a ne možes označit, nego stisneš ovo B za.podebljanje, pa tako istakneš ime kome.je upućeno. 😁
A za ovo drugo, paaaa, iskreno sumnjam, prvo, vrkutu treba uistinu puno pit da bi imala ucinke, a posebice tako negativan, ja bar nisam imala.problema sta se tice tice gljivica. A zapravo inace nije potrebno puno da se gljivice aktiviraju, stres, bazeni, brašno i tijesto, šećer, ulošci, donji ves koji nije 100% pamuk, intimni gel za pranje… ma ko bi sve nabroja…
A i to sto kazes.. imate neki savjet, canesten a? Bas bi htjela kad odem ginekologu da mogu i papu uraditi 🤔
Ja sam prije koristila neke vaginalete na prirodnoj bazi, i stvarno bi mi pomogle, Micovagplus su se zvale. Odavno nisam imala problema, pa su zavrsile u smecu zbog isteka roka. Inače nikad druge nisam.probala.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Super. Ma treba biti strpljiv. Ionako treba vremena da se ne sto vidi. Kak si sa simptomima?
Ja cu ici oko 7 tj orvi puta. Prosli puta sam isla rano i onda svaka dva dana da se nesto vidi i zavrsilo lose. Ovako cu probat bit strpljiva, naravno ako se ne zakomplicira da moram ic ranije
Pa evo poprilicno jake mucnine posljednjih 7 dana pa me to tjesi pomalo jer prije nisam imala simptome a kaze dr da je bolje za trudnocu sto su jaci simptomi mada znam da to nije pravilo. A inace sam na mirovanju i utrogestanu zbog kontrakcija pa se trudnoca vodi od pocetka kao prijeteci pobacaj 😐
Not that fensi, ekšli..
Bruna cestitam!
Cure, ja evo nastavila sa trakicama i sada opet pocinju biti pozitivne. Ne znam ni sama vise sta da mislim. Vidite ovdje po datumima kad je kako bilo. Ginekologica me narucila tek 9.9. https://ibb.co/8XGN9BJ
Pokusavamo od 09/2019
Missed ab 11tj 02/2020
Humana Sv. Duh dr. Turudić od 04.01.2021.
1. IUI 31.03.2021. bezuspješan
2. IUI 05/2021 bezuspješan
1. IVF 03/2022 ucinjen transfer 1js, beta 0
2. IVF 06/2022 FET 1js, beta 0
3. IVF 11/2022 ucinjen transfer 2js, beta na 12. dan 36, zatim biokemijska
4. IVF FET 2js 14.02.2023.
Brunacestitam!
Cure, ja evo nastavila sa trakicama i sada opet pocinju biti pozitivne. Ne znam ni sama vise sta da mislim. Vidite ovdje po datumima kad je kako bilo. Ginekologica me narucila tek 9.9.https://ibb.co/8XGN9BJ
Samo ti nastavi radit trakice. Zapravo ti ne preostaje nista drugo osim ako neces kod privatnika otic na pregled.
Koja ti je ovo aplikacija?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Brunacestitam!
Cure, ja evo nastavila sa trakicama i sada opet pocinju biti pozitivne. Ne znam ni sama vise sta da mislim. Vidite ovdje po datumima kad je kako bilo. Ginekologica me narucila tek 9.9.https://ibb.co/8XGN9BJ
Samo ti nastavi radit trakice. Zapravo ti ne preostaje nista drugo osim ako neces kod privatnika otic na pregled.
Zove se Femometer - fertility tracker
Sad, da li je ovo sto izracunava tocno... Pojma nemam.
Pokusavamo od 09/2019
Missed ab 11tj 02/2020
Humana Sv. Duh dr. Turudić od 04.01.2021.
1. IUI 31.03.2021. bezuspješan
2. IUI 05/2021 bezuspješan
1. IVF 03/2022 ucinjen transfer 1js, beta 0
2. IVF 06/2022 FET 1js, beta 0
3. IVF 11/2022 ucinjen transfer 2js, beta na 12. dan 36, zatim biokemijska
4. IVF FET 2js 14.02.2023.
Brunacestitam!
Sad, da li je ovo sto izracunava tocno… Pojma nemam.
Hvala. Al nema ti ona šta točno izračunavat. Ako mislis da ti prognozira O, to bi donekle moglo bit priblizno tocno tek nakon nekoliko ciklusa, a i tad prosjek označava. Sta se tice tog postotka LH, o tome ovisi osvjetljenje, kvaliteta kamere, itd. pa onda se ne obaziri ni na to. Znam da je zbunjujuce, viruj mi i meni je tako bilo, al samo nastavi radit.
Malala, baš se nasmija, iako znan da si živčana. Ah ti naši muževi, ne moš s njima, a definitivno ne moš bez njih. 😂 Btw, onda se pratimo sa O i iščekivanjem, zasad nas je 4.
Ja sam popodne imala jaku bol u predjelu zdjelice, zgrčila sam se u jednom trenu, rekla sam mužu da se nadam da ovo niegovi vojnici napadaju moju kraljicu 😂🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Fancy,znam kako je to. Gledat svaki simptom i veselit mu se!;)
Bit ce to dobro,nek su ti samo pocele mucnine!
Brunacestitam!
Hvala. Al nema ti ona šta točno izračunavat. Ako mislis da ti prognozira O, to bi donekle moglo bit priblizno tocno tek nakon nekoliko ciklusa, a i tad prosjek označava. Sta se tice tog postotka LH, o tome ovisi osvjetljenje, kvaliteta kamere, itd. pa onda se ne obaziri ni na to. Znam da je zbunjujuce, viruj mi i meni je tako bilo, al samo nastavi radit.
Malala, baš se nasmija, iako znan da si živčana. Ah ti naši muževi, ne moš s njima, a definitivno ne moš bez njih. 😂 Btw, onda se pratimo sa O i iščekivanjem, zasad nas je 4.
Ja sam popodne imala jaku bol u predjelu zdjelice, zgrčila sam se u jednom trenu, rekla sam mužu da se nadam da ovo niegovi vojnici napadaju moju kraljicu 😂🙈
Joj cure 😂😂
Moj nije dobar pod pritiskom, a ja kad vidim pik se povampirim, i ugl skužili smo da on neće moći jel, obaviti što treba i sjetim se kako je neka ženska pisala da pusti muža da obavlja sam i pred kraj samo umetne pišulinca 😂😂😂
Tako da je i mene moj tako prirodno inseminiro i umrli smo od smijeha 😂😂
Na šta smo sve spremni za bebu 💙🧡
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Curly meni ti za to jako pomaze čajevac od justa. Donekle je prirodno pa mi je to super i stvarno pomaze .
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Brunacestitam!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2021. M 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji