Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    23. Srpanj 2020. 17:25

Lucky, svaka kaže isto zapravo, ako znaš kako se ponašaju. Ta plava je bas  osjetljiva. Žao mi je. Nek dođe više ta M i onda u akciju. 🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    23. Srpanj 2020. 17:28

https://ibb.co/nr8R2kd
    Ovo su moje no name plave, izludila san prošli ciklus. Al vidis kakav je pik kod njih. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• BruNa
    23. Srpanj 2020. 17:48

Fancy kad ti imas slijedeci uzv?

Fancy
    23. Srpanj 2020. 18:03

BruNa

Fancy kad ti imas slijedeci uzv?

U utorak 🤭 ne mogu da vjerujem da sam se uspjela suzdrzati da odem kod drugog dr dok se moja dr ne vrati. Na prvom pregledu sam bila sa 5+1 🙄  ovaj ce biti sa 7+6 🙆‍♀️

Not that fensi, ekšli..

• BruNa
    23. Srpanj 2020. 18:11

Super. Ma treba biti strpljiv. Ionako treba vremena da se ne sto vidi. Kak si sa simptomima?
    Ja cu ici oko 7 tj orvi puta. Prosli puta sam isla rano i onda svaka dva dana da se nesto vidi i zavrsilo lose. Ovako cu probat bit strpljiva, naravno ako se ne zakomplicira da moram ic ranije

curly29
    23. Srpanj 2020. 18:26

Bruna, CESTITAM i bice dosadna i skolska!! 🙏🏼♥️
    Sara vidis da pokrivas sve 😂 bas ti je fin pik, kako vi to sve fino isplanirate, cuvate vojnike svaka cast 😅
    Silver hahahah joooj ma citala sam ja kad si ti to stavljala, ali nisam imala ni spermu ni muza 😂 i onda je dosao sinoc iznenada i mi smo kao hopsali, valjda nije kasno.. juce mi je bio jak pik ali nekako sam mislila da je meni ovulacija bas tad kad je najjaci pik.. mozda je bilo kasno ali nema veze 🤷🏼‍♀️☺️
    Tu sam i ja sa O ovih dana, nisam bas ekspert kao vi pa sad ne znam tacno koji, pratim vas 😉😉😀

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

23. Srpanj 2020. 18:27

BruNa

Super. Ma treba biti strpljiv. Ionako treba vremena da se ne sto vidi. Kak si sa simptomima?
    Ja cu ici oko 7 tj orvi puta. Prosli puta sam isla rano i onda svaka dva dana da se nesto vidi i zavrsilo lose. Ovako cu probat bit strpljiva, naravno ako se ne zakomplicira da moram ic ranije

Ma bit ce sve to dobro samo pozitivno ❣

curly29
    23. Srpanj 2020. 18:30

Btw imam dva pitanja, prvo kako se oznaci osoba koju tagujem u komentaru? 😅
    A drugo za ove strucnjake.. jel moguce da mi je vrkuta uzburkala neke uspavane gljivice, pocelo me dole nesto peckati zadnjih dana a nista nisam promijenila osim sto pijem nju, mozda neko zna 🙂 fala 🥰🤩

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    ProFertil (oboje)
    Planiran postupak 3.2021

Sara 🌸
    23. Srpanj 2020. 18:37

a ne možes označit, nego stisneš ovo B za.podebljanje, pa tako istakneš ime kome.je upućeno. 😁
    A za ovo drugo, paaaa, iskreno sumnjam, prvo, vrkutu treba uistinu puno pit da bi imala ucinke, a posebice tako negativan, ja bar nisam imala.problema sta se tice tice gljivica. A zapravo inace nije potrebno puno da se gljivice aktiviraju, stres, bazeni, brašno i tijesto, šećer, ulošci, donji ves koji nije 100% pamuk, intimni gel za pranje... ma ko bi sve nabroja... 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

curly29
    23. Srpanj 2020. 18:50

Sara🌻

a ne možes označit, nego stisneš ovo B za.podebljanje, pa tako istakneš ime kome.je upućeno. 😁
    A za ovo drugo, paaaa, iskreno sumnjam, prvo, vrkutu treba uistinu puno pit da bi imala ucinke, a posebice tako negativan, ja bar nisam imala.problema sta se tice tice gljivica. A zapravo inace nije potrebno puno da se gljivice aktiviraju, stres, bazeni, brašno i tijesto, šećer, ulošci, donji ves koji nije 100% pamuk, intimni gel za pranje… ma ko bi sve nabroja…

A i to sto kazes.. imate neki savjet, canesten a? Bas bi htjela kad odem ginekologu da mogu i papu uraditi 🤔

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    ProFertil (oboje)
    Planiran postupak 3.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.