Zdravoja sam ovde bas bas nova,od sada…
Odmah sam naletela na ovu temu. Mi od februara radimo na bebi i od aprila radim LH trakice svaki mesec. Koristila sam Clearblue (ali je skup) pa sam zamenila sa Femometar i veoma sam zadovoljna. Nekoliko puta sam koristila uporedo oba, i pokazala su mi uvek isto.
Moje pitanje je:
Prvi dan je T linija slabija od K (negativan test)
Drugi dan je T linija jaca od kontrolne
Treci dan su bile jednake
Cetvrti dan je T linija slabija od K (negativan test)
Svaki put u isto vreme radjene sa 3 sata pre testa bez uriniranja i pica.
Kada je bila ovulacija? Drugi ili treci dan?
Hvala vam na odgovoru
Dobrodošla, drugi dan je bio pik (peak)- kad je testna jaca od kontrolne (kao u tvom slucaju),a može biti samo jednake boje, i to je ok, tad je vrijeme za hopsanje. Kada vidis jednu od takvih trakica, O obično nastupa nakon pika u sljedećih 12-36 h, u nekim slučajevima 48. Usput, pozitivna LH trakica nemora značit da ćes i ovulirat. Najpouzdaniji način je zapravo mjerenje bazalne temp.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Dobrodošla, drugi dan je bio pik (peak)- kad je testna jaca od kontrolne (kao u tvom slucaju),a može biti samo jednake boje, i to je ok, tad je vrijeme za hopsanje. Kada vidis jednu od takvih trakica, O obično nastupa nakon pika u sljedećih 12-36 h, u nekim slučajevima 48. Usput, pozitivna LH trakica nemora značit da ćes i ovulirat. Najpouzdaniji način je zapravo mjerenje bazalne temp.
Joooj, lenja sam ja za to 😑 merila sam jedan mesec i poklopilo se sa trakicom. Merila bih, ali kada radim ustajem u pola 5, kad ne radim ne bih da se budim, kada radim nocnu smenu onda izgubim ritam. Taj mesec sam bila na odmoru kada sam merila, i to sam od 13dc merila tek.
Radili smo vredno ovaj mesec, 4 dana pre i dan posle.
Hvala na dobrodoslici
Držim ti fige za plusić 🤞🏻🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bruna, CESTITAM i bice dosadna i skolska!! 🙏🏼♥️
Sara vidis da pokrivas sve 😂 bas ti je fin pik, kako vi to sve fino isplanirate, cuvate vojnike svaka cast 😅
Silver hahahah joooj ma citala sam ja kad si ti to stavljala, ali nisam imala ni spermu ni muza 😂 i onda je dosao sinoc iznenada i mi smo kao hopsali, valjda nije kasno.. juce mi je bio jak pik ali nekako sam mislila da je meni ovulacija bas tad kad je najjaci pik.. mozda je bilo kasno ali nema veze 🤷🏼♀️☺️
Tu sam i ja sa O ovih dana, nisam bas ekspert kao vi pa sad ne znam tacno koji, pratim vas 😉😉😀
hahaha ma ne brini, mislim da je ok, evo ako će te utješit: prije par dana čitala sam znanstveni članak na temu tajminga IUIa nakon O. Zanimljivo, drastično više trudnoća kada se IUI obavljao 48 sati nakon izazivanja ovulacije nego kada se IUI obavljao 24-36 sati nakon izazivanja O. Zato, vidiš ima i tu nešto da možda ne treba žuriti.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Btw Sara prolazim danas pored ananasa u dućanu, probaj pogoditi da li sam ga kupila onako lijep, sa čuperkom na glavi gleda me sa police, pa kako ne bi....
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Btw Saraprolazim danas pored ananasa u dućanu, probaj pogoditi da li sam ga kupilaonako lijep, sa čuperkom na glavi gleda me sa police, pa kako ne bi….
Bila si karakter i nisi? 😂😂🙈
Malala, ja isto nekako mislim da ti je to od "moranja" i stresa.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bruna, CESTITAM i bice dosadna i skolska!! 🙏🏼♥️
Sara vidis da pokrivas sve 😂 bas ti je fin pik, kako vi to sve fino isplanirate, cuvate vojnike svaka cast 😅
Silver hahahah joooj ma citala sam ja kad si ti to stavljala, ali nisam imala ni spermu ni muza 😂 i onda je dosao sinoc iznenada i mi smo kao hopsali, valjda nije kasno.. juce mi je bio jak pik ali nekako sam mislila da je meni ovulacija bas tad kad je najjaci pik.. mozda je bilo kasno ali nema veze 🤷🏼♀️☺️
Tu sam i ja sa O ovih dana, nisam bas ekspert kao vi pa sad ne znam tacno koji, pratim vas 😉😉😀
hahaha ma ne brini, mislim da je ok, evo ako će te utješit: prije par dana čitala sam znanstveni članak na temu tajminga IUIa nakon O. Zanimljivo, drastično više trudnoća kada se IUI obavljao 48 sati nakon izazivanja ovulacije nego kada se IUI obavljao 24-36 sati nakon izazivanja O. Zato, vidiš ima i tu nešto da možda ne treba žuriti.
Ajme koliko tu svega ima.. kako zene ostaju slucajno trudne, ne mogu da shvatiiiiim da im se sve ove nase mukice poklope slucajnoooo odjednom 🤦🏼♀️ Silver zelim biti ti kad porastem 😂
Pa sve znas zeno 👍🏼
Malala ni nama vise nije tih dana kao inace, bas prerasta u moranje i smanjuje bas tad zelju jer se mora ali sta ces.. ko te pita 😂
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Ja se nadam za vrijeme testiranja biti na moru pa možda izdržim da i ne radim test prerano i čekam m. 🙄
Sara, baš…. Što bi bez njih, a nije ni s njima lako. 😂😂😂😂
Da vas pitam, ne znam do čega je ovo, zato što već mjesecima kalkuliramo s keksom ili što, ali ja u plodne dane uopće nisam zainteresirana za keksanje kako je bilo prije, dok nismo radili na bebi???
To je psihički 😅 kad nesto moras onda ti se bas nece 😅
Ja imam drugi problem, i kad bi djeca bi bas tada zaspala posli nas 🤭
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Curlymeni ti za to jako pomaze čajevac od justa. Donekle je prirodno pa mi je to super i stvarno pomaze .
Hvala tii, vidjecu mogu li to ovdje naci. Svakako da imam vise opcija zahvaljujuci vasim prijedlozima.. 🤩
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji