Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Srpanj 2020. 15:50

Saro dobit cu u ponedjeljak taman kad imam pregled haha.. Ma osjecam da cu dobit nocas neki grcici tako mi uvijek 4 ili 5 dana prije bude.... Al neka pozitivna sam jer nesto ipak se dogadja ne stojim na mjestu 

Sara 🌸
    23. Srpanj 2020. 15:50

silver

Sara🌻

silver

Sara🌻

Miakamo, vjerujem da su te vijesti veoma potresle. Ali sad znaš na čemu si. Vidim da radiš na bebici od 2. miseca, znaci, 4 ili 5 ciklusa je proslo bez rezultata. Bar nisi čekala godinu dana pa onda isla na neke detaljnije pretrage.
    A jel tj suprug radio spermiogram? Jel sa tim sve u redu?
    Koliko sam čitala na temi za potpomognute, postoje nacini da se sluzinca podeblja. Ciklom npr i jos necim.
    Ne gubi nadu. Ne znam vise sta da kazem a da se ne ponavljam. 🧡 Svakako se pojadaj kad god ti dode, ako išta, bar te mi razumijemo.

Niske doze aspirina jednom dnevno dokazano pomažu zadebljanje endometrija zbog povećanog protoka krvi u maternicu. Miakamo, bit će to sve ok, vjerujem skroz!!

koliko,100 mg? mislim se mislim. Aspirin ili ananas🙈

Ne bi preporučila uzimanje na svoju ruku ako ne znaš svoj antikoagulacijski profil…nikako, može biti opasno. Ako imaš dokazano tanku sluznicu onda porazgovaraj sa doktorom, ali ako nemaš nema razloga stvarno.
    Ananas je dobar, prirodan i više radi na principu da blokira enzime jetre koji smetaju pri oplodnji i implantaciji tj smanjuje procese upale koji moraju biti minimum da bi do oplodnje došlo i da bi spermij preživio putovanje, ali samo da ti kažem…ananas ne bi trebala često jesti prije O (samo poslije) jer ananas mijenja pH tjelesne tekućine, što znači da je moguće da će djelovati na promjenu pH iscjetka, (kisel = ubija spermije).

Onda se ne bum igrala... A jebi ga sad i sa ananasom, kad ne znam kad ce mi bit O, moze sutra, moze preksitra. A necu znat da je bila do nedilje il ponediljka 🙈🤷🏻‍♀️ Nista onda, ucinila san sta san mogla, ostalo nek moje tijelo radi. Nek se snađe. 😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

ana0310
    23. Srpanj 2020. 15:52

Cure moje, jel ovo peek? https://ibb.co/cY537wK 

2021. M 💗

silver
    23. Srpanj 2020. 15:54

Sara🌻

silver

Sara🌻

silver

Sara🌻

Miakamo, vjerujem da su te vijesti veoma potresle. Ali sad znaš na čemu si. Vidim da radiš na bebici od 2. miseca, znaci, 4 ili 5 ciklusa je proslo bez rezultata. Bar nisi čekala godinu dana pa onda isla na neke detaljnije pretrage.
    Koliko sam čitala na temi za potpomognute, postoje nacini da se sluzinca podeblja. Ciklom npr i jos necim.
    Ne gubi nadu. Ne znam vise sta da kazem a da se ne ponavljam. 🧡 Svakako se pojadaj kad god ti dode, ako išta, bar te mi razumijemo.

Niske doze aspirina jednom dnevno dokazano pomažu zadebljanje endometrija zbog povećanog protoka krvi u maternicu. Miakamo, bit će to sve ok, vjerujem skroz!!

Ne bi preporučila uzimanje na svoju ruku ako ne znaš svoj antikoagulacijski profil…nikako, može biti opasno. Ako imaš dokazano tanku sluznicu onda porazgovaraj sa doktorom, ali ako nemaš nema razloga stvarno.
    Ananas je dobar, prirodan i više radi na principu da blokira enzime jetre koji smetaju pri oplodnji i implantaciji tj smanjuje procese upale koji moraju biti minimum da bi do oplodnje došlo i da bi spermij preživio putovanje, ali samo da ti kažem…ananas ne bi trebala često jesti prije O (samo poslije) jer ananas mijenja pH tjelesne tekućine, što znači da je moguće da će djelovati na promjenu pH iscjetka, (kisel = ubija spermije).

Onda se ne bum igrala… A jebi ga sad i sa ananasom, kad ne znam kad ce mi bit O, moze sutra, moze preksitra. A necu znat da je bila do nedilje il ponediljka 🙈🤷🏻‍♀️ Nista onda, ucinila san sta san mogla, ostalo nek moje tijelo radi. Nek se snađe. 😂

Ma tako je, ne brini....opusti se! Ja pokušavam, ne budem jela ananas ovaj ciklus ja mislim....haha!

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    23. Srpanj 2020. 15:54

ana0310

Cure moje, jel ovo peek?https://ibb.co/cY537wK

Koliko vidim, testna je tamnija od kontrolne, onda je peak. 😉 Zaskoči muža🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    23. Srpanj 2020. 15:57

Miakamo

Cao cure! Evo da se i ja javim. Taman sam sa kontrole. Miom koji imam je malo porastao i smeta kanalu kroz koji spermatozoidi trebaju proci, pa mi je rekla da poslije odnosa lezim pola sata sa podignutom guzom. Sluznica maternice mi je bas tanka 5.8 mm a treba biti najmanje 6 mm da bi se trudnoca odrzala. Rekla mi je da mi je sluznica tanka kao da sam predmenopauzu, ali kaze imam ovarijalnih rezervi iako bas nije zadovoljna njihovim brojem. Da 6 mj intenzivno radim na trudnoci, ako se ne desi da razmislimo o umjetnoj oplodnji. Prepisala mi je estrofem da pijem od drugog dc i da dodjem 9. Dc na folikulometriju. Evo placem cijelo vrijeme bas me ovo uzdrmalo. Kaze da mi je stitna glavni krivac a ja mislim da su i tablete dosta utjecale.

Hej, pa ni ja se nisam mogla pohvaliti debljinom endometrija pa evo. Jednom je dr na uzv radjenom na dan ocekivane M rekao kao, e, vidim mens je tek prosla,a ja izasla iz ordinacije i prokrvarila, znaci grozno koliko je morao biti tanak endometrij da mu se tako ucini. 
    A na koje tablete mislis da su ti utjecale? Kontracepcija? I ja sam je isto koristila godinama pa je evo ok. Cuvam fige da sto prije uspijes, i da to bude prirodno, a bit ce aBd🤞

Not that fensi, ekšli..

ana0310
    23. Srpanj 2020. 15:58

Sara🌻

ana0310

Cure moje, jel ovo peek?https://ibb.co/cY537wK

Koliko vidim, testna je tamnija od kontrolne, onda je peak. 😉 Zaskoči muža🙈

https://ibb.co/St4pdbV i to fino, wuhuuu, hvala 🥳

2021. M 💗

Fancy
    23. Srpanj 2020. 16:00

Sara🌻

silver

Sara🌻

Ja pila aspirin u dobitnom ciklusu i sve do 7 sedmice. To sam vec pisala, i dr je rekla da je moguce da je doprinio boljoj prokrvljenosti 🥰

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    23. Srpanj 2020. 16:05

Fancy

Sara🌻

silver

Sara🌻

Ja pila aspirin u dobitnom ciklusu i sve do 7 sedmice. To sam vec pisala, i dr je rekla da je moguce da je doprinio boljoj prokrvljenosti 🥰

Da, al si znala da ti je tanak endometrij. Ja ne znam🤷🏻‍♀️ Ja samo želim ucinit sve da dam najvece moguce sanse ovom ciklusu. Al dobro, dosad sam bila zen, moran nastavit i dalje.
    Znate kako znam da san zen? za testiranje imala samo jednu vrstu trakica, a ne tri ko prosla dva ciklusa😂😂😂😂😂 Baby steps. 🙈 Iako na Amazonu imam spremljene easystep, samo tribam kliknit za kupit, uspila san odolit. Luda san ko kupus, jedva cekan ic u Hrv. Kad smo doli, tako mi dani brzo prolaze. Virujen da necu puno razmisljat o trudnoci. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    23. Srpanj 2020. 16:12

Sara🌻

Fancy

Sara🌻

silver

Sara🌻

Da, al si znala da ti je tanak endometrij. Ja ne znam🤷🏻‍♀️ Ja samo želim ucinit sve da dam najvece moguce sanse ovom ciklusu. Al dobro, dosad sam bila zen, moran nastavit i dalje.
    Znate kako znam da san zen? za testiranje imala samo jednu vrstu trakica, a ne tri ko prosla dva ciklusa😂😂😂😂😂 Baby steps. 🙈 Iako na Amazonu imam spremljene easystep, samo tribam kliknit za kupit, uspila san odolit. Luda san ko kupus, jedva cekan ic u Hrv. Kad smo doli, tako mi dani brzo prolaze. Virujen da necu puno razmisljat o trudnoci.

Joj shvaćam te skroz, ja bi baš malo u HR...da zaboravim na sve stresove pa i na zatrudnjivanje, ja si mislim možda ne mjeriti temp više, malo odmora, iako ne mogu odoliti, to mi je najteže ostaviti...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.