Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Srpanj 2020. 17:29

Kona13

bajo

Fancy

Sara🌻

bajo

Sara🌻

silver

Sanjarkazvuči dobro, ok je da kreneš pratiti tamo od DC 8, 9, 10 pa si ziher!Saraopet ćemo zajedno u TWW,držim ti fige!!!! Nemoj pjevat….samo stenji…to je sve što trebaš ahhaha!

😂😂😂

Bitno je da budu zvuci visoke frkvencije 😂😂😂

😂😂😂😂😂 Bajo, po tvom receptu ćemo. Malo sam zakasnila na vlak što se tiče hopsanja 12 ili 13 🤷🏻‍♀️ dana u komadu, ali onda ću bacat visoke frekvencije🙈

Pa ti zato nastavi sve do plusa na testicu, u drugoj polovini ciklusa sve da nadoknadis. Ni bajo se nije izjasnila u kojoj fazi je bilo 13 hopsanja zaredom ako se dobro sjecam 😂 nemoj da se izvlacis unaprijed 🤭😂

😂zadnji dan M pa onda (da, da MM je odradio kroz narančasto🙈🙈) do 27.6😂😂😂
    Kako su mi odnosi trenutno zabranjeni 🤗 imamo se cega sjecat😜😜😜

Ček, ček… jesi ti taj mj odradila bez ikakvog mjerenja, samo hopa-cupa? 😬
    Pratimo te sa 9, no mjerim…pa se mislim prestat mjerit 😬🤪

Samo hopa cupa 😜 nisam nista mjerila a mozda i bolje jer prosli ciklus sam mjerila i bila ja tocno 14 dan(a startala sam s mjerrnjem tamo 8 il 9 dan ciklusa ) a sad je izgleda bila 2 dana nakon M ili 7 dan ciklusa jer u pon sam isla kod gin i vec je bilo srceko❤(a tada sam bila 5+4tt) znaci O mi je bila 7 dana ranije nego inace . Eto o tud mi je 22 dan pokazao vidljivu crtu na testu😍

22. Srpanj 2020. 17:31

bajo

Kona13

bajo

Fancy

Sara🌻

bajo

Sara🌻

silver

Sanjarkazvuči dobro, ok je da kreneš pratiti tamo od DC 8, 9, 10 pa si ziher!Saraopet ćemo zajedno u TWW,držim ti fige!!!! Nemoj pjevat….samo stenji…to je sve što trebaš ahhaha!

😂😂😂

Bitno je da budu zvuci visoke frkvencije 😂😂😂

😂😂😂😂😂 Bajo, po tvom receptu ćemo. Malo sam zakasnila na vlak što se tiče hopsanja 12 ili 13 🤷🏻‍♀️ dana u komadu, ali onda ću bacat visoke frekvencije🙈

Pa ti zato nastavi sve do plusa na testicu, u drugoj polovini ciklusa sve da nadoknadis. Ni bajo se nije izjasnila u kojoj fazi je bilo 13 hopsanja zaredom ako se dobro sjecam 😂 nemoj da se izvlacis unaprijed 🤭😂

😂zadnji dan M pa onda (da, da MM je odradio kroz narančasto🙈🙈) do 27.6😂😂😂
    Kako su mi odnosi trenutno zabranjeni 🤗 imamo se cega sjecat😜😜😜

Ček, ček… jesi ti taj mj odradila bez ikakvog mjerenja, samo hopa-cupa? 😬
    Pratimo te sa 9, no mjerim…pa se mislim prestat mjerit 😬🤪

Samo hopa cupa 😜 nisam nista mjerila a mozda i bolje jer prosli ciklus sam mjerila i bila ja tocno 14 dan(a startala sam s mjerrnjem tamo 8 il 9 dan ciklusa ) a sad je izgleda bila 2 dana nakon M ili 7 dan ciklusa jer u pon sam isla kod gin i vec je bilo srceko❤(a tada sam bila 5+4tt) znaci O mi je bila 7 dana ranije nego inace . Eto o tud mi je 22 dan pokazao vidljivu crtu na testu😍

Mislim 22 dan ciklusa

• lena2
    22. Srpanj 2020. 17:44

Cure moje bila san kod ginica potvrdio je trudnocu , srce se jos ne cuje po menst je 5+6tj a po mom negdi 4tj 
    Narucija me za 2tj do tad moram vadit nalaze. Iskreno malo se bojim mislila san da cu danas cut to malo srceko.
    Ali pittao me jel mi u obitelji ima dvojke a od tate sestra ima 
    Ali onda je rekao da mu se nesto ucinilo.
    Moguce da ne zeli rec dok nije siguran ili mu se stvarno nesto ucinilo neznam .
    Kad su vasa srceka pocela kucat

22. Srpanj 2020. 17:55

lena2

Cure moje bila san kod ginica potvrdio je trudnocu , srce se jos ne cuje po menst je 5+6tj a po mom negdi 4tj
    Narucija me za 2tj do tad moram vadit nalaze. Iskreno malo se bojim mislila san da cu danas cut to malo srceko.
    Ali pittao me jel mi u obitelji ima dvojke a od tate sestra ima
    Ali onda je rekao da mu se nesto ucinilo.
    Moguce da ne zeli rec dok nije siguran ili mu se stvarno nesto ucinilo neznam .
    Kad su vasa srceka pocela kucat

👼👶😍😍😍
    Meni je dosta ranije O bila pa sam zato i cula u
     pon otkucaje❤❤❤

• lena2
    22. Srpanj 2020. 18:03

Mene bas strah narucena sam tek za 2tj lagano imam mucnine na mirise ali jos ne povracam

Sara 🌸
    22. Srpanj 2020. 18:13

Lena, ne opterećuj se. Malo će glupo zvučat, al stvarno ne možeš nista drugo ucinit osim kontrolirat sebe da se ne stresiras. 😉
    Ajme kako bi bilo slatko da su dvojke 🥰 I stvarno ti je prerano za srce da se čuje.

Bajo, ja jos ne mogu virovat da je tebi ovulacija bila tako rano. Ruši sve zakone folikularne i lutealne faze🙈 glavno da je plusic tu. 

Curly, nismo jos pokrili, računam, kad jos nije pik, možemo i veceras pricekat. Muz dosa satraven doma, prvi put nakon 4 mjeseca je bia u uredu, pa je bio cili smantan😂 Sad idemo u šetnju, jedno 10 km napravit, a onda cemo akcijat 🥰. Btw, žao mi je zbog propuštenog pika.🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

22. Srpanj 2020. 19:11

Bok curke,onima koje su bile na pregledu zelim od srca da trudnoce nastave biti skolske,a mene sad zanima nesto,mozda se nasmijete i pomislite da je glupo ali mozda neka od vas provjereno ili iz iskustva zna jel bi test potencijalnu trudnocu mogao pokazati u popodnevnim satima s bilo kojim urinom ako M kasni 4 dana?

Sanjarka88
    22. Srpanj 2020. 19:29

Hopeforyou

Bok curke,onima koje su bile na pregledu zelim od srca da trudnoce nastave biti skolske,a mene sad zanima nesto,mozda se nasmijete i pomislite da je glupo ali mozda neka od vas provjereno ili iz iskustva zna jel bi test potencijalnu trudnocu mogao pokazati u popodnevnim satima s bilo kojim urinom ako M kasni 4 dana?

Svakako bi 
    Meni je pokazao na 23dc u popodnevnim satima
    Tako da ne vidim zasto nebi nakon toliko kasnjenja 🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Fancy
    22. Srpanj 2020. 19:41

Hopeforyou

Trebalo bi, da. Narocito ako su ti ciklusi redovni.

Not that fensi, ekšli..

22. Srpanj 2020. 19:43

Hopeforyou

Narvno sliku  postavi ❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.