Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana0310
    24. Srpanj 2020. 10:23

Mi smo uvijek raspolozeni 😅 kroz crveno nema sanse jer umirem od bolova u 99% slucajeva 😅

2021. M 💗

Sara 🌸
    24. Srpanj 2020. 10:28

Mislim, ja sam ostala trudna onaj misec kad san bila uvjerena da znam kad mi je O, jer me godinama prije toga nije prevarila. I taj misec nisan radila trakice (ja san trakice koristila za ne ostat trudna😂, islo je dobro), tako da nisan znala da me tijelo zeza. Keksali se u dane kad smo mislili da se približava M, pa jer ne prolazimo kroz crveno, da iskoristimo. Kad ono, ti dani prije M su zapravo bili Ovulacijski. Zašto, bila sam opustena i nisan razmisljala. 😂 Al razlika je, jer jednon kad si u tom filmu, neces nikad prestat pokusavat bit trudna. Možda aktivno sa temperaturom, trakicama, itd..
    Al i dalje je to u glavi,makar podsvjesno. Pa nismo glupe, ako po icemu, mozes vidit po sluzi ili osjetit O, il sta ja znam. I onda se upali ta lampica. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    24. Srpanj 2020. 10:32

Lucky🍀

Moj ne prolazi baš kroz full crveno, ali kroz ono zadnje prođe bez problema, makar prošao bi on i kroz to crveno ali meni baš nije previše napet taj osjećaj i da, i ja sam shvatila da dok nismo radili na bebi može keks kad god, sad kad mi trakica pokaže pik već više nije toliko napeto, psiha je čudo, šta drugo reć…

Kod mene bi prolazak froz full crveno bio "Teksaski masakr motornom pilom" 😂. Ajme sicam se kako san nadobudno rekla mužu kad san počela koristit čašicu da dosta zena upražnjava seks otkad je koriste. Eto ti te njavle, ja stavila svoju, otkrila da mi je cerviks bas nisko, taman da stane čašica, nema vise mista ni za šta 😂🤦🏻‍♀️ A i ne razumin kako se mogu hopsat sa tim. Al.ko hoce nađe načina 😂 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

24. Srpanj 2020. 10:42

Sara🌻

Lucky🍀

Moj ne prolazi baš kroz full crveno, ali kroz ono zadnje prođe bez problema, makar prošao bi on i kroz to crveno ali meni baš nije previše napet taj osjećaj i da, i ja sam shvatila da dok nismo radili na bebi može keks kad god, sad kad mi trakica pokaže pik već više nije toliko napeto, psiha je čudo, šta drugo reć…

Kod mene bi prolazak froz full crveno bio "Teksaski masakr motornom pilom" 😂. Ajme sicam se kako san nadobudno rekla mužu kad san počela koristit čašicu da dosta zena upražnjava seks otkad je koriste. Eto ti te njavle, ja stavila svoju, otkrila da mi je cerviks bas nisko, taman da stane čašica, nema vise mista ni za šta 😂🤦🏻‍♀️ A i ne razumin kako se mogu hopsat sa tim. Al.ko hoce nađe načina 😂

😂😂😂😂

silver
    24. Srpanj 2020. 10:45

Pa teksaški masakr motornom pilom je vjerujem kod svakoga u te dane Haha, ali nađeš načine, kupaonice su najpraktičnije 😂😂🤦🏻‍♀️

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sanjarka88
    24. Srpanj 2020. 10:52

silver

Pa teksaški masakr motornom pilom je vjerujem kod svakoga u te dane Haha, ali nađeš načine, kupaonice su najpraktičnije 😂😂🤦🏻‍♀️

Taman htjedoh rec to za kupaonicu 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sara 🌸
    24. Srpanj 2020. 11:06

Ma znam sa je kupaonica, točnije tuš il kada najbolji, ali jednostavno, ne mogu 😂 Inače sam po prirodi jedna veoma gadljiva osoba (npr imam nagon za povracanjem kad rižem meso, o ostalom da ne pričam) tako da ne mogu još i to prokljuvit, a znam da propuštam dobar party, ako išta, tad je bar sve podmazano da ne može više. 😂😂🤦🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sandricak1
    24. Srpanj 2020. 11:09

Sara🌻

Ma znam sa je kupaonica, točnije tuš il kada najbolji, ali jednostavno, ne mogu 😂 Inače sam po prirodi jedna veoma gadljiva osoba (npr imam nagon za povracanjem kad rižem meso, o ostalom da ne pričam) tako da ne mogu još i to prokljuvit, a znam da propuštam dobar party, ako išta, tad je bar sve podmazano da ne može više. 😂😂🤦🏻‍♀️

Ni ja ne mogu, jaooo. 😶😶 bas ne bi imalo sanse. A ni moj muz takodje. 😁 lepse nam je van crvenih danaa 😁😄😅

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

• lena2
    24. Srpanj 2020. 11:15

Cure kada su pocele vase prve mucnine? Ja sam 6+1 nekad mi se samo povrati ne neki jaki miris ali neman mucnine i ne pocracam . Srcemo se nije culo sa 5+6 pa me to brine

Pregled mi treba bit tek za 12 dana 
    Ali zamolila bi ga kroz iduci tjedan jer me strah nekako ijako je rekao da bi sve trebalo bit uredu 

Sara 🌸
    24. Srpanj 2020. 11:17

lena2

Cure kada su pocele vase prve mucnine? Ja sam 6+1 nekad mi se samo povrati ne neki jaki miris ali neman mucnine i ne pocracam . Srcemo se nije culo sa 5+6 pa me to brine

Pregled mi treba bit tek za 12 dana
    Ali zamolila bi ga kroz iduci tjedan jer me strah nekako ijako je rekao da bi sve trebalo bit uredu

A na krivom mjestu pitas, mozda bolje na temi trudnoca, tamo u proljetne bebe. 
    Svjeze trudnice ti imaju bolji info. 😉

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.