Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    16. Srpanj 2020. 19:26

Fancy

maša25

Nemam osusen test 🙈 bacila sam ga u smece :P

Hahahahaha jedino ako su ga smetljari odnijeli. nisam jednom kopala test iz smeca 😂😂😂
    No ok, cekamo da pisnes novi 😍

Ne znan za vas ostale, al ja se pronalazim u ovoj "nisan jednom kopala test iz smeća" 😂😂😂😂😂😂🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    16. Srpanj 2020. 19:36

Sara🌻

Fancy

maša25

Hahahahaha jedino ako su ga smetljari odnijeli. nisam jednom kopala test iz smeca 😂😂😂

Ne znan za vas ostale, al ja se pronalazim u ovoj "nisan jednom kopala test iz smeća" 😂😂😂😂😂😂🙈

Stavise, isti test sam iskopavala po par puta hahahahaha 😂

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    16. Srpanj 2020. 19:45

Fancy

Sara🌻

Fancy

maša25

Stavise, isti test sam iskopavala po par puta hahahahaha 😂

i u tome se pronalazim 😂😂😂😂😂😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

16. Srpanj 2020. 19:47

chiAn

🦋Anitram1982🦋

Evo i da se ja malo javim napokon.
    Lucky da upozorim samo ako imas slucajno ciste ili policisticne janjnike te su ti trakice dosta osjetljive. I pik moras stvarno dobro skuziti a on ce ti biti kad ti testna bude tamnija od kontrolne. Stavit cu ti sliku ja od svojeg pika. I stvarno od pika na 15 dan sam dobila M. Tako da valjaju. I testici mi nisu davali lazne sjene.
    Ja jos uvijek imam kamencic ipak. Mislim da sam poslje operacije (a ocito jos pod narkozom pricala sama sa sobom pa sam zabrijala da je kamencic uzvaden 🤣🤣🤣🤭🤭) No dobro. Imam taj stent bubrezni stavljen. Zakacen je tamo kod bubrega negdje i dolje za mjehur. 2.9 ga vadim van. Al kamencic se uglavio i ne mrda nikud🙈 Do vadenja stenta nema akcije (iako ja bi al M nesto ne bi, kaze nemre dok imam to) MPO odgodena do 10 mjeseca. Doma sam. Na bolovanju. Ali izolirala sam se malo od trudnoce, pracenja, trakica i svega ostalog. Procitam ja sta vi pisete. Drzim fige cekalicama da ugledaju plusice. Trudnicama cestitam i nek im bude skolska ❤

E Martina, mozete hopsati dok imas stent…i ja sam ga imala mjesec ipo dana i nisam ga ni osjetila…prva 2-3 dana sam imala neki malo cudan osjecaj, jos dok sam bila u bolnici…ali poslije nista…
    Nema drugog lijeka do litara i litara tekucine koja moze izbaciti taj kamen…eventualno pokusaj sa rowatinex kapsulama…one navodno pomazu da se kamen otopi i lakse izađe…
    Nadam se da te nece dugo gnjaviti…drž se! 💪🏻💪🏻

E pa ja to rekla M a on nece. 🤣🤣🤣 pitala sam bas za te kapsule danas urologa na kontroli. Reko mi je ovako: sto god da uzmete nece vam pomoc nista. Jel tebi pomogo taj stent? Jel izaso kamen? Sta ak ne izade do vadnje stenta? 

Fancy
    16. Srpanj 2020. 19:49

I znate sta sam jos pokusala 😂 kad mi je nestalo testova, test na kojem je od prije par dana bila sjena (imala sam ih 10tak jer sam piskila svaki dan i pratila kako tamni) sam piskila ponovo da vidim da li se moze dva puta iskoristiti i da li ce s porastom bete prvobitna sjena postati crta. I... 
    Ne, nece 😂 totalno je neupotrebljiv nakon jednog piskanja 😂🙉

Not that fensi, ekšli..

Maša🤰🏼
    16. Srpanj 2020. 19:59

Bajo sad kuzim da meni pise krivo , ja imam za NE dobit 25.7. Pa ako ti se da promijeni :) 

Fancy, Sara hahaha kako dobro 😂😂😂 znaci sad idem kopat po smecu 😂 javim ako sta pronadem 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

mmarie
    16. Srpanj 2020. 20:38

Pozdrav cure moje nadam se da ste mi dobro. Ima kakvih novih plusica? 
    Martina jesi bolje?
    Bajo mozes mi maknuti ➕ jucer sam prokrvarila bas jako,beta pala vec na 50. Nisam pitala doktoricu jel to sad računam kao prvi dan M ili? 

16. Srpanj 2020. 20:48

mmarie

Martina jesi bolje?
    Bajo mozes mi maknuti ➕ jucer sam prokrvarila bas jako,beta pala vec na 50. Nisam pitala doktoricu jel to sad računam kao prvi dan M ili?

Damn 😔😔😔😔 drzi se 🖤🖤🖤

mmarie
    16. Srpanj 2020. 21:02

Sanjich🤞🤰

mmarie

Martina jesi bolje?

Damn 😔😔😔😔 drzi se 🖤🖤🖤

Hvala ti ❤🤗 kakvo je stanje kod tebe? 

curly29
    16. Srpanj 2020. 21:06

Zato se ja ne kacim na listu jer uskacem kao padobranac a lijepo bi bilo napismeno neodbrojavati 😂
    Ja sam zbunjena ljudi, prosli mjesec sam bas uhvatila lijepu pikcinu (stavicu sliku) ali mi smo bili tad u dva razlicita grada 🙁 i ovaj piskarim trakice, par dana zaboravim (bili na moru) i krene kao ono nesto pred pik, i puf sutradan opet posvijetli.. jel moguce da je pik bio u noci pa sutradan dok sam ja novu uradila pokazalo kao nista? 
    Joj sorry na dugom postu ali me buni jer prosli mjesec kad sam ga uhvatila dva dana je T bila tamnija, bratee jasno bilo da je pik, sad kao odjednom posvijetlila odmah? Neka tugica..  Jel me iko skontao 😂 
    mmarie drzi se, i to se desava proci ce sve pa opet samo jako i bez odustajanja, svaka od nas ce dobiti svojih pet minuta ♥️

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.