Miakamo, vjerujem da su te vijesti veoma potresle. Ali sad znaš na čemu si. Vidim da radiš na bebici od 2. miseca, znaci, 4 ili 5 ciklusa je proslo bez rezultata. Bar nisi čekala godinu dana pa onda isla na neke detaljnije pretrage.
A jel tj suprug radio spermiogram? Jel sa tim sve u redu?
Koliko sam čitala na temi za potpomognute, postoje nacini da se sluzinca podeblja. Ciklom npr i jos necim.
Ne gubi nadu. Ne znam vise sta da kazem a da se ne ponavljam. 🧡 Svakako se pojadaj kad god ti dode, ako išta, bar te mi razumijemo.
Niske doze aspirina jednom dnevno dokazano pomažu zadebljanje endometrija zbog povećanog protoka krvi u maternicu. Miakamo, bit će to sve ok, vjerujem skroz!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Hvala vam na rijecima i podrsci. Nije muz radio jos nikakve nalaze. Kad sam prije god i po isla na kontrolu sluznica bila 9mm sve bilo uredno osim sto je i tad taj miom bio na nezgodnom mjestu. Nisam mislila da se situacija moze tako brzo okrenuti. Poslije toga mi se situacija sa stitnom pogorsala odnosno zbog terapije sam zavrsila u bolnici i nakon toga pila velike doze lijeka da bih sve dovela u normalu. Znam da ce sve biti uredu aBd ali vjerovatno danas moram isplakati dusu da bih se osjecala bolje.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Miakamo, vjerujem da su te vijesti veoma potresle. Ali sad znaš na čemu si. Vidim da radiš na bebici od 2. miseca, znaci, 4 ili 5 ciklusa je proslo bez rezultata. Bar nisi čekala godinu dana pa onda isla na neke detaljnije pretrage.
Koliko sam čitala na temi za potpomognute, postoje nacini da se sluzinca podeblja. Ciklom npr i jos necim.
Ne gubi nadu. Ne znam vise sta da kazem a da se ne ponavljam. 🧡 Svakako se pojadaj kad god ti dode, ako išta, bar te mi razumijemo.
Niske doze aspirina jednom dnevno dokazano pomažu zadebljanje endometrija zbog povećanog protoka krvi u maternicu. Miakamo, bit će to sve ok, vjerujem skroz!!
koliko,100 mg? mislim se mislim. Aspirin ili ananas🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Hvala ti, stvarno si srce. Prepisala mi je estrofem za zadebljanje maternice pa ako je neko pio od cura nek mi javi je li djeluje.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Cure, vecina me zna, moji ciklusi su neuredni do kraja. ZM 15.6, tada dosla na 62 dan. Od 17 dana ciklusa lovim pik, i mislila sam da sam ga ulovila prije 4 dana,tada sam pitala tu jel koguce imat vise dana pik. Prije 2 dana pocele su me boljeti cice,nikad u zivotu me nisu boljele. Bilo mi je cudno,nista mi nije bilo jasno,a mislila sam da umisljam isto pokraj svega. Niti kod prve neuspjele trudnoce me nisu boljele. Danas ujutro,ponovno pik, ludim vec 4 dan zaredom, cice me bole,uzimam test, i kad ono u sekundi plus. Isla sam po digitalni, kaze 2-3 tjedna.
Ne znam kaj da vam velim, znaci pik nisam ulovila od starta, al od kad sam trudna imam pik na trakicama.
Smije mi se i place. Najsretnija sam, al imala sam sponatni u 7 tjednu,uzasno me strah, al potrudit cu se bit pozitivna. Na godisnjem sam, danas mi je kao 5+4, cula sam se sa svojim ginekologom ici cu sa 7 tjedna na pregled ako ce sve biti dobro. Dao mi je Utrogestan i sad odmaranje:
Nadam se da ce ovaj put biti dobro je me bole cice i plus je bio odmah. U prvoj trudnoci sam imala slabi plus i nikakve boloce.
Ne napustam vas. Tu sam jos!
Bajo,mislim da cemo se pratit. 😃
Juhuhuhu 😍😍😍😍😍
Hvala vam cure. Veselim se, ali idem oprezno.
Tako je,trakice su pokazivale pik 4 dana zaredom i pik je bio sve jaci. Imam slikice, dajte mi samo jos jednom objasnite kak se stavlja!;)
Ja sam koristila trakice od pocetka i nisu mi pokazale ovulaciju, sto mi je cudno. Al glavno da se primilo. Samo neka sad bude mirna trudnoca i dosadna. Ne treba mi nista drugo😃
Miakamo, ne daj se. Isplaci se i zatim hrabro naprijed. Doci ce sve na svoje!
koliko,100 mg? mislim se mislim. Aspirin ili ananas🙈
Ne bi preporučila uzimanje na svoju ruku ako ne znaš svoj antikoagulacijski profil...nikako, može biti opasno. Ako imaš dokazano tanku sluznicu onda porazgovaraj sa doktorom, ali ako nemaš nema razloga stvarno.
Ananas je dobar, prirodan i više radi na principu da blokira enzime jetre koji smetaju pri oplodnji i implantaciji tj smanjuje procese upale koji moraju biti minimum da bi do oplodnje došlo i da bi spermij preživio putovanje, ali samo da ti kažem...ananas ne bi trebala često jesti prije O (samo poslije) jer ananas mijenja pH tjelesne tekućine, što znači da je moguće da će djelovati na promjenu pH iscjetka, (kisel = ubija spermije).
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Hvala vam cure. Veselim se, ali idem oprezno.
Tako je,trakice su pokazivale pik 4 dana zaredom i pik je bio sve jaci. Imam slikice, dajte mi samo jos jednom objasnite kak se stavlja!;)
Ja sam koristila trakice od pocetka i nisu mi pokazale ovulaciju, sto mi je cudno. Al glavno da se primilo. Samo neka sad bude mirna trudnoca i dosadna. Ne treba mi nista drugo😃
https://imgbb.com/
tu uploadaj slike, dat ce ti linkove, stisni copy i zalijepi linkove ovdje ☺️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bruna cestitam od srca 🖤🖤🖤🖤 jooj divno je vidjeti da uspijeva odma svima nova nada 🤞🤞🤞🤞😘
Sortiraj odgovore
Najstariji