Brunaaaaa, daj me ne zezaj!!!! Ovo su predivne vijesti, ne mogu virovat. 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 Bas mi je drago 🙈 Držim fige za uspješnu trudnoću. Znam da se bojiš zbog svega vec proživljenog, al stvarno ne možeš utjecat. Zato se samo raduj! Ček, onda su tebi trakice pokazivale trudnocu zapravo🙈🙈🙈 Imas li sta slikica?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bruna ajme kako predivno, cestitam 👶🏼
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Bruna joj divno 😍😍😍😍😍 Cestitke od ❤️ i nek bude skolska 🌷
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bruna čestitke!!!!
Lucky hvala, i ja tebi držim fige da se nešto riješi uskoro, O ili M
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Cao cure! Evo da se i ja javim. Taman sam sa kontrole. Miom koji imam je malo porastao i smeta kanalu kroz koji spermatozoidi trebaju proci, pa mi je rekla da poslije odnosa lezim pola sata sa podignutom guzom. Sluznica maternice mi je bas tanka 5.8 mm a treba biti najmanje 6 mm da bi se trudnoca odrzala. Rekla mi je da mi je sluznica tanka kao da sam predmenopauzu, ali kaze imam ovarijalnih rezervi iako bas nije zadovoljna njihovim brojem. Da 6 mj intenzivno radim na trudnoci, ako se ne desi da razmislimo o umjetnoj oplodnji. Prepisala mi je estrofem da pijem od drugog dc i da dodjem 9. Dc na folikulometriju. Evo placem cijelo vrijeme bas me ovo uzdrmalo. Kaze da mi je stitna glavni krivac a ja mislim da su i tablete dosta utjecale.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Jos je rekla da je ovulacija bila na lijevom jajniku prosli mjesec sto sam i osjetila. Izvinjavam se na dugom postu ali me bas pogodilo sve sto mi je rekla.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Miakamo žao mi je, i sigurno se osjećaš tužno zbog toga, u redu je osjećati se tako, plakati je isto u redu.
Znaš da se trudnoća može dogoditi i nemoj gubiti nadu, pogotovo jer imaš opcije i sa umjetnom. Najbitnije je da imaš svoje jajne stanice i ovuliraš. Jednom kada stanice više ne funkcioniraju to je scenarij bez izlaza, i osim donora ništa ne može pomoći. Ti nikako nisi u toj situaciji, daleko od toga. Sve ovo drugo što kažeš se može riješiti. Budi tužna koliko god osjećaš ali opet ćeš skupiti snage i krenuti, i sve će bit ok, vidjet ćeš
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Miakamo, vjerujem da su te vijesti veoma potresle. Ali sad znaš na čemu si. Vidim da radiš na bebici od 2. miseca, znaci, 4 ili 5 ciklusa je proslo bez rezultata. Bar nisi čekala godinu dana pa onda isla na neke detaljnije pretrage.
A jel tj suprug radio spermiogram? Jel sa tim sve u redu?
Koliko sam čitala na temi za potpomognute, postoje nacini da se sluzinca podeblja. Ciklom npr i jos necim.
Ne gubi nadu. Ne znam vise sta da kazem a da se ne ponavljam. 🧡 Svakako se pojadaj kad god ti dode, ako išta, bar te mi razumijemo.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bruna, čestitaaam!! Baš mi je dragoo!! Neka bude uredna, mirna i dosadna trudnoća!! 🙏🏻🙏🏻🤗🤗
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji