtica bude narednih 2 tjedna 😂
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Evo i mog prvog lh testica za ovaj ciklushttps://ibb.co/6vbK5F1nadam se da ce se lijepo nastaviti i da nece kasniti kao prosli ciklus da ovakva crtica bude narednih 2 tjedna 😂
Super izgleda! Jos koji dan.. Ja cu veceras kad dodem s posla.. 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji