O mi je bila 28.06 dali je moguće da je do oplodnje doslo kasnije pa se zbog toga ne cuju otkucaju ? Bas sam se zabrinula
Drage trudilice, imam jedno pitanje, O bila, sto je potvrdjeno sa trakicama. Nakon ovulacije, evo treba da dobijem za 3 dana, nisam imala testa i uzmem trakicu da vidim, i kad imam sto da vidim, obje crte, jake crte. Da li je moguce, da moze ocitati trudnocu? Do ljekarne, cu sutra, ali bas me zivo interesuje??? Pozdraaaav svima 😍😍😍
O mi je bila 28.06 dali je moguće da je do oplodnje doslo kasnije pa se zbog toga ne cuju otkucaju ? Bas sam se zabrinula
Naravno napisala sam ti 😍 meni je O jako rano bila zato je i bilo otkucaja nekome se tek cuju u 8tt sve zavisi da li je implatacija bila rana il kasna .❤
Pa naravno, nije proslo ni 20 dana od ovulacije, sto znaci da je trudnoca jako jako mlada. Ako sam dobro izracunala tebi je danas tek oko 5 sedmica? Nije ni realno u ovoj fazi ocekivati da se vidi plod a kamoli da se i otkucaju cuju.
Not that fensi, ekšli..
https://ibb.co/JkKpWTq
Placem 😭😭😭😭
Moze li se zena sama oploditi u odsustvu partnera? Pitam za drugaricu 😂😂😂
Joj Sara blago tebi, ti sve pokrila 🙏🏼
E znas da moze. U fb grupi za premom app ima puno žena koje su ubrizgavale spermu(svjezu) I onda stavljale čašicu menstrualnu
👦2012💙
Sanjarkazvuči dobro, ok je da kreneš pratiti tamo od DC 8, 9, 10 pa si ziher!Saraopet ćemo zajedno u TWW,
držim ti fige!!!! Nemoj pjevat….samo stenji…to je sve što trebaš ahhaha!
😂😂😂
Bitno je da budu zvuci visoke frkvencije 😂😂😂
😂😂😂😂😂 Bajo, po tvom receptu ćemo. Malo sam zakasnila na vlak što se tiče hopsanja 12 ili 13 🤷🏻♀️ dana u komadu, ali onda ću bacat visoke frekvencije🙈
Pa ti zato nastavi sve do plusa na testicu, u drugoj polovini ciklusa sve da nadoknadis. Ni bajo se nije izjasnila u kojoj fazi je bilo 13 hopsanja zaredom ako se dobro sjecam 😂 nemoj da se izvlacis unaprijed 🤭😂
😂zadnji dan M pa onda (da, da MM je odradio kroz narančasto🙈🙈) do 27.6😂😂😂
Kako su mi odnosi trenutno zabranjeni 🤗 imamo se cega sjecat😜😜😜
Ček, ček… jesi ti taj mj odradila bez ikakvog mjerenja, samo hopa-cupa? 😬
Pratimo te sa 9, no mjerim…pa se mislim prestat mjerit 😬🤪
Samo hopa cupa 😜 nisam nista mjerila a mozda i bolje jer prosli ciklus sam mjerila i bila ja tocno 14 dan(a startala sam s mjerrnjem tamo 8 il 9 dan ciklusa ) a sad je izgleda bila 2 dana nakon M ili 7 dan ciklusa jer u pon sam isla kod gin i vec je bilo srceko❤(a tada sam bila 5+4tt) znaci O mi je bila 7 dana ranije nego inace . Eto o tud mi je 22 dan pokazao vidljivu crtu na testu😍
Jel... ajd bum i ja probala hopa-cupa
👦2012💙
Bok curke,onima koje su bile na pregledu zelim od srca da trudnoce nastave biti skolske,a mene sad zanima nesto,mozda se nasmijete i pomislite da je glupo ali mozda neka od vas provjereno ili iz iskustva zna jel bi test potencijalnu trudnocu mogao pokazati u popodnevnim satima s bilo kojim urinom ako M kasni 4 dana?
Daaa... prvo dete tako doslo🤞
👦2012💙
Drage trudilice, imam jedno pitanje, O bila, sto je potvrdjeno sa trakicama. Nakon ovulacije, evo treba da dobijem za 3 dana, nisam imala testa i uzmem trakicu da vidim, i kad imam sto da vidim, obje crte, jake crte. Da li je moguce, da moze ocitati trudnocu? Do ljekarne, cu sutra, ali bas me zivo interesuje??? Pozdraaaav svima 😍😍😍
Da, može.
👦2012💙
Sanjarkazvuči dobro, ok je da kreneš pratiti tamo od DC 8, 9, 10 pa si ziher!Saraopet ćemo zajedno u TWW,
držim ti fige!!!! Nemoj pjevat….samo stenji…to je sve što trebaš ahhaha!
😂😂😂
Bitno je da budu zvuci visoke frkvencije 😂😂😂
😂😂😂😂😂 Bajo, po tvom receptu ćemo. Malo sam zakasnila na vlak što se tiče hopsanja 12 ili 13 🤷🏻♀️ dana u komadu, ali onda ću bacat visoke frekvencije🙈
Pa ti zato nastavi sve do plusa na testicu, u drugoj polovini ciklusa sve da nadoknadis. Ni bajo se nije izjasnila u kojoj fazi je bilo 13 hopsanja zaredom ako se dobro sjecam 😂 nemoj da se izvlacis unaprijed 🤭😂
😂zadnji dan M pa onda (da, da MM je odradio kroz narančasto🙈🙈) do 27.6😂😂😂
Kako su mi odnosi trenutno zabranjeni 🤗 imamo se cega sjecat😜😜😜
Ček, ček… jesi ti taj mj odradila bez ikakvog mjerenja, samo hopa-cupa? 😬
Pratimo te sa 9, no mjerim…pa se mislim prestat mjerit 😬🤪
Samo hopa cupa 😜 nisam nista mjerila a mozda i bolje jer prosli ciklus sam mjerila i bila ja tocno 14 dan(a startala sam s mjerrnjem tamo 8 il 9 dan ciklusa ) a sad je izgleda bila 2 dana nakon M ili 7 dan ciklusa jer u pon sam isla kod gin i vec je bilo srceko❤(a tada sam bila 5+4tt) znaci O mi je bila 7 dana ranije nego inace . Eto o tud mi je 22 dan pokazao vidljivu crtu na testu😍
Jel… ajd bum i ja probala hopa-cupa
Ma bitan + na testu pa kako dođe da dođe😜😘
https://ibb.co/YDC4c8J Eto to je trakica, 3 dana pred m, da li je mogice da je doslo do zaceca i ona je to otkrila? Ali ipak, je to lh tako da mislim da ne moze da otkrije hcg? Kaj mislite curke?
Sortiraj odgovore
Najstariji