Miakamo, vjerujem da su te vijesti veoma potresle. Ali sad znaš na čemu si. Vidim da radiš na bebici od 2. miseca, znaci, 4 ili 5 ciklusa je proslo bez rezultata. Bar nisi čekala godinu dana pa onda isla na neke detaljnije pretrage.
A jel tj suprug radio spermiogram? Jel sa tim sve u redu?
Koliko sam čitala na temi za potpomognute, postoje nacini da se sluzinca podeblja. Ciklom npr i jos necim.
Ne gubi nadu. Ne znam vise sta da kazem a da se ne ponavljam. 🧡 Svakako se pojadaj kad god ti dode, ako išta, bar te mi razumijemo.
Niske doze aspirina jednom dnevno dokazano pomažu zadebljanje endometrija zbog povećanog protoka krvi u maternicu. Miakamo, bit će to sve ok, vjerujem skroz!!
koliko,100 mg? mislim se mislim. Aspirin ili ananas🙈
Ja pila aspirin u dobitnom ciklusu i sve do 7 sedmice. To sam vec pisala, i dr je rekla da je moguce da je doprinio boljoj prokrvljenosti 🥰
Da, al si znala da ti je tanak endometrij. Ja ne znam🤷🏻♀️ Ja samo želim ucinit sve da dam najvece moguce sanse ovom ciklusu. Al dobro, dosad sam bila zen, moran nastavit i dalje.
Znate kako znam da san zen? za testiranje imala samo jednu vrstu trakica, a ne tri ko prosla dva ciklusa😂😂😂😂😂 Baby steps. 🙈 Iako na Amazonu imam spremljene easystep, samo tribam kliknit za kupit, uspila san odolit. Luda san ko kupus, jedva cekan ic u Hrv. Kad smo doli, tako mi dani brzo prolaze. Virujen da necu puno razmisljat o trudnoci.
Joj shvaćam te skroz, ja bi baš malo u HR…da zaboravim na sve stresove pa i na zatrudnjivanje, ja si mislim možda ne mjeriti temp više, malo odmora, iako ne mogu odoliti, to mi je najteže ostaviti…
A ja cu sigurno iduci ciklus ako ne dode do T ostavit i trakice i temp. Kad smo doli, sve nan se poremeti, stalno negdi švrljamo, dođemo doma u 3, ustajemo u 6-7 da ne gubimo dragocjeno vrime, idemo na more- mi smo jedni od onih jutarnjih koju dođu do 8 na more a u 10 i po se vec lagano pakiramo jer smo čovječje ribice i ne trpimo sunce🙈
Sad mi je lud graf, mogu mislit kakav bi bio tad.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Cure, vecina me zna, moji ciklusi su neuredni do kraja. ZM 15.6, tada dosla na 62 dan. Od 17 dana ciklusa lovim pik, i mislila sam da sam ga ulovila prije 4 dana,tada sam pitala tu jel koguce imat vise dana pik. Prije 2 dana pocele su me boljeti cice,nikad u zivotu me nisu boljele. Bilo mi je cudno,nista mi nije bilo jasno,a mislila sam da umisljam isto pokraj svega. Niti kod prve neuspjele trudnoce me nisu boljele. Danas ujutro,ponovno pik, ludim vec 4 dan zaredom, cice me bole,uzimam test, i kad ono u sekundi plus. Isla sam po digitalni, kaze 2-3 tjedna.
Ne znam kaj da vam velim, znaci pik nisam ulovila od starta, al od kad sam trudna imam pik na trakicama.
Smije mi se i place. Najsretnija sam, al imala sam sponatni u 7 tjednu,uzasno me strah, al potrudit cu se bit pozitivna. Na godisnjem sam, danas mi je kao 5+4, cula sam se sa svojim ginekologom ici cu sa 7 tjedna na pregled ako ce sve biti dobro. Dao mi je Utrogestan i sad odmaranje:
Nadam se da ce ovaj put biti dobro je me bole cice i plus je bio odmah. U prvoj trudnoci sam imala slabi plus i nikakve boloce.
Ne napustam vas. Tu sam jos!
Bajo,mislim da cemo se pratit. 😃
Ajmeee, drago mi je! Sretno!! 🤗🤗😘
2021. M 💗
https://ibb.co/CPx1CnW
Jesam uspjela!
Predobro Brunaaa! Ovo je teski plusic čak i na LH trakici. Wow! 🧡👶🏻🐥
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Joj Silver bas sam se danas sjetila ananasa...ja sam jucer imala pik...app mi pokazuje vec danas O...a nisam si pripremila ananas...za danas sam zakasnila...prosli ciklus sam ga jela jer mi je taman bila O kada si to pisala za ananas...
Mi smo ipak odlucili da necemo preskakati ovaj ciklus...tako da smo pokrili sve ove dane i danas i sutra cemo po 2x...pa kako bude...
Ima nas dosta sa O ovih dana ili mi se to čini? 🤗
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Cao cure! Evo da se i ja javim. Taman sam sa kontrole. Miom koji imam je malo porastao i smeta kanalu kroz koji spermatozoidi trebaju proci, pa mi je rekla da poslije odnosa lezim pola sata sa podignutom guzom. Sluznica maternice mi je bas tanka 5.8 mm a treba biti najmanje 6 mm da bi se trudnoca odrzala. Rekla mi je da mi je sluznica tanka kao da sam predmenopauzu, ali kaze imam ovarijalnih rezervi iako bas nije zadovoljna njihovim brojem. Da 6 mj intenzivno radim na trudnoci, ako se ne desi da razmislimo o umjetnoj oplodnji. Prepisala mi je estrofem da pijem od drugog dc i da dodjem 9. Dc na folikulometriju. Evo placem cijelo vrijeme bas me ovo uzdrmalo. Kaze da mi je stitna glavni krivac a ja mislim da su i tablete dosta utjecale.
Hej, pa ni ja se nisam mogla pohvaliti debljinom endometrija pa evo. Jednom je dr na uzv radjenom na dan ocekivane M rekao kao, e, vidim mens je tek prosla,a ja izasla iz ordinacije i prokrvarila, znaci grozno koliko je morao biti tanak endometrij da mu se tako ucini.
A na koje tablete mislis da su ti utjecale? Kontracepcija? I ja sam je isto koristila godinama pa je evo ok. Cuvam fige da sto prije uspijes, i da to bude prirodno, a bit ce aBd🤞
Nisam pila kontracepcijske nego favistan za stitnu pa onda PTU vece doze jer minje TSH bio jako nizak. Ove tablete kad se piju dugo dovode do steriliteta. Ja ih pijem skoro 3 god s tim da sam zadnju god pila veliku dozu zbog losih nalaza. Hvala ti, evo probacu i sa cveklom, jedno sam ju vrijeme pila cisto radi zdravlja pa prestala.
Bruna nek je zdrava i uredna trudnoca. Cestitam ❤
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Bruna, mislim da je tebi onda O bila točno
prije nego si počela pratit. Tamo.oko 13-14 DC. Taman se smanjio LH kad si počela piškat po trakicama. 😁
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Miakamo, vjerujem da su te vijesti veoma potresle. Ali sad znaš na čemu si. Vidim da radiš na bebici od 2. miseca, znaci, 4 ili 5 ciklusa je proslo bez rezultata. Bar nisi čekala godinu dana pa onda isla na neke detaljnije pretrage.
A jel tj suprug radio spermiogram? Jel sa tim sve u redu?
Koliko sam čitala na temi za potpomognute, postoje nacini da se sluzinca podeblja. Ciklom npr i jos necim.
Ne gubi nadu. Ne znam vise sta da kazem a da se ne ponavljam. 🧡 Svakako se pojadaj kad god ti dode, ako išta, bar te mi razumijemo
A ja cu sigurno iduci ciklus ako ne dode do T ostavit i trakice i temp. Kad smo doli, sve nan se poremeti, stalno negdi švrljamo, dođemo doma u 3, ustajemo u 6-7 da ne gubimo dragocjeno vrime, idemo na more- mi smo jedni od onih jutarnjih koju dođu do 8 na more a u 10 i po se vec lagano pakiramo jer smo čovječje ribice i ne trpimo sunce🙈
Sad mi je lud graf, mogu mislit kakav bi bio tad.
hahah a možda bi ti graf bio upravo divan!!
Ma mi smo uvijek lutalice, iako oboje puno radimo, svaki slobodni trenutak je iskorišten za negdje ići nešto vidjeti, napraviti, jesti, samo da se kreće...more je ovdje drugi svijet isto, na tropskom otoku si za par sati, ali to nije sunce to je laser, shvatila sam zašto azijati imaju duge rukave na plaži, ne možeš sestro 2min biti na suncu jer si pečeni batak instant pripremljen...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Nisam pila kontracepcijske nego favistan za stitnu pa onda PTU vece doze jer minje TSH bio jako nizak. Ove tablete kad se piju dugo dovode do steriliteta. Ja ih pijem skoro 3 god s tim da sam zadnju god pila veliku dozu zbog losih nalaza. Hvala ti, evo probacu i sa cveklom, jedno sam ju vrijeme pila cisto radi zdravlja pa prestala.
Bruna nek je zdrava i uredna trudnoca. Cestitam ❤
Mislim da je tvoja doktorica bila u pravu, sve je to zbog štitne, ali popravit će se, budi jaka!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji