Sanjarkazvuči dobro, ok je da kreneš pratiti tamo od DC 8, 9, 10 pa si ziher!Saraopet ćemo zajedno u TWW,
držim ti fige!!!! Nemoj pjevat….samo stenji…to je sve što trebaš ahhaha!
😂😂😂
Bitno je da budu zvuci visoke frkvencije 😂😂😂
😂😂😂😂😂 Bajo, po tvom receptu ćemo. Malo sam zakasnila na vlak što se tiče hopsanja 12 ili 13 🤷🏻♀️ dana u komadu, ali onda ću bacat visoke frekvencije🙈
Pa ti zato nastavi sve do plusa na testicu, u drugoj polovini ciklusa sve da nadoknadis. Ni bajo se nije izjasnila u kojoj fazi je bilo 13 hopsanja zaredom ako se dobro sjecam 😂 nemoj da se izvlacis unaprijed 🤭😂
😂zadnji dan M pa onda (da, da MM je odradio kroz narančasto🙈🙈) do 27.6😂😂😂
Kako su mi odnosi trenutno zabranjeni 🤗 imamo se cega sjecat😜😜😜
Ček, ček… jesi ti taj mj odradila bez ikakvog mjerenja, samo hopa-cupa? 😬
Pratimo te sa 9, no mjerim…pa se mislim prestat mjerit 😬🤪
Samo hopa cupa 😜 nisam nista mjerila a mozda i bolje jer prosli ciklus sam mjerila i bila ja tocno 14 dan(a startala sam s mjerrnjem tamo 8 il 9 dan ciklusa ) a sad je izgleda bila 2 dana nakon M ili 7 dan ciklusa jer u pon sam isla kod gin i vec je bilo srceko❤(a tada sam bila 5+4tt) znaci O mi je bila 7 dana ranije nego inace . Eto o tud mi je 22 dan pokazao vidljivu crtu na testu😍
Sanjarkazvuči dobro, ok je da kreneš pratiti tamo od DC 8, 9, 10 pa si ziher!Saraopet ćemo zajedno u TWW,
držim ti fige!!!! Nemoj pjevat….samo stenji…to je sve što trebaš ahhaha!
😂😂😂
Bitno je da budu zvuci visoke frkvencije 😂😂😂
😂😂😂😂😂 Bajo, po tvom receptu ćemo. Malo sam zakasnila na vlak što se tiče hopsanja 12 ili 13 🤷🏻♀️ dana u komadu, ali onda ću bacat visoke frekvencije🙈
Pa ti zato nastavi sve do plusa na testicu, u drugoj polovini ciklusa sve da nadoknadis. Ni bajo se nije izjasnila u kojoj fazi je bilo 13 hopsanja zaredom ako se dobro sjecam 😂 nemoj da se izvlacis unaprijed 🤭😂
😂zadnji dan M pa onda (da, da MM je odradio kroz narančasto🙈🙈) do 27.6😂😂😂
Kako su mi odnosi trenutno zabranjeni 🤗 imamo se cega sjecat😜😜😜
Ček, ček… jesi ti taj mj odradila bez ikakvog mjerenja, samo hopa-cupa? 😬
Pratimo te sa 9, no mjerim…pa se mislim prestat mjerit 😬🤪
Samo hopa cupa 😜 nisam nista mjerila a mozda i bolje jer prosli ciklus sam mjerila i bila ja tocno 14 dan(a startala sam s mjerrnjem tamo 8 il 9 dan ciklusa ) a sad je izgleda bila 2 dana nakon M ili 7 dan ciklusa jer u pon sam isla kod gin i vec je bilo srceko❤(a tada sam bila 5+4tt) znaci O mi je bila 7 dana ranije nego inace . Eto o tud mi je 22 dan pokazao vidljivu crtu na testu😍
Mislim 22 dan ciklusa
Cure moje bila san kod ginica potvrdio je trudnocu , srce se jos ne cuje po menst je 5+6tj a po mom negdi 4tj
Narucija me za 2tj do tad moram vadit nalaze. Iskreno malo se bojim mislila san da cu danas cut to malo srceko.
Ali pittao me jel mi u obitelji ima dvojke a od tate sestra ima
Ali onda je rekao da mu se nesto ucinilo.
Moguce da ne zeli rec dok nije siguran ili mu se stvarno nesto ucinilo neznam .
Kad su vasa srceka pocela kucat
Cure moje bila san kod ginica potvrdio je trudnocu , srce se jos ne cuje po menst je 5+6tj a po mom negdi 4tj
Narucija me za 2tj do tad moram vadit nalaze. Iskreno malo se bojim mislila san da cu danas cut to malo srceko.
Ali pittao me jel mi u obitelji ima dvojke a od tate sestra ima
Ali onda je rekao da mu se nesto ucinilo.
Moguce da ne zeli rec dok nije siguran ili mu se stvarno nesto ucinilo neznam .
Kad su vasa srceka pocela kucat
👼👶😍😍😍
Meni je dosta ranije O bila pa sam zato i cula u
pon otkucaje❤❤❤
Mene bas strah narucena sam tek za 2tj lagano imam mucnine na mirise ali jos ne povracam
Lena, ne opterećuj se. Malo će glupo zvučat, al stvarno ne možeš nista drugo ucinit osim kontrolirat sebe da se ne stresiras. 😉
Ajme kako bi bilo slatko da su dvojke 🥰 I stvarno ti je prerano za srce da se čuje.
Bajo, ja jos ne mogu virovat da je tebi ovulacija bila tako rano. Ruši sve zakone folikularne i lutealne faze🙈 glavno da je plusic tu.
Curly, nismo jos pokrili, računam, kad jos nije pik, možemo i veceras pricekat. Muz dosa satraven doma, prvi put nakon 4 mjeseca je bia u uredu, pa je bio cili smantan😂 Sad idemo u šetnju, jedno 10 km napravit, a onda cemo akcijat 🥰. Btw, žao mi je zbog propuštenog pika.🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bok curke,onima koje su bile na pregledu zelim od srca da trudnoce nastave biti skolske,a mene sad zanima nesto,mozda se nasmijete i pomislite da je glupo ali mozda neka od vas provjereno ili iz iskustva zna jel bi test potencijalnu trudnocu mogao pokazati u popodnevnim satima s bilo kojim urinom ako M kasni 4 dana?
Bok curke,onima koje su bile na pregledu zelim od srca da trudnoce nastave biti skolske,a mene sad zanima nesto,mozda se nasmijete i pomislite da je glupo ali mozda neka od vas provjereno ili iz iskustva zna jel bi test potencijalnu trudnocu mogao pokazati u popodnevnim satima s bilo kojim urinom ako M kasni 4 dana?
Svakako bi
Meni je pokazao na 23dc u popodnevnim satima
Tako da ne vidim zasto nebi nakon toliko kasnjenja 🤞🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Trebalo bi, da. Narocito ako su ti ciklusi redovni.
Not that fensi, ekšli..
Narvno sliku postavi ❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji