Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    23. Srpanj 2020. 14:29

Brunaaaaa, daj me ne zezaj!!!! Ovo su predivne vijesti, ne mogu virovat. 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 Bas mi je drago 🙈 Držim fige za uspješnu trudnoću. Znam da se bojiš zbog svega vec proživljenog, al stvarno ne možeš utjecat. Zato se samo raduj! Ček, onda su tebi trakice pokazivale trudnocu zapravo🙈🙈🙈 Imas li sta slikica?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Maša🤰🏼
    23. Srpanj 2020. 14:33

Bruna ajme kako predivno, cestitam 👶🏼

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sandricak1
    23. Srpanj 2020. 14:50

Bruna čestitaaam 😍😍🥰😇

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Sanjarka88
    23. Srpanj 2020. 14:52

Bruna joj divno 😍😍😍😍😍 Cestitke od ❤️ i nek bude skolska 🌷

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

silver
    23. Srpanj 2020. 15:01

Bruna čestitke!!!! 
    Lucky hvala, i ja tebi držim fige da se nešto riješi uskoro, O ili M

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Miakamo
    23. Srpanj 2020. 15:09

Cao cure! Evo da se i ja javim. Taman sam sa kontrole. Miom koji imam je malo porastao i smeta kanalu kroz koji spermatozoidi trebaju proci, pa mi je rekla da poslije odnosa lezim pola sata sa podignutom guzom. Sluznica maternice mi je bas tanka 5.8 mm a treba biti najmanje 6 mm da bi se trudnoca odrzala. Rekla mi je da mi je sluznica tanka kao da sam predmenopauzu, ali kaze imam ovarijalnih rezervi iako bas nije zadovoljna njihovim brojem. Da 6 mj intenzivno radim na trudnoci, ako se ne desi da razmislimo o umjetnoj oplodnji. Prepisala mi je estrofem da pijem od drugog dc i da dodjem 9. Dc na folikulometriju. Evo placem cijelo vrijeme bas me ovo uzdrmalo. Kaze da mi je stitna glavni krivac a ja mislim da su i tablete dosta utjecale.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    23. Srpanj 2020. 15:11

Jos je rekla da je ovulacija bila na lijevom jajniku prosli mjesec sto sam i osjetila. Izvinjavam se na dugom postu ali me bas pogodilo sve sto mi je rekla.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

silver
    23. Srpanj 2020. 15:19

Miakamo žao mi je, i sigurno se osjećaš tužno zbog toga, u redu je osjećati se tako, plakati je isto u redu. 
    Znaš da se trudnoća može dogoditi i nemoj gubiti nadu, pogotovo jer imaš opcije i sa umjetnom. Najbitnije je da imaš svoje jajne stanice i ovuliraš. Jednom kada stanice više ne funkcioniraju to je scenarij bez izlaza, i osim donora ništa ne može pomoći. Ti nikako nisi u toj situaciji, daleko od toga. Sve ovo drugo što kažeš se može riješiti. Budi tužna koliko god osjećaš ali opet ćeš skupiti snage i krenuti, i sve će bit ok, vidjet ćeš 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    23. Srpanj 2020. 15:20

Miakamo, vjerujem da su te vijesti veoma potresle. Ali sad znaš na čemu si. Vidim da radiš na bebici od 2. miseca, znaci, 4 ili 5 ciklusa je proslo bez rezultata. Bar nisi čekala godinu dana pa onda isla na neke detaljnije pretrage. 
    A jel tj suprug radio spermiogram? Jel sa tim sve u redu? 
    Koliko sam čitala na temi za potpomognute, postoje nacini da se sluzinca podeblja. Ciklom npr i jos necim. 
    Ne gubi nadu. Ne znam vise sta da kazem a da se ne ponavljam. 🧡 Svakako se pojadaj kad god ti dode, ako išta, bar te mi razumijemo.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

chiAn
    23. Srpanj 2020. 15:28

Bruna, čestitaaam!! Baš mi je dragoo!! Neka bude uredna, mirna i dosadna trudnoća!! 🙏🏻🙏🏻🤗🤗

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.