Sanjich, ja sutra (tj.danas🤪) idem na humanu. Očekujem da ću dobiti samo hrpu uputa koje sve nalaze moramo napraviti još. A korona se opet zahuktava. 😓
Radila hsg pa se nadam sada da će prirodno. Ne veselim se priključenju na temu potpomognuta oplodnja. 😥
Mmarie, žao mi je.
Aj bas mi javi sta su ti rekli i koje nalaze zele.. Ja sam napravila briseve, papu, inzulin, glukozu, lh. Fsh. Prolaktin, progesteron, tsh, t3, t4, Estradiol, amh..
I imam uputnice sad za krvnu grupu, Rh faktor, vit d, androstedione, testosteron, estrogena, Dhea s, Shbg, 17ohp, kortizol 🤣
Ja nemam pola od toga. 🙄 Prvo će mi vjerojatno sve to zadati. 😓 A moja dr mi je pola toga mogla isto sigurno dati. Ionako ću ići k njoj po uputnice. 🤮
Meni je dala stvarno sve.. Osim markera na Hiv, hep b i c jer oni trebaju bit svezi kad se ide u 1 postupak.. Al naci ce on sigurno jos sta da izvadi ne vjerujem da je to to.. Tako da na isto dodje kao i da nemam nis kad cu opet morat nes donosit tak da se ne sekiraj..u kolko sati imas?
Samo me strah da na zimu corona ne podivlja..
Sanjich, ja sutra (tj.danas🤪) idem na humanu. Očekujem da ću dobiti samo hrpu uputa koje sve nalaze moramo napraviti još. A korona se opet zahuktava. 😓
Radila hsg pa se nadam sada da će prirodno. Ne veselim se priključenju na temu potpomognuta oplodnja. 😥
Mmarie, žao mi je.
Aj bas mi javi sta su ti rekli i koje nalaze zele.. Ja sam napravila briseve, papu, inzulin, glukozu, lh. Fsh. Prolaktin, progesteron, tsh, t3, t4, Estradiol, amh..
I imam uputnice sad za krvnu grupu, Rh faktor, vit d, androstedione, testosteron, estrogena, Dhea s, Shbg, 17ohp, kortizol 🤣
Ja nemam pola od toga. 🙄 Prvo će mi vjerojatno sve to zadati. 😓 A moja dr mi je pola toga mogla isto sigurno dati. Ionako ću ići k njoj po uputnice. 🤮
Meni je dala stvarno sve.. Osim markera na Hiv, hep b i c jer oni trebaju bit svezi kad se ide u 1 postupak.. Al naci ce on sigurno jos sta da izvadi ne vjerujem da je to to.. Tako da na isto dodje kao i da nemam nis kad cu opet morat nes donosit tak da se ne sekiraj..u kolko sati imas?
Samo me strah da na zimu corona ne podivlja..
U 13 sam naručena. Ali njen izgovor je bio da ionako to ne mogu izvaditi u Domu zdravlja. Ali ionako mi ti trebaš dati up.za to da izvadim negdje dalje. 🙄🙄🙄🙄
Kak nemas u potpisu nista pretpostavljam da nemate neke konkretne probleme, ja nemogu popamtit bas tu za svakoga pa se nemoj ljutit ak te opet isto pitam..
Jer meni je npr ona to dala sve bez rijeci, ja sam od cure s potpomognuta koja je bila kod tog dr kos kojeg ja idem prepisala te hormone i samo joj izdiktirala.. Al ona opet meni vidi pco i njemu ne spermiogram bas bas los.. Pa mi je mozda zato dala bez rijeci sve sta am trazila..
ODBROJAVANJE 7/2020
Bajo - 9.7.2020 - ♥️➕
Kaća -16.7.2020 - 1 dan kasni♥️
MJ317 - 20.7.2020 - 3 dana♥️
Maša25 -25.7.2020 - 8 dana♥️
Sanjich 27.7.2020. - 10 dana♥️
Jelenajelena -27.7.2020.-10 dana♥️
Simba -28.7.2020 - 11 dana♥️
ODBROJAVANJE 8/2020
Eri - 3.8.2020 -17 dana♥️
Mallla - 4.8.2020 - 18 dana♥️
Ana0310 - 5.8.2020 -19 dana♥️
TiKi92 - 8.8.2020 - 22 dana♥️
Negro22 - 8.8.2020 - 22 dana♥️
Sara🌻(Mrljica) - 10.8.2020 - 23 dana♥️
KriSta87 - 11.7.2020 - 24 dana♥️
Nadi_ - 13.8.2020 -26 dan♥️
BruNa - ??? ♥️
Anitram - ???♥️
Ubit ce me novi mob i tastatura i auto correct 😡
😂😂😂😂
Bajo ja i ti u slicnim mukama iako moram primjetit nema vise ponavljanja popisa hhhh da nisam ja trudna kad nisam sposobna napisat jedan post bez greske 🤣
https://ibb.co/G3wLkhv
Vidite li vi nesto? Ja nista ne vidim 😂😂 koliko god se trudila
MJ317 ponovi test 😍 i salji slikicuuuu
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
https://ibb.co/G3wLkhv
Vidite li vi nesto? Ja nista ne vidim 😂😂 koliko god se trudila
Pokusaj sa Clearblue testom 🤞
Not that fensi, ekšli..
Sanjich, ne nemamo problema, hB. Spermiogram super, meni desni jajnik bio malo slijepljen, ali hsg je to popravio pa se nadam sada da će se primiti. Ali lijevi je dobar i mogla sam u ovih 9 mj zatrudniti. I imamo sina 4 g kojeg smo začeli od prve tako da mi je ovo bio šok što sada neće.
Ma hoce sad nakon hsg.. Mozda neces ni docekat potpomognutu.. 🤞🤞🤞Ja se kao nadam isto ovaj ciklus da ce se dogodit cudo.. Jer bas bi bilo cudo da nakon god i pol bas se primi prije nego sta krenem u sve to.. Al ja vjerujem u cuda.... A ako ne onda ce lipo iz prve na postupku se primit i caooo hiiihihi
Sortiraj odgovore
Najstariji