Evo i da se ja malo javim napokon.
Lucky da upozorim samo ako imas slucajno ciste ili policisticne janjnike te su ti trakice dosta osjetljive. I pik moras stvarno dobro skuziti a on ce ti biti kad ti testna bude tamnija od kontrolne. Stavit cu ti sliku ja od svojeg pika. I stvarno od pika na 15 dan sam dobila M. Tako da valjaju. I testici mi nisu davali lazne sjene.
Ja jos uvijek imam kamencic ipak. Mislim da sam poslje operacije (a ocito jos pod narkozom pricala sama sa sobom pa sam zabrijala da je kamencic uzvaden 🤣🤣🤣🤭🤭) No dobro. Imam taj stent bubrezni stavljen. Zakacen je tamo kod bubrega negdje i dolje za mjehur. 2.9 ga vadim van. Al kamencic se uglavio i ne mrda nikud🙈 Do vadenja stenta nema akcije (iako ja bi al M nesto ne bi, kaze nemre dok imam to) MPO odgodena do 10 mjeseca. Doma sam. Na bolovanju. Ali izolirala sam se malo od trudnoce, pracenja, trakica i svega ostalog. Procitam ja sta vi pisete. Drzim fige cekalicama da ugledaju plusice. Trudnicama cestitam i nek im bude skolska ❤
Joj za tjedan, dva ce te M vjerojatno moliti za akciju.. tko ce do 2.9. izdržati 🙈🙈 Nadam se da će ti kamen izaći što prije.. 🤞🤞
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Pozdrav cure moje nadam se da ste mi dobro. Ima kakvih novih plusica?
Martina jesi bolje?
Bajo mozes mi maknuti ➕ jucer sam prokrvarila bas jako,beta pala vec na 50. Nisam pitala doktoricu jel to sad računam kao prvi dan M ili?
Hej, zao mi je...:( Da, to ti se gleda kao prvi dan M. Kak se fizički osjećaš? Imaš kontrolu za 2 tjedna?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Pozdrav cure moje nadam se da ste mi dobro. Ima kakvih novih plusica?
Martina jesi bolje?
Bajo mozes mi maknuti ➕ jucer sam prokrvarila bas jako,beta pala vec na 50. Nisam pitala doktoricu jel to sad računam kao prvi dan M ili?
Damn 😔😔😔😔 drzi se 🖤🖤🖤
Hvala ti ❤🤗 kakvo je stanje kod tebe?
Ja sam bas mislila da ce ispast sve ok.. Al ako si ostala T jednom i opet ces 🤍😘 ja odbrojavan dane do termina na humanoj.. Taman taj dan i trebam dobit M.. Tako da jos malo sam tu na temi s vama 🙂onda cu skroz prije na temu potpomognute da se djaba ne nadam tu dok se gledam na listi ha ha
Cure, sad pronasla.test od jutros, normalno sad ima crta na testnoj. Dal da to uzmem u obzir, proslo je 15 sati.. e i je li neka od vas ikad imala svrbez bradavice? Mozda nekakav simptom? 🙈 svemu se nadam 🤣
E pa ja to rekla M a on nece. 🤣🤣🤣 pitala sam bas za te kapsule danas urologa na kontroli. Reko mi je ovako: sto god da uzmete nece vam pomoc nista. Jel tebi pomogo taj stent? Jel izaso kamen? Sta ak ne izade do vadnje stenta?
Meni je pomogao…kamen je izasao…ali imam jos pijeska…jer tjedan dana nakon vađenja stenta sam imala najgori napad ikad…i sad prije tjedan dana isto…kazu da je pijesak…
Nemoj se zabrinuti ako budes mokrila krv…meni je urin znao biti kao crno vino…i rekli su mi da je to i od stenta…
Prije vađenja stenta bi ti trebali napraviti kontrasno snimanje pod rendgenom da vide je li kamen izasao…ako nije, razbijat ce ti ga…
Tako su bar meni rekli plan za dalje…
Ugl ni ja nisam bas redovita sa tim rovetinexom…ali zato cajeve pijem stalno…sušene brusnice pa njih onda jedem, a caj popijem…i svakojake pripravke iz biljne ljekarne…
Bitno je da ne ides mokriti onako po malo, nego da bude baš mlaz da izbaci kamen…
Sretno ti!
Ja jos uvijek muku mučim s tim…a prijateljica mi je rekla da je bila na nekoj alternativnoj edukaciji i da je ta žena rekla da bubrezi imaju neke veze sa jajnicima i da mogu utjecati na začeće…ne znam kako i nisam to nigdje nasla na netu…
Ajd super. Ma znam skuzila sam to oko piskanja da mi je lakse kad malo pricekam. Ja pijem 2 do 3 litre vode dnevno. I ubacim caj. Kod mene kaze urolog da se bas zaljepio kamen. Nadam se da ce ipak sam otici. Koliko je bio tvoj? Moje je 4x5. I hvala ti na i formaciji. Nadam se da ce nam oboma biti bolje jer ti bolovi su uzasniiii...a citala sam da su to bolovi najslicniji sa bolovima trudova. I istina je. Prosla oboje i istina je sta kazu. 😔
Sara i Fancy kraljice ste 😂😂😂 al da, i ja sam znala iskopat 🙈
Mmarie jako mi je zao, drzi se, docwkat ces svoju srecu 😘
Martina bome si imala pravo s ovim lh trakicama, opasne su skroz, isla sam jednu popiskit samo da vidim sta ce pokazat i ugledam ovohttps://ibb.co/YtNXRCc
Sutra cu bas popiskit jedan taj i jedan od prije kinez koji imam cisto da si usporedim crtice
Znam. Meni su one super ovako po izgledu i cijeni ali su osjetljive. I meni za moju cistu bas ne odgovaraju. Evo ti par slika mojih trakica. Dakle to je bilo u prirodnom ciklus bez ikakvih medikamenta. I imala sam O na 31DC. Mozda cak i 32 🤷♀️
Cure, sad pronasla.test od jutros, normalno sad ima crta na testnoj. Dal da to uzmem u obzir, proslo je 15 sati.. e i je li neka od vas ikad imala svrbez bradavice? Mozda nekakav simptom? 🙈 svemu se nadam 🤣
Kakva je crta? Jel ima imalo boje? Mene nikad nije slagala, samo u slucaju pozitivne bete pojavljivale su se crtice, pa i na osusenom testu. Pisni opet danas🤞
Not that fensi, ekšli..
E pa ja to rekla M a on nece. 🤣🤣🤣 pitala sam bas za te kapsule danas urologa na kontroli. Reko mi je ovako: sto god da uzmete nece vam pomoc nista. Jel tebi pomogo taj stent? Jel izaso kamen? Sta ak ne izade do vadnje stenta?
Meni je pomogao…kamen je izasao…ali imam jos pijeska…jer tjedan dana nakon vađenja stenta sam imala najgori napad ikad…i sad prije tjedan dana isto…kazu da je pijesak…
Nemoj se zabrinuti ako budes mokrila krv…meni je urin znao biti kao crno vino…i rekli su mi da je to i od stenta…
Prije vađenja stenta bi ti trebali napraviti kontrasno snimanje pod rendgenom da vide je li kamen izasao…ako nije, razbijat ce ti ga…
Tako su bar meni rekli plan za dalje…
Ugl ni ja nisam bas redovita sa tim rovetinexom…ali zato cajeve pijem stalno…sušene brusnice pa njih onda jedem, a caj popijem…i svakojake pripravke iz biljne ljekarne…
Bitno je da ne ides mokriti onako po malo, nego da bude baš mlaz da izbaci kamen…
Sretno ti!
Ja jos uvijek muku mučim s tim…a prijateljica mi je rekla da je bila na nekoj alternativnoj edukaciji i da je ta žena rekla da bubrezi imaju neke veze sa jajnicima i da mogu utjecati na začeće…ne znam kako i nisam to nigdje nasla na netu…
Ajd super. Ma znam skuzila sam to oko piskanja da mi je lakse kad malo pricekam. Ja pijem 2 do 3 litre vode dnevno. I ubacim caj. Kod mene kaze urolog da se bas zaljepio kamen. Nadam se da ce ipak sam otici. Koliko je bio tvoj? Moje je 4x5. I hvala ti na i formaciji. Nadam se da ce nam oboma biti bolje jer ti bolovi su uzasniiii…a citala sam da su to bolovi najslicniji sa bolovima trudova. I istina je. Prosla oboje i istina je sta kazu. 😔
zelim ti punooo snage, nadam se da ce sto prije proci jer znam da je moja mama u par navrata komentirala da bi radije rodila neg opet imala kamen
Sanjich, ja sutra (tj.danas🤪) idem na humanu. Očekujem da ću dobiti samo hrpu uputa koje sve nalaze moramo napraviti još. A korona se opet zahuktava. 😓
Radila hsg pa se nadam sada da će prirodno. Ne veselim se priključenju na temu potpomognuta oplodnja. 😥
Mmarie, žao mi je.
Aj bas mi javi sta su ti rekli i koje nalaze zele.. Ja sam napravila briseve, papu, inzulin, glukozu, lh. Fsh. Prolaktin, progesteron, tsh, t3, t4, Estradiol, amh..
I imam uputnice sad za krvnu grupu, Rh faktor, vit d, androstedione, testosteron, estrogena, Dhea s, Shbg, 17ohp, kortizol 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji