Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Srpanj 2020. 12:47

bajo

Sara🌻

Bajo, kako si ti? Nema vise iscjetka nikakvog? Jel miruješ, ono negdi uz plažicu i povjerarac?

Ma zeno od ponedjeljka sam kauc wc , a jucer ujutro sam imala i malo svjeze krvi valjda se cisti ja se nadam🤞🤞🤞
    Nije mi rekao da strogo mirujem , al meni je lakse odlezat ova dva tjedna do pregleda, pa cu lako onda . Jutros nema nikakva iscjdka pa mi je odma lakse😘😘😘

Bit ce to sve dobro 🤗🤗🥰🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

silver
    22. Srpanj 2020. 13:04

Sanjarka88 🦋

silver

Sanjarka88

Nego sad jedno glupo pitanje 🤭

Kad netko kaze npr ciklusi si su mi 35 dana
    Jel to 35 znaci da mengu dobije na 36dc pa je 36dc zapravo prvi dan novog ciklusa a prosli je trajao 35 ili to znaci da je mengu dobila na 35dc?
    Nemojte se smijati 😁 al eto palo mi napamet da zapravo ne znam sta to znaci

Kad netko kaže da ima ciklus 35 dana to znači da je dobila mengu na dan 36. Dan kada dobiješ mengu je dan početka novog ciklusa, odnosno dan ciklusa 1. Isto tako neke žene ne znaju kada bi taj dan nazvale broj 1, to je prvi dan kada imaš pravo krvarenje, smeđarenje iliti spotting prije menge se ne ubraja u mengu, još uvijek pripada prethodnom ciklusu.

Hvala Silver to oboje me zanimalo 😊
    Isto vrijedi i za o? Npr jucer mi je bio 14dpo a danas sam dobila mengu
    Jel to znaci da mi lutealna faza traje 14 ili 15dana?

Ako ti je jučer bio 14dpo a danas si dobila mengu onda ti je lutealna 14 dana :) prava školska! Graf ti izgleda dobro, mislim da si ovulirala DC 16, mislim da je FF točno predpostavila. Osim ako ne mjeriš već duže pa znaš da ti lutealna nije nikako 14 dana (+/- 2-3 dana). 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

danchy1990
    22. Srpanj 2020. 13:05

Sara🌻

bajo

Sara🌻

Bajo, kako si ti? Nema vise iscjetka nikakvog? Jel miruješ, ono negdi uz plažicu i povjerarac?

Ma zeno od ponedjeljka sam kauc wc , a jucer ujutro sam imala i malo svjeze krvi valjda se cisti ja se nadam🤞🤞🤞
    Nije mi rekao da strogo mirujem , al meni je lakse odlezat ova dva tjedna do pregleda, pa cu lako onda . Jutros nema nikakva iscjdka pa mi je odma lakse😘😘😘

🤞🏻🤞🏻🤞🏻 sve ce bit ok.

https://ibb.co/wrRfW8M
    evo moje trakice od danas, jača je, al nedovoljno, svejedno ćemo mi i danas pokrit 😁 Onda se nadam da će O i nastupit.
    I mislim stvarno da noćurak ima učinka na mene, vidim pomalo sluzi, što odavno nisam vidjela kad bih se obrisala nakon mokrenja. Nadam se da će se jos pojačat. A možda je samo placebo efekt. 🙈 Štagod, dobro je.

Pokrivajte,nema odmora dok trakica ne da znak da je O prošla 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

22. Srpanj 2020. 13:11

Sara zapjevaj i ti koju vojnicima😂😂😂
    Hvala zene😍
    I ja se nadam da ce sve bit ok🤞♥️

Sanjarka88
    22. Srpanj 2020. 13:14

silver

Sanjarka88 🦋

silver

Sanjarka88

Nego sad jedno glupo pitanje 🤭

Kad netko kaze npr ciklusi si su mi 35 dana
    Jel to 35 znaci da mengu dobije na 36dc pa je 36dc zapravo prvi dan novog ciklusa a prosli je trajao 35 ili to znaci da je mengu dobila na 35dc?
    Nemojte se smijati 😁 al eto palo mi napamet da zapravo ne znam sta to znaci

Kad netko kaže da ima ciklus 35 dana to znači da je dobila mengu na dan 36. Dan kada dobiješ mengu je dan početka novog ciklusa, odnosno dan ciklusa 1. Isto tako neke žene ne znaju kada bi taj dan nazvale broj 1, to je prvi dan kada imaš pravo krvarenje, smeđarenje iliti spotting prije menge se ne ubraja u mengu, još uvijek pripada prethodnom ciklusu.

Hvala Silver to oboje me zanimalo 😊
    Isto vrijedi i za o? Npr jucer mi je bio 14dpo a danas sam dobila mengu
    Jel to znaci da mi lutealna faza traje 14 ili 15dana?

Ako ti je jučer bio 14dpo a danas si dobila mengu onda ti je lutealna 14 dana :) prava školska! Graf ti izgleda dobro, mislim da si ovulirala DC 16, mislim da je FF točno predpostavila. Osim ako ne mjeriš već duže pa znaš da ti lutealna nije nikako 14 dana (+/- 2-3 dana).

Ne mjerim
    Prosli ciklus sam brljala sam temp i mjerenjem pa ne mogu nista zakljuciti a nisam imala trakice za 0
    A prije 5 godina nisam stigla popratit jer se hb primilo kad sam krenula s tim 
    Hvala ti Silver 🌷

S obzirom da mi ciklusi idu 25-31dan, znaci da ovuliram 11-17dc....
    Mislim krenit 8dc sa testiranjem, valjda bude ok to 😊
    I piskit cu dok god pik ne ode da vidim koliko mi traje 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sara 🌸
    22. Srpanj 2020. 13:14

bajo

Sara zapjevaj i ti koju vojnicima😂😂😂
    Hvala zene😍
    I ja se nadam da ce sve bit ok🤞♥️

Hahah, rado, al bojim se da će moje "divno" pjevanje imat kontraefekt, pa ću radije šutit.  😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    22. Srpanj 2020. 13:28

Sanjarka zvuči dobro, ok je da kreneš pratiti tamo od DC 8, 9, 10 pa si ziher! 
    Sara opet ćemo zajedno u TWW,  držim ti fige!!!! Nemoj pjevat....samo stenji...to je sve što trebaš ahhaha! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• BruNa
    22. Srpanj 2020. 13:32

Mrljica, samo akcija i akcija!;)
    Bajo,bolje ti miruj dva tjedna, posle ces zadovoljni uzivat!;)

Sara 🌸
    22. Srpanj 2020. 13:32

silver

Sanjarkazvuči dobro, ok je da kreneš pratiti tamo od DC 8, 9, 10 pa si ziher!Saraopet ćemo zajedno u TWW,držim ti fige!!!! Nemoj pjevat….samo stenji…to je sve što trebaš ahhaha!

😂😂😂 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    22. Srpanj 2020. 14:56

silver

Sanjarkazvuči dobro, ok je da kreneš pratiti tamo od DC 8, 9, 10 pa si ziher!Saraopet ćemo zajedno u TWW,držim ti fige!!!! Nemoj pjevat….samo stenji…to je sve što trebaš ahhaha!

Haha 😂😂 evo čitala sam da ne treba hopa cupa pod umjetnim svjetlom nego na mjesečini 😂 pa ako je neka na plaži neka se prepusti strastima, iako te policija uhvati za spolno opčenje na javnim površinama objasniš da to tako mora za bebu 😂😂😂 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.