Ma neznam, uzasno mi je to bas sam se rasplakala jako .Maša, ne znam koliko pokušavate, ako se dobro sjećam, tek jedan ili dva ciklusa? Svaka od nas želi bebicu, ali ne radiš si baš dobro sa tim, tvoje tijelo osjeti taj stres. Inače, normalno je da zdrav par nekad pokusava i godinu dana prije nego dobiju plusić na testu.
Ako i ne bude plus sad, bit će uskoro. Mlada si, liječnik ti je rekao da je sve ok. No stress! Inace ti testovi su tek 56% tocni kad radis 4 dana prije neocekivane.
Slažem se! Nekad se pitam da nisam išla kod Gin prije pokušavanja ne bi ni znala šta mi je i možda bi neopterećeno i ostala trudna.
A par ciklusa neuspjeha zaista ne treba biti razlog za tugu 🧡
A sad da ostanem trudna beba bi se rodila oko mog rođendana 🎉🎉 Malo maštam hehe
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
A znam ali eto ulovio me trenutak tuge radi tog glupog “pozitivnog” testa jucer 😏 i ja sam malo kontrol freak pa sam si to lijepo sve isplanirala taman sad mi imam sestra rodendan pa znam sta bi joj poklonila ( slikicu od bebe) pa da i ne nabrajam , ali je to stvar koju nemozes kontrolirat ...
Ali dobro nekako se onda ulovis za neku pozitivnu stvar zasto je ipak bolje da bude drugi mjesec 😊
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
A znam ali eto ulovio me trenutak tuge radi tog glupog “pozitivnog” testa jucer 😏 i ja sam malo kontrol freak pa sam si to lijepo sve isplanirala taman sad mi imam sestra rodendan pa znam sta bi joj poklonila ( slikicu od bebe) pa da i ne nabrajam , ali je to stvar koju nemozes kontrolirat …
Ali dobro nekako se onda ulovis za neku pozitivnu stvar zasto je ipak bolje da bude drugi mjesec 😊
Ako ti je pomaze ja sam na prvom ditetu radila
13 mjeseci 😘😘😘
Bajo ne pomaze 🙈🙈 ali svaka cast ❤️
Ma dobro sad sam vec oke , pozitivno dalje . Isplakala se pomirila se s time da ce bit drugi mjesec i IDEMO 👶🏼👶🏼👶🏼
Hvala svima na podršci i sretno 💕
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
ODBROJAVANJE 7/2020
Bajo - 9.7.2020 - ♥️➕
Maša25 -25.7.2020 - 3 dana♥️
Sanjich 27.7.2020. - 5 dana♥️
Jelenajelena -27.7.2020.- 5 dana♥️
Simba -28.7.2020 - 6 dana♥️
BruNa - 31.7.2020 - 8 dana♥️
ODBROJAVANJE 8/2020
Eri - 3.8.2020 -11 dana♥️
Mallla - 4.8.2020 - 12 dana♥️
Ana0310 - 5.8.2020 -13 dana♥️
TiKi92 - 8.8.2020 - 16 dana♥️
Negro22 - 8.8.2020 - 16 dana♥️
Sara🌻 - 10.8.2020 - 18 dana♥️
KriSta87 - 11.7.2020 - 19 dana♥️
Mmarie - 12.8.2020 - 20 dana♥️
Nadi_ - 13.8.2020 - 21 dan♥️
Sanjarka88 - 19.8.2020 - 27 dana♥️
Anitram - ???♥️
Bajo, kako si ti? Nema vise iscjetka nikakvog? Jel miruješ, ono negdi uz plažicu i povjerarac?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bajo, kako si ti? Nema vise iscjetka nikakvog? Jel miruješ, ono negdi uz plažicu i povjerarac?
Ma zeno od ponedjeljka sam kauc wc , a jucer ujutro sam imala i malo svjeze krvi valjda se cisti ja se nadam🤞🤞🤞
Nije mi rekao da strogo mirujem , al meni je lakse odlezat ova dva tjedna do pregleda, pa cu lako onda . Jutros nema nikakva iscjdka pa mi je odma lakse😘😘😘
Ma zeno od ponedjeljka sam kauc wc , a jucer ujutro sam imala i malo svjeze krvi valjda se cisti ja se nadam🤞🤞🤞
Nije mi rekao da strogo mirujem , al meni je lakse odlezat ova dva tjedna do pregleda, pa cu lako onda . Jutros nema nikakva iscjdka pa mi je odma lakse😘😘😘
🤞🏻🤞🏻🤞🏻 sve ce bit ok.
https://ibb.co/wrRfW8M
evo moje trakice od danas, jača je, al nedovoljno, svejedno ćemo mi i danas pokrit 😁 Onda se nadam da će O i nastupit.
I mislim stvarno da noćurak ima učinka na mene, vidim pomalo sluzi, što odavno nisam vidjela kad bih se obrisala nakon mokrenja. Nadam se da će se jos pojačat. A možda je samo placebo efekt. 🙈 Štagod, dobro je.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
🤞🏻🤞🏻🤞🏻 sve ce bit ok.
https://ibb.co/wrRfW8M
evo moje trakice od danas, jača je, al nedovoljno, svejedno ćemo mi i danas pokrit 😁 Onda se nadam da će O i nastupit.
I mislim stvarno da noćurak ima učinka na mene, vidim pomalo sluzi, što odavno nisam vidjela kad bih se obrisala nakon mokrenja. Nadam se da će se jos pojačat. A možda je samo placebo efekt. 🙈 Štagod, dobro je.
Samo hopsajte 💪💪💪🤞🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji